Tuesday, October 27, 2015

Ο Ελληνισμός δεν είναι καθόλου ανεκτικός στην καταστροφή του



Εξ αιτίας του επεισοδίου στον Μυστρά Λακωνίας, με το κατεστραμμένο άγαλμα του Κ. Παλαιολόγου και την "ομάδα Εψιλον", ήρθαν στην επιφάνεια οι γνωστές ορνιθολογίες του κινήματός μας.

"Δεν έχουμε καμμία σχέση με αυτά, είμαστε κατά της βίας, η Ελληνική Θρησκεία δεν έχει σχέση με τέτοιες ενέργειες, πρόκειται για προβοκάτορες", κλπ, κλπ.

Αναρωτώμαι αν όσοι εκφέρουν λόγο για την Ελληνική Θρησκεία έχουν καθίσει ποτέ να σκεφτούν αν διαθέτουν στρατηγική. Αμφιβάλλω αν έχουν αίσθηση του κινδύνου που αντιμετωπίζει ο Ελληνισμός.

Οι λόγοι που εκφράστηκαν οι παραπάνω αποκηρύξεις είναι δύο: Α) διότι όποιοι διέπραξαν την βομβιστική ενέργεια μάλλον δεν είναι μέλη του κινήματος της Ελληνικής Θρησκείας και απλώς χρησιμοποίησαν το Δελφικό Έψιλον, Β) διότι αρκετοί Έλληνες στο θρήσκευμα φοβούνται την σύγκρουση με το νεοβυζαντινό καθεστώς.

Ο δεύτερος λόγος είναι ο σημαντικότερος από τους δύο, που καθόρισε και το περιεχόμενο της αποκηρύξεως, ήτοι "μην μας πούν τρομοκράτες".

Στην γειτονική μας Συρία οι ισλαμιστές της ISIL ανατίναξαν σήμερα τρεις ομήρους αφού τους έδεσαν πάνω σε στήλες Αρχαίων Ναών στην Παλμύρα.

Υπάρχει περίπτωση έστω και για μία στο τρισεκατομμύριο να περάσει η σκέψη από το μυαλό των Ελλήνων στο θρήσκευμα ότι κάποια στιγμή πρέπει να υπάρξουν αντίποινα; Ότι κάποια στιγμή οι υποδομές των μονοθεϊστών εισβολέων και κατακτητών πρέπει να κατεδαφιστούν;

Όχι ως πράξη εκδικήσεως. Αλλά ως συστηματική και ωργανωμένη πολιτική απελευθερώσεως των λαών και μνημοκτονίας του μονοθεϊσμού.

Έχουν αντιληφθεί όσοι καταδικάζουν πράξεις σαν αυτές του Μυστρά ότι αποθρασύνουν τον νεοβυζαντινό κατακτητή να γκρεμίσει και άλλα Ελληνικά Μνημεία;

Από το γεγονός ότι αυτοί που διέπραξαν την ενέργεια στον Μυστρά δεν έχουν σχέση με εμάς, δεν επιτρέπεται να καταλήγουμε στην καταδίκη της επαναστατικής βίας ενάντια στον μονοθεϊσμό και στα σύμβολα της βυζαντινής κατακτήσεως.

Από το ότι ενδεχομένως να διαφωνούμε με μία ενέργεια, αυτό δεν σημαίνει ότι θα αποδεχόμαστε την παρουσία βυζαντινών και οθωμανικών μνημείων στην Ελλάδα. Κάποια στιγμή πρέπει είτε να απομακρυνθούν από την Ελλάδα, είτε να κατεδαφιστούν και στην θέση τους να ανεγερθούν τα Ελληνικά προχριστιανικά και προϊσλαμικά μνημεία των Προγόνων μας.

Αν αυτό γίνει "νομίμως" από μία Ελληνική κυβέρνηση ή "παρανόμως" από μία οργάνωση, έχει δευτερεύουσα σημασία.

Όσοι Έλληνες στο θρήσκευμα διαφωνούν με την κατεδάφιση μονοθεϊστικών μνημείων, ας ομολογούν την αλήθεια: φοβούνται τον νεοβυζαντινό κατακτητή. Ας σταματήσουν επιτέλους τις γελοιότητες του τύπου "ο Ελληνισμός είναι ανεκτικός και δεν έχει σχέση με την βία". Καλύτερα να αντικαταστήσουν την λέξη Ελληνισμός, με την λέξη ραγιαδισμός.

Ο Ελληνισμός όχι μόνον σχετίζεται με την βία, αλλά καλά θα κάνει να αρχίσει να την ασκεί συστηματικώς, επιστημονικώς, και ωργανωμένως εναντίον των εχθρών του, αν δεν θέλει να δει στην Ελλάδα τους μονοθεϊστές της ISIL να επαναλαμβάνουν αυτά που έκαναν στους Προγόνους μας οι μονοθεϊστές του ραββίνου Τζεσουά.

Η μη-καταστροφή των βυζαντινών "μνημείων" δεν είναι δείγμα πολιτισμού. Είναι δείγμα ραγιαδισμού. Το αν η απομάκρυνση ή η κατεδάφιση πρέπει να γίνει ειρηνικώς, είναι μία άλλη συζήτηση. Αλλά για να έχουμε το δικαίωμα να λέμε ότι είμεθα Έλληνες, πρέπει να απορρίψουμε κάθε ιδέα μονίμου εγκαταστάσεως χριστιανικών και ισλαμικών μνημείων στην Χώρα μας.

Τα "μνημεία" των βυζαντινών και των οθωμανών στην Χώρα μας αποτελούν σύμβολα κατακτήσεως. Έχουν κτισθεί πάνω στα Ελληνικά μνημεία για να αφανίσουν την Ιστορία και τον Πολιτισμό μας. Αν αρνούμεθα να τα απομακρύνουμε ή να τα κατεδαφίσουμε ανεγείροντας τα δικά μας μνημεία, είναι σαν να δηλώνουμε υποταγή στον κατακτητή.

Ο Ελληνισμός δεν είναι καθόλου ανεκτικός στην καταστροφή του. Ανεκτικοί στην αυτοκαταστροφή τους είναι κάποιοι ραγιάδες που με τον μανδύα του Ελληνισμού προβάλλουν πάνω του τις δικές τους αδυναμίες.

Εκτός και αν θέλουν να μας πείσουν κάποιοι Έλληνες στο θρήσκευμα ότι την στιγμή που τρέμουν μήπως τους συνδέσει η νεοβυζαντινή αστυνομία με το επεισόδιο στον Μυστρά και τους κατηγορήσει ότι είναι τρομοκράτες, θα καταφέρουν να νικήσουν την ISIS-ISIL ή όποια άλλη ισλαμική οργάνωση εμφανιστεί στο μέλλον και ξεκινήσει εθνοκτονία εις βάρος των Ελλήνων. Δεν θα τους πιστέψουμε.

Αν τρέμεις μήπως σε κατηγορήσουν οι μονοθεϊστές ότι ανατίναξες το άγαλμα του Κ. Παλαιολόγου, είναι ποτέ δυνατόν να υπερασπιστείς τον Ελληνισμό από την ISIS;

Όταν ο εχθρός σε έχει θέσει εκτός νόμου επί 18 αιώνες, και δεν σου επιτρέπει να ανεγείρεις Ναούς των Πατρώων Θεών μέσα στην Πατρίδα σου, εσύ ανησυχείς μήπως σε κατηγορήσουν για μία κροτίδα που έσκασε κοντά στο άγαλμα ενός βυζαντινού αυτοκράτορος;

Αντί να σε φοβάται ο εχθρός επειδή καταστρέφει συστηματικώς τα Μνημεία του Ελληνισμού επί 18 αιώνες, φοβάσαι εσύ τον εχθρό επειδή κάποιοι έριξαν μία κροτίδα σε ένα δικό του μνημείο;

Κατά την ίδια λογική, αν οι ισλαμιστές της ISIS κτίσουν ένα τζαμί πάνω στα αρχαία ερείπια της Παλμύρας στην Συρία, δεν θα πρέπει να το γκρεμίσουμε και να ανεγείρουμε πάλι Ναό προς τιμήν των Πατρώων Θεών, διότι τάχα ο Ελληνισμός είναι κατά της βίας. Και άρα εμείς οι Έλληνες, ως πολιτισμένοι, δεν επιτρέπεται να καταστρέφουμε τα ξένα μονοθεϊστικά μνημεία.

Για να απομακρυνθούν από την Χώρα μας τα μνημεία των κατακτητών, πρέπει να αρχίσουμε από την μαζική κατεδάφιση του ραγιαδισμού που εμφιλοχωρεί στις ψυχές αρκετών Ελλήνων.  

Από την στιγμή που η θρησκεία αποτελεί πεδίο πολέμου εδώ και 2000 χρόνια, καλά θα κάνουν οι Έλληνες στο θρήσκευμα να εξασκούν τις πολεμικές αρετές των. 

23 comments:

  1. δεν μπορούμε πρώτα να ενωθούμε με τους χριστιανούς να διώξουμε τους αποικιοκράτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και μετά να τεθεί το θέμα της Θρησκείας;

    ReplyDelete
    Replies
    1. εγώ σαν είπας ότι η το Ισλάμ και οι πρόσφυγες είναι ιστορική ευκαιρία να εξοντώσουμε τους χριστιανούς.

      μια εγκατασταση σουνητικού χαλιφάτου στην Ελλάδα θα κάνει την δουλειά.

      Delete
    2. Προτιμάς να αντικαταστήσεις τους μέτριους μονοθεϊστές ιθαγενείς με τους φονταμενταλιστές μονοθεϊστές αλλοφύλους. Τέτοια στρατηγική θα εξασφαλίσει την εξαφάνιση όχι μόνον των Ελλήνων στο θρήσκευμα, αλλά και του ελληνικού γένους.

      Delete
    3. This comment has been removed by the author.

      Delete
    4. οι χριστιανοί είναι ανήμποροι να αντιδράσουν επειδή τρέφονται απο την κατάσταση. όλα τα ζητήματα πρέπει να προωθηθούν ταυτοχρόνως

      Delete
  2. αν εξοντώσουμε τους χριστιανούς με την ΙΕΡΗ ΤΖΙΧΑΝΤ όλοι οι υπόλοιποι θα εξισλαμιστούν εκούσια οπότε λύνεται το πρόβλημα.

    η στροφή προς το ISIS είναι η μόνη στρατηγική στροφή τής Ελλάδας, μια Ελλάδα ισλαμιστική είναι το μέλλον.

    πρέπει άμεσα να ανοίξουμε πρεσβεία τού ISIS και να ανοίξουμε και να αναστηλώσουμε παντού σουνητικά τζαμιά.

    ο ισλαμισμός και ο ελληνισμός μοιράζονται τις ίδιες ιδέες.

    εξάλλου το 1453 έληξε ο βυζαντινός σκοταδισμός με την δύναμη τού Αλλάχ και ελευθερώθηκε ο ελληνισμός από τα βυζαντινά δεσμά και έζησε 400 χρόνια ελεύθερα με τον νόμο τού Αλλάχ.

    ReplyDelete
  3. ο Ιφικράτης έχει έλλειψη κατανόησης τής Παράδοσης (Αρειος Πολιτισμός) και αυτή η έλλειψη τον οδηγεί σε "προγραμματισμούς" από ανεδαφισκούς ώς επικίνδυνους. Κάνω μια μικρή ανάλυση παρακάτω.

    Η πρώτη εμφανής διάρρηξη στον Αρειο Πολιτισμό εμφανίζεται με τους Ιωνες φυσικοούς φιλοσόφους, οπότε ο πιο κοντινός χρονικά ορίτζιναλ ελληνικός πολιτισμός είναι μυκηναϊκός.

    Οι Ιωνες φυσικοί φιλόσοφοι αν και έχουν βέβαια συμβολισμό και μεταφυσική στα συγγράμματά τους, κάνουν την πρώτη δειλή προσπάθεια να εξηγήσουν υλιστικά τον κόσμο, χάθουν την βαθειά μεταφυσική τους αντίληψη και περνάνε σταδιακά στην ορθολογιστική σκέψη και στην επιστημονική ανάλυση.

    Αυτό σε θρησκευτικό επίπεδο εκφράζεται με πολλούς τρόπους. Πρώτον και κυριότερο είναι η εμφάνιση τού ΘΕΪΣΤΙΚΟΥ ΘΕΟΥ, δηλαδή την αντίληψη τών θεών ως πρόσωπα σχεδόν ανθρώπινα και Δίες να ερωτροπούν με Γανυμήδηδες.

    Όλα αυτά τα καταδικάζει ο Σωκράτης και ο Πλάτων στην πολιτεία και στους διαλόγους και μιλάει για το ΕΝΑ, την μία αρχή που δημιούργησε τον κόσμο, με συμβολική γλώσσα η κοσμογονία υπάρχει στον διάλογο Τίμαιο.

    Για αυτούς τους λόγους ο Σωκράτης αντιμετώπισε την θανατική ποινή ως ΑΘΕΟΣ και διαφθορέας τών νέων. Τέτοιοι ήταν οι τής πατρώας θρησκείας.

    Άλλα στοιχεία τής αποσύνθεσης τής Παράδοσης είναι ο υποβαθμισμός τών ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ και η ταύτιση τού συνόλου τής θρησκείας και τών θρησκευτικών τελετών με τις αντιλήψεις και τις πρακτικές τών όχλων. Δηλαδή αυτά που βλέπουμε στον χριστιανισμό, λατρείες εικόνων και ειδώλων θαυματουργών, μοιρολογίστρες, φόβο για τον θάνατο, φυλαχτά και λοιπά.

    Πλέον την εποχή τού χριστιανισμού επικρατούσε μια κατάσταση ΑΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ή ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ η οποία συνοψίστηκες μέσω τού προσώπου τού Χριστού σε μία θρησκεία που πήρε αιώνες να σχηματιστεί. Ο Χριστός τού χριστιανισμού είναι ένας Χριστός τών μαζών, ο ιστορικός Χριστός είναι άλλη συζήτηση.

    Αφού οι "πατρώοι" σκοτώνανε, βιάζανε και καίγανε χριστιανούς μετά οι χριστιανοί πήραν την ρεβανς όταν ήρθαν στα πράγματα. Ρεβανσισμοί μεταξύ ξεπεσμένων δεν μας ενδιαφέρουν. Επειδή όμως ο χριστιανισμός έγινε από τις ίδιες μαζες που είχαν μεταβεί από τα αποσυντεθειμένα "πατρώα" έθιμα σε κάτι πιο συγκεντρωτικό, έχουμε έναν χριστιανισμό ο οποίος ουσιαστικά έχει όλα τα χαρακτηριστικά τής "πατρώας" θρησκείας αλλά με άλλα ονόματα και διαρύθμιση να το πούμε έτσι.

    Από εκεί και πέρα ως προς τον προγραμματισμό πρέπει να δούμε κάποιες αλήθειες, πρώτα απ'όλα είμαστε στον τελευταίο κύκλο, στο σιδερένιο γένος τού Ησιόδου, αυτή η παρακμή και η αποσύνθεση που ζούμε δεν είναι ούτε περιστασιακή ούτε τυχαία. Οδεύουμε προς το κλείσιμο τού μεγάλου κύκλου τών 4 εποχών και οι δυνάμεις καταστροφής που έχουν απελευθερωθεί πρέπει να αφεθούν να εκτονωθούν παρά να αντιμετωπιστούν άμεσα, καβαλάς την τίγρη μέχρι να εξαντληθεί αλλιώς θα σε φάει.

    Σημερα θρησκευτικά ο περισσότερος κόσμος και ειδικά οι νέοι έχουν μια ουδέτερη θρησκευτικότητα, δηλαδή απλά πιστεύουν σε κάποια "ανώτερη δύναμη" χωρίς να την προσωποποιούν, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ. Ο πόλεμος κατά τού χριστιανισμού φαντάζει περίεργος το λιγότερο μέσα στο μυαλό τους.

    Επίσης το να φοράς χλαμύδες και να ανάβεις λιβάνια στον λόφο Φιλοπάππου δεν εξυπηρετεί σε τίποτε αφού δεν υπάρχει κανένα μεταφυσικό περιεχόμενο σε αυτά, πρόκειται για μία "διαμαρτυρία" ειρηνικού τύπου και γι'αυτό βγήκαν όλοι να διαχωρίσουν τις θέσεις τους από τις βόμβες στο Μυστρά.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Η πλήρως υλιστική αντίληψη τών ελληνοφώνων μαζών που ζουν στο επίπεδο τού κτήνους και φοβούνται μην χάσουν τα αγαθά τους τους εμποδίζει να είναι Ελληνες. Τα υλικά αγαθά έχουν νόημα μόνο όσο ζεις οπότε πρέπει να τα αποκτήσεις χωρίς να κινδυνεύσει η ζωή σου, οπότε όσο και να τους πηδάνε κανένας δεν θα "ξεσηκωθεί".

      Στο ιστορικό ζήτημα τώρα, προφανώς διαφωνώ να χαρακτηρίσω την ιστορία τών τελευταίων 20 αιώνων ως "κατοχική" και να πετάξω στα σκουπίδια μια Κοσμοκρατορία.

      Συγκεκριμένα ο Παλαιολόγος ήταν από τις μεγαλύτερες μορφές που κάθησε μέχρι τέλους και πολέμησε και υπερασπιστηκε το αυτοκρατορικό ιδεώδες και όχι δημοκρατίες και ανθρώπινα δικαιώματα.

      Το να θεωρείς 1100 χρόνια Βυζαντίου ως "κατοχή" είναι τραγικό από κάθε άποψη, πολιτικά, στρατηγικά, ιστορικά, διπλωματικά. Οι Ιταλοί για παράδειγμα χτίσανε τον Άγιο Μάρκο στην Βενετία σηκώνοντας όλόκληρο ναό από την Κωνσταντινούπολη και πήρανε τα χρυσά άλογα και τώρα δεν τα επιστρέφουν διότι είναι Βυζαντινά και όχι Ελληνικά. Μιλάμε για γελοιότητες.

      κάντε ό,τι νομίζετε, δεν με ενδιαφέρει το ζήτημα.

      Delete
    2. κουτοπονηρος και κερατουκλης.
      μονον με αγριο γ@μησι αντιμετωπιζουμε την χριστιανιλα και τους συμπαθουντες της.
      τον πουλο. ισις και χριστιανιλα ιδια σκατα.

      Delete
    3. η 1000χρονη ανατολική ρωμαϊκή αυτοκρατορία μόνο ελληνική δεν ήταν. Καμία σχέση δεν έχουν οι χριστιανοί δολοφόνοι με τα ελληνικά ιδεώδη. Σε κάθε προτασή σου που υπερασπίζεσαι την βυζαντινή κατοχή αποδεικνύεσαι περισσότερο γελοίος και ανθέλληνας.

      Delete
    4. ποιά είναι τα ελληνικά ιδεώδη;

      μου θυμίζεις τον Κορδάτο που λέει ότι η ελληνική ιστορία τελιώνει το 146πΧ που μπήκαν οι Ρωμαίοι στην Κορινθο.

      μην μπερδεύεις το παπαδαριό και τον λαϊκό χριστιανισμό με το βυζάντιο. είναι σαν να μου λες ότι αυτοί που καταδίκασαν τον Σωκράτη να πιει το κώνειο είχαν ελληνικά ιδεώδη. Η δημοκρατία συγκεκριμένα δεν έχει καμμία σχέση με τις ελληνικές ιδέες όπως ο ηρωισμός και η αυτοκρατορία. Κατοχή είναι οι δημοκρατίες.

      Το βυζάντιο είχε μια συνεχόμενη πορεία με όλων τών ειδών τα επιτεύγματα, με στρατηγούς, με εσωτεριστές-φιλοσόφους, με πολιτική, με δίκαιο με γιατρούς και μας κάνει κληρονόμους μιας αυτοκρατορίας που πρέπει να ανασυσταθεί.

      ο Ελληνισμός είναι πραγμάτωση τής υπερκατηγορίας τού Αρειου πολιστισμού, άλλες πραγματώσεις είναι η Ρώμη, ο αρχαίος Περσικός πολιτισμός, ο Αρειος Ινδικός, ο Κινεζικός και λοιπά.

      η Ελλάδα δεν έχει καμμία σχέση με την τάξη πραγμάτων που εγκαθιδρύθη μετά την Γαλλική Επανάσταση ούτε με τον Διαφωτισμό. Αυτά είναι τα πρόδρομα κομμουνιστικά γεννήματα τών δυτικών όταν λεηλάτησαν την Βυζαντινή Αυτοκρατορία και αρχίσανε να γεμίζουν τον κόσμο τράπεζες και τοκογλυφικούς οίκους.

      έχω περάσει την φάση σου πολύ παλαιότερα

      διάβασε λίγο Ιούλιο Έβολα να δεις και κάτι διαφορετικό από τις παπαριές τού Δαυλού.

      Delete
    5. Η ελληνική ανεξαρτησία έληξε με την επιβολή ξένου τρόπου ζωής από αυτόν που ο Έλληνας μόνος του δημιούργησε και τον ανέδειξε σε κοσμοκράτορα. Το γεγονός ότι παλαιότερα πέρασες την φά(υ)ση μου δεν αλλάζει σε τίποτα ότι τώρα είσαι συμβιβασμένος με μια ανθελληνική πραγματικότητα. Σου συνιστώ λοιπόν να επαναστατήσεις κατά του προσκυνημένου εαυτού σου και να αφήσεις τον προσυλιτισμό για κάναν αμόρφωτο χριστιανό. Η ανατολική ρωμαϊκή αυτοκρατορία δεν είχε εθνικό χαρακτήρα αλλά καθαρά ανθελληνικό. Αυτός ήταν και ο λόγος για τον οποίο οι χριστιανοί αρχικά έπρεπε να εξαφανίσουν τον ελληνικό υπερπολιτισμό ώστε να εγκαθιδρύσουν στη συνέχεια τον χριστιανικό σκοταδισμό. Μήπως θες να σου θυμίσω τη γενοκτονία των εθνικών; Η λέξη Έλληνας ήταν ίση με το μίασμα/ειδωλολάτρη. Χέζω κάθε μέρα στο όνομα των ανύπαρκτων ρωμιών φιλοσόφων σου. Ονειρεύομαι μία μέρα τον εαυτό μου στην περίοδο του εβραϊκού Πάσχα τότε που οι χριστιανοί στρέφονται προς την Ιερουσαλήμ, να στέκωμαι ευλαβικώς στο Μαντείο των Δελφών, παρουσία πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας του Έθνους, και να λαμβάνω το Ιερό Πυρ από την Ελληνίδα πρωθιέρεια.

      Delete
    6. ναι φίλε μου, μπορεί να ήπιε το κώνειο ο Σωκράτης για ΑΘΕΪΣΜΟ αλλά αυτοί που τού δώσανε το κώνειο τούς ξέχασε η ιστορία ενώ ο Σωκράτης υπάρχει ακόμα.

      Μπορεί να διώξατε φανατικά τον Πλάτωνα και να τον πουλήσατε δούλο.

      Μπορεί να κάψατε ζωντανούς τους Πυθαγόρειους.

      Μπορεί να εξορίσατε τον Θεμιστοκλή και να πέθανε με ΤΙΜΕΣ στην Περσία.

      Μπορεί να μην προλάβατε να εκτελέσετε τον Αριστοτέλη επειδή έφυγε εγκαίρως.

      Αλλά σας ξέχασε η ιστορία καθίκια.

      για τον μονοθεϊσμό τού Πλάτωνος και των αρχαίων φιλσόφων γενικά δεν βγάζεις κουβέντα βλέπω.

      Δεν θα ασχοληθώ άλλο μαζί σου, τράβα προσκύνα την Γαλλική Επανάσταση και τον βιομηχανικό "Διαφωτισμό" και άσε τα περί πρωθιερειών

      ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΖΙΧΑΝΤ ΘΑ ΚΛΑΙΣ ΣΑΝ ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΑ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΒΟΥΝ ΛΙΒΑΝΙΑ ΣΤΟ ΦΙΛΟΠΑΠΠΟΥ

      ΕΝΩ ΟΙ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΙ ΣΟΥ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΠΗΔΑΓΑΝΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ ΕΚΑΤΣΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩ-ΟΘΩΜΑΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΜΕ ΤΑ ΟΛΛΑΝΔΙΚΑ ΚΑΝΟΝΙΑ

      ΠΡΟΣΚΥΝΑ "ΕΥΡΩΠΗ"

      Delete
    7. α καλά εσύ έχεις κάψει φλάντζα. Δε θα κάτσω να αναλύσω μαζί σου γεγονότα και πρόσωπα όπως ο Σωκράτης και ο Αριστοτέλης. Άλλωστε ο μικρός χριστιανικος σου εγκέφαλος δε δύναται να χωρέσει μεγάλες προσωπικότητες. Κάτσε προσκύνα τον Ιουστινιανό και τον Θεοδόσιο που έγιναν άγιοι σφάζοντας Έλληνες φιλισόφους. Άϊντε χάσου βλακόμουτρο. Χαίρομαι πάντως που μας διαχωρίζεις γιατί ΕΜΕΙΣ είμαστε Έλληνες ενώ ΕΣΕΙΣ μια τρίχα από τα φρύδια μας.

      Delete
    8. φυσικά και σας διαχωρίζω, αν ο Σωκράτης, ο Πλάτων, ο Αριστοτέλης, ο Πυθαγόρας και γενικά όσοι εξορίστηκαν και εξετελέσθησαν από τις Ελλαδιακές πόλεις ήσαν Έλληνες, πώς μπορεί να είναι Έλληνες αυτοί που τους έκαψαν, τους βασάνισαν, τους εξόρισαν;;;;

      δεν χρειάζεται να εξηγήσεις τίποτε για όλους αυτούς, χρειάζεται να εξηγήσεις γιατί τους εκτελέσατε, τους βασανίσατε, τους κάψατε, ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΙ ΗΣΑΝ ΑΡΙΣΤΟΙ.

      δεν υπερασπίζομαι κανέναν Θεοδόσιο και Ιουστινιανό και κανέναν χριστιανό, ΑΔΥΝΑΤΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΙΤΗ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΘΕΣΗ

      διάβασε Ιούλιο Έβολα, Revolt against the modern world

      Delete
    9. Κανείς δε σου είπε ότι οι Έλληνες είναι ή ήταν αλάνθαστοι. Ούτε έμαθες τώρα ότι η μεγαλύτερη πληγή του Έλληνα είναι η διχόνοια. Ακόμα και οι 12 μεγάλοι θεοί μας κάνουν λάθη. Θεωρώ ότι μόνο μικρό παιδάκι θα ξέπεφτε σε τέτοιου τύπου διαπιστώσεις. Οι δοξασίες για το ανύπαρκτο υπερφυσικό ανώτερο ων το οποίο μπορεί να κρίνει και να μοιράζει δυστυχία είναι προϊόν του ιουδαϊσμού και όχι του Έλληνα. Είσαι αναγκασμένος να απολογηθείς για τα εγκλήματα των ρωμαίων αυτοκρατόρων, επειδή έχεις εμμονή στο να συνδέσεις τον ελληνισμό με το βυζάντιο. Λυπάμαι η σχέση που ψάχνεις δεν υπάρχει. Οι Έλληνες κατέκτησαν πολιτισμικά τους ρωμαίους στα πρώιμα χρόνια της αυτοκρατορίας τους. Στα ύστερα χρόνια όμως οι βυζαντινοί όπως και οι δυτικοί και οι άραβες ήταν ξεκάθαροι εχθροί του ελληνικού πνεύματος. Αρκετά κράτησε ο μεσαίωνας σας. Δε θα τον επαναφέρετε ούτε εσείς ούτε οι συνεργάτες σας του ISIS.

      Delete
    10. https://www.youtube.com/watch?v=z3edvD67MZY

      λέξεις κλειδιά:
      - οι Έλληνες είναι ανόητοι
      - προσέχω τα πρόβατα που μου έδωσε ο θεός μου

      Φυσικά εσύ θα μου αρχίσεις τις γνωστές μαλακίες των εβραιοχριστιανών ότι η πίστη είναι ανεξάρτητη από την εκκλησία ε και γω θα σου απαντήσω ότι σε αυτή την περίπτωση καλώς θα γκρεμίσουμε κάθε ναό που μας υπονομεύει σαν έθνος. Περαστικά και προσοχή στους φέρμπι.

      Delete
    11. ΠΕς ΜΑς ΕΣΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙς ΚΙ ΑΣΕ ΤΑ ΛΙΒΑΝΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ. ΔΙΑΒΑΣΕ ΛΙΓΟ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΣ ΠΕΡΙ ΠΛΑΤΩΝΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΣΩΚΡΑΤΟΥΣ. ΕΧΕΙΣ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΛΕΣ ΑΗΔΙΕΣ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ. Η ΒΙΑ ΚΑΤΑΛΥΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑΡΧΙΕΣ, ΟΧΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΡΣΙ ΜΠΟΚΟΥ.

      Delete
  4. Οι φιλόσοφοι που αναφέρεις δεν ήταν μονοθεϊστές...

    ReplyDelete
  5. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΛΑΘΟΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ "ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ"...........ΑΣΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΟΥ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ......

    ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΕΙΣ ΠΩΣ Η ΑΛΛΑΓΗ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ ΦΡΟΝΗΜΑΤΟΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΙΩΝΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ?...........ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΗΝ "ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΜΑΖΩΝ" ΤΟΥ ΓΚΥΣΤΑΒ ΛΕ ΜΠΟΝ.........

    ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΖΗΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ,ΕΦΟΣΟΝ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ (ΚΑΛΩΣ Η ΚΑΚΩΣ) ΡΙΖΩΜΕΝΗ ΣΤΙΣ ΜΑΖΕΣ?............

    ΚΑΤΑΝΟΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΜΒΙΚΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΡΜΗΝΕΙΑΣ ΤΗΣ ΘΡΗΚΣΕΙΑΣ ,ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ?.........

    ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΧΙ........ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΟ ΟΤΙ ΑΓΝΟΕΙΣ (ΑΓΝΩΣΤΟ ΓΙΑΤΙ) , ΤΟ ΤΡΑΝΤΑΧΤΟΤΕΡΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΜΙΑΣ ΟΡΘΗΣ ΕΘΝΟΦΥΛΕΤΙΚΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ.........ΤΗ ΣΙΔΗΡΑ ΦΡΟΥΡΑ ΤΟΥ ΤΙΤΑΝΑ ΚΟΝΤΡΕΑΝΟΥ.......

    ΟΙ ΛΕΓΕΩΝΑΡΙΟΙ ΤΟΥ ΚΟΝΤΡΕΑΝΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΣΑΝ ΕΝΑ ΤΑΓΜΑ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΜΑΧΗΤΩΝ ,ΑΣΠΑΖΟΜΕΝΟΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΣ ΤΗ ΔΩΡΙΚΗ ΚΟΣΜΟΑΝΤΙΛΗΨΗ........ΚΑΙ ΟΙ ΛΕΓΕΩΝΑΡΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΑΠΕΣΠΑΣΑΝ ΤΟΝ ΘΑΥΜΑΣΜΟ ΚΑΙ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΝ ΠΡΟΤΥΠΟ "ΑΝΩΤΕΡΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ" ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΣΗΣ ΤΙΤΑΝΑ ΙΟΥΛΙΟ ΕΒΟΛΑ.........

    ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ Η ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΔΟΓΜΑ ,ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΘΕΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΡΜΗΝΕΙΑΣ , ΤΟΤΕ ΤΟ ΞΑΝΑΣΥΖΗΤΑΜΕ.......ΩΣ ΤΟΤΕ......

    ReplyDelete
    Replies
    1. και ποιός σου είπε εσένα ότι οι Έλληνες είμαστε αυτή τη στιγμή που μιλάμε ορθόδοξοι; Αν το πιστεύεις δεν έχεις καμία επαφή με την κοινωνία. Στις επόμενες 1-2 γενιές θα ψάχνεις με το μικροσκόπιο για να βρεις θύματα της ορθοδοξίας. Άιντε άναψε κάνα κεράκι και ανέμενε πολύ σύντομα την εξαφάνιση του καταστροφικού είδους σας.

      Delete