Thursday, October 1, 2015

Οι έννοιες της μοναδικότητος και της αποκλειστικότητος στην Πολιτική Θεολογία



Ο διαρκής Αγώνας μας κατά του αντιφυλετισμού εδράζεται στην προσπάθεια περιχαρακώσεως του όρου Έλλην.

Για να επιτευχθεί η προστασία του εθνισμού των Ελλήνων, πρέπει να τονίζουμε διαρκώς τις έννοιες της μοναδικότητος και της αποκλειστικότητος στην χρήση του όρου Έλλην.

Η μοναδικότης και η αποκλειστικότης, υπογραμμίζουν το γεγονός ότι είμαστε ξεχωριστός λαός, έχουμε διακριτή συλλογική ταυτότητα, μοναδική στον κόσμο, και ουδείς άλλος έχει το δικαίωμα να φέρει το όνομα Έλλην.

Εξασφαλίζουν την ύπαρξή μας στα αρχεία της Ιστορίας. Μας επιτρέπουν να κατανοούμε την διαφορά μας από τον υπόλοιπο κόσμο. Μας διαχωρίζουν ώστε να μην αφομοιωθούμε. Μας προστατεύουν από τον κίνδυνο του αφανισμού. Μας υπενθυμίζουν την καταγωγή μας. Μας καθοδηγούν στο πεπρωμένο μας.

Όσοι αποδίδουν υπηκοότητα και ιθαγένεια σε αλλοεθνείς καταργούν την μοναδικότητά μας, μετατρέποντες τον όρο Έλλην, σε διεθνιστικό όρο. Σε ένα είδος σημαίας ευκαιρίας, όπως κάνουν οι εφοπλιστικές εταιρείες.

Η μοναδικότης και η αποκλειστικότης περικλείουν τον διαφορετικό αξιακό μας κώδικα, την βιολογική μας κληρονομιά, την συλλογική μας μνήμη, την κοινή μας καταγωγή, την Κοσμοθέασή μας, τα ήθη και τα έθιμά μας, την γλώσσα μας, την σχέση μας με τους Θεούς και τις Θεές.

Τίποτε εξ αυτών δεν επιτρέπεται να δωρίζεται σε αλλοεθνείς. Οι Πρόγονοι μας ανέθεσαν την φύλαξη του Ελληνικού Θησαυρού για να τον παραδώσουμε ατόφιο στους Απογόνους.

Το όνομα Έλλην δεν είναι ατομική ιδιοκτησία για να το δωρίζει ο κάθε ανεύθυνος σε αλλοεθνείς. Αν κάποιος δεν αισθάνεται Έλλην, μπορεί να αποποιηθεί την Ελληνική ταυτότητα, και να υιοθετήσει μία ξένη. Αλλά σε καμμία περίπτωση δεν επιτρέπεται να δωρίζει σε ξένους κάτι που δεν του ανήκει, και αποτελεί συλλογική ιδιοκτησία των Ελλήνων.

Οι έννοιες της μοναδικότητος και της αποκλειστικότητος πρέπει να επαναλαμβάνωνται διαρκώς ώστε οι νέες γενεές να συνειδητοποιήσουν ότι οιοσδήποτε νοθεύει την βιολογική και πολιτισμική μας αγνότητα είναι εχθρός του Λαού.

No comments:

Post a Comment