Thursday, January 10, 2013

Εκπομπή της τηλεόρασης ΟΛΥΜΠΟΣ που παρουσίασε ο Θεόδωρος Στεφάνου, με καλεσμένο τον Ιφικράτη Αμυρά.11-1-2013

3 comments:

  1. Οι χριστιανικές εκκλησιες είναι μια απάτη και ένα νοητικό όπλο κατά του Ελληνισμού. Η ιστορική απάτη πάνω στην οποια έκτισαν το οικοδόμημα τους, είναι η εθνική καταγωγή του Ιάσονα Χριστού. Η Ιάσων Χριστός δεν ήταν εβραίος και δεν ήταν Υιός του εβραίου θεού γιεχωβά. Ήταν και είναι υπαρκτός και θεός.

    Οι ιεράρχες τις εκκλησιας και οι πατέρες τις εκκλησιας ήταν τώρα και δυο χιλιάδες χρονια εβραίοι και εξακολουθούν να είναι εβραίοι. Καλά το καταλάβατε. Οι σημερινοί αρχιεπίσκοποι, επίσκοποι, μητροπολίτες, πατριάρχες και λοιπά, είναι ελληνόφωνοι εβραίοι. Οι άγιοι τους και τα θαύματα τους είναι ένα σκηνοθετημένο παραμύθι. Το μονο θαύμα που έχουν κάνει τώρα και δυο χιλιάδες χρονια είναι, ότι υπάρχουν και έχουν ισχύ, διά τις απάτης των.

    Το δεύτερο θαύμα που έχουν κάνει είναι, ότι ενω είναι ανθέλληνες, όχι μονο τους αφήνουμε να κυκλοφορούν στην Ελλάδα, αλλα τους πληρώνουμε με παχυλούς διπλούς και τριπλούς μισθούς τον παρασιτήσω τους.

    Οποιος τους γνωρίζει και τους αποκαλύπτει,τον εξοντώνουν και με σατανισμό

    ReplyDelete
  2. Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΑΙ ΗΤΑΝ ΓΑΛΛΙΛΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝ.ΔΕ ΜΙΛΟΥΣΕ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΛΛΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Κ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΥΟΥΣ ΘΕΩΡΟΥΣΕ ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ΛΥΠΟΥΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΟ ΠΩ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΗΣ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΜΑΡΑΓΚΟ ΕΛΛΗΝΑ ΤΗΣ ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ

      Delete