Sunday, January 13, 2013

Non-paper για όσους Έλληνες επαναστάτες εμφανίζονται στα μμε


Όσοι πατριώτες υποστηρίζουν τον ΕθνικοΑπελευθερωτικό Αγώνα στα μμε, θα έρθουν αναγκαστικά αντιμέτωποι με τα κλισέ της καθεστωτικής δημοσιογραφίας.
Η καταγραφή των πιό συχνών σοφισμάτων της καθεστωτικής δημοσιογραφίας θα βοηθήσει τους επαναστάτες να προετοιμάσουν την παρουσία τους στα μμε, και την επίθεσή τους μπροστά στα «ερωτήματα» των έμμισθων υπαλλήλων της Τρόικας.
Όταν ξεκινά μία συζήτηση στα μμε περί βίας, οι πατριώτες θα πρέπει να επιβάλλουν την επαναστατική ορολογία και να μην αφήσουν το φερέφωνο της κατοχικής κυβερνήσεως να ορίζει τί είναι βία και τί νόμος.
1. Εξομοίωση της βίας των κατακτητών με την βία των κατακτημένων. Κλασσικό σόφισμα με κραυγές τύπου «καταδικάζουμε την βία από οπουδήποτε και αν προέρχεται». Μόνον που η φράση στοχεύει πάντοτε τους επαναστάτες, και ποτέ την καθεστωτική ληστοσυμμορία. Απαντούμε ότι η επαναστατική βία που ασκεί ο σκλάβος ποτέ δεν εξομοιώνεται ηθικώς με την βία των κατακτητών.
2. «Τρομοκρατία, αναρχία», κλπ. Έτσι χαρακτηρίζουν την Επαναστατική Δικαιοσύνη. Δεν επιτρέπουμε στο καθεστωτικό φερέφωνο την ώρα της αντιπαραθέσεως στα μμε, να βαπτίσει «νόμο» την κατοχική τρομοκρατία, και «τρομοκρατία» την Επαναστατική Δικαιοσύνη. Αν χρειαστεί, τον διακόπτουμε με υψωμένη την φωνή και επιβάλλουμε τον δικό μας ορισμό.
3. «Έχουμε δημοκρατία», δηλώνουν τα φερέφωνα του καθεστώτος. Προκειμένου να ευνουχίσουν και να αφοπλίσουν ψυχολογικώς τον Λαό, απαλείφουν το ζήτημα της ξένης κατοχής από την Τρόικα. Διότι αν παραδεχθούν ξένη κατοχή και απώλεια εθνικής κυριαρχίας ενώπιον του τηλεοπτικού φακού, τότε αυτομάτως μας νομιμοποιούν να μιλάμε για εθνική αντίσταση και ένοπλο εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα. Σε κάθε μας αντιπαράθεση τονίζουμε την ξένη κατοχή και την απώλεια εθνικής κυριαρχίας αμετακλήτως και άνευ όρων, ώστε να νομιμοποιούμε στα μάτια του Λαού τον Ιερό ΕθνικοΑπελευθερωτικό Αγώνα.
4. «Είστε εναντίον της Δημοκρατίας». Απάντηση: είμαστε εναντίον της κατοχικής νομιμότητος. Ζούμε μία κοινοβουλευτική δικτατορία, μία ολιγαρχική φαυλοκρατία, ουδεμία σχέση έχουσα με την δημοκρατία. Σεις, κύριε «δημοσιογράφε», είστε εναντίον της Ελευθερίας.
5. «Ο λαός ελεύθερα ψήφισε Σαμαρά». Ο Σαμαράς κατέχει την εξουσία με λιγώτερο από το 20% του Λαού. Άρα δεν τον εξέλεξε ο Λαός, αλλά μία ισχνή μειοψηφία. Με 38% αποχή, και 30% επί των εγκύρων ψηφοδελτίων. Υπήρξε ιδεολογική τρομοκρατία και έξωθεν παρέμβαση στα εσωτερικά της Ελλάδος από την Τρόικα. Ακόμη και αν τον είχε εκλέξει η πλειοψηφία του Λαού, δεν δικαιολογείται η εσχάτη προδοσία, ούτε οι πράξεις νομοθετικού περιεχομένου, ούτε η κατάλυση του Συντάγματος.
6. Ορισμός της βίας. Οι καθεστωτικοί δημοσιογράφοι ορίζουν περιοριστικώς την βία να σημαίνει εκτόξευση αντικειμένων όπως «γκαζάκια», «γιαούρτια», «μολότωφ», «πέτρες», «ρόπαλα». Εσκεμμένως αποσιωπούν την οικονομική βία. Εσκεμμένως αποσιωπούν ότι ο όρος οικονομική γενοκτονία είναι διεθνώς αναγνωρισμένος. Ο Στάλιν δια της πείνας εξολόθρευσε 9 εκατομμύρια Ουκρανούς. Δεν χρειάστηκε όπλα για να γενοκτονήσει τους Ουκρανούς. Οι Τούρκοι γενοκτόνησαν τον Ποντιακό Ελληνισμό και τους Αρμενίους με τις εκτοπίσεις πληθυσμών προς Ανατολάς, όπου οι πληθυσμοί πέθαιναν από τις κακουχίες, τις αρρώστιες, την δίψα, και την πείνα. Το ίδιο γίνεται και σήμερα με την εσκεμμένη έλλειψη φαρμάκων από τα νοσοκομεία με το πρόσχημα της περικοπής των δαπανών. Δεν επιτρέπουμε στην καθεστωτική δημοσιογραφία να αποσιωπά ότι υπάρχουν διαφορετικές μορφές βίας. Η χρήση βίας από το κατοχικό καθεστώς δεν περιορίζεται στην ρίψη χημικών από τους πραιτωριανούς. Ωμή βία είναι η εσκεμμένη λιμοκτονία. Η οικονομική γενοκτονία του Ελληνικού Λαού.
7. Επικαλούνται την νομιμότητα μόνον όταν τους συμφέρει. Δεν αναγνωρίζουν το άρθρο 120 του Συντάγματος που νομιμοποιεί ξεκάθαρα την Επανάσταση. Η καθεστωτική δημοσιογραφία χρωματίζει την επαναστατική βία με μελανά χρώματα για να νομιμοποιήσει την βία των κατακτητών.
8. Βίλα Ανομίας. Όταν μας καλούν να πάρουμε θέση για τα «ευρήματα» στην Βίλα Αμαλίας, απαντάμε με εκκλήσεις για συνέχιση του Αγώνος μέχρι ο Λαός να καταλάβει την Βίλα της Ανομίας, που βρίσκεται στην πλατεία Συντάγματος. Μέσα στην Βίλα Ανομίας υπάρχουν αμέτρητα και ατράνταχτα στοιχεία για τις προδοσίες εις βάρος του Έθνους, για το ξεπούλημα της Ελλάδος σε ξένες ληστοσυμμορίες, για την εξόντωση του Ελληνικού πληθυσμού. 
9. «Με αυτά που λέτε θα χυθεί αίμα». Οι καθεστωτικοί δημοσιογράφοι όταν μιλούν έτσι, μάλλον θέλουν να πιστέψουμε ότι με την φιλοκαθεστωτική τους στάση δεν χύνεται το αίμα του Λαού, αλλά ρυζόγαλο. Απαντάμε ότι είμαστε σε πόλεμο και έχουμε υποχρέωση να αμυνθούμε υπέρ της Πατρίδος και του Λαού. Όποιος αρνείται να υπερασπιστεί την Πατρίδα και τον Λαό με κάθε μέσον εν καιρώ πολέμου, είναι προδότης και του αξίζει η εσχάτη των ποινών.
10. Χρήση γενικών όρων, χωρίς ιδεολογικό πρόσημο. Όταν γίνονται κάποιες ενέργειες εναντίον δωσίλογων, δεν επιτρέπεται να αφήνουμε την καθεστωτική δημοσιογραφία να μιλά για «επιθέσεις εναντίον δημοσιογράφων». Δεν είναι δημοσιογράφος αυτός που το πρωί εργάζεται στο γραφείο τύπου του υπουργείου οικονομικών, και το βράδυ σχολιάζει στο δελτίο ειδήσεων το πόσο «αναγκαία και εθνοσωτήρια» είναι τα κυβερνητικά μέτρα. Ούτε είναι δημοσιογράφος ο έμμισθος υπάλληλος της Τρόικας που εργάζεται στο γραφείο τύπου του ΤΑΙΠΕΔ(το ταμείο που ξεπουλά στους ξένους αντί πινακίου φακής την Ελληνική δημόσια περιουσία). Είναι δωσίλογος και προδότης. Μόνος του επέλεξε να καταστεί νόμιμος στόχος, ουδείς του το επέβαλε.
11. «Ποιόν εξυπηρετούν τα γκαζάκια;», ρωτούν αρκετοί δημοσιογράφοι, υπονοώντας ότι όσοι επιτίθενται στο κατοχικό καθεστώς δεν εξυπηρετούν κάποιον σκοπό. Απάντηση: Ποιόν εξυπηρετεί ο κοινοβουλευτικός κρετινισμός; Ποιόν εξυπηρετεί η ειρηνική υποταγή στο 4ο Ράιχ; Ποιόν εξυπηρετεί η παραμονή των αντιμνημονιακών κομμάτων στο κυνοβούλιο την στιγμή που ο Λαός μας γενοκτονείται;
Τα «γκαζάκια» από μόνα τους δεν υπόσχονται λύση στο πρόβλημα της Ελλάδος. Κάθε μορφή αντιστάσεως ενάντια στο κατοχικό καθεστώς πρέπει να πολλαπλασιάζεται και να νομιμοποιείται ώστε τα πλήγματα να είναι συντριπτικά.
Κάθε πολίτης επιλέγει τον δικό του τρόπο αντιστάσεως ενάντια στην ξένη κατοχή. Δωσίλογοι και προβοκάτορες της ασφάλειας είναι όσοι καλούν τον Λαό σε ειρηνική υποταγή μπροστά στην κατοχική ληστοσυμμορία.
 12. «Οι πράξεις βίας αποπροσανατολίζουν την κοινή γνώμη από τα πραγματικά της προβλήματα», ισχυρίζεται η καθεστωτική δημοσιογραφία. Απάντηση: Όσοι καταδικάζουν την Επαναστατική Δικαιοσύνη αποπροσανατολίζουν τον Λαό από το ιερό του καθήκον.
Γενοκτονούν τον Λαό, και ύστερα του ζητούν να αποδεχθεί ειρηνικά τον αφανισμό του. Η Ελευθερία του Έθνους αξίζει περισσότερο από τις ζωές των προδοτών.
13. «Νομιμοποιείτε την βία», μας λένε οι δωσίλογοι. Απάντηση: Όταν αρνείσαι να σηκώσεις τα όπλα υπέρ της Πατρίδος και του Λαού, και αποκαλείς «τρομοκράτες» όσους το πράττουν, σημαίνει ότι νομιμοποιείς τον κατακτητή να φέρει όπλα. Θεωρείς νόμιμο και δίκαιο ο κατακτητής να παίζει τον ρόλο του δικαστού, του κυβερνήτου, του αστυνομικού, ενώ συγχρόνως αρνείσαι αυτούς τους ρόλους στον σκλαβωμένο Ελληνικό Λαό.
Σκοπός των καθεστωτικών δημοσιογράφων είναι η νομιμοποίηση της κατοχικής βίας. Γι’ αυτό απαιτούν δηλώσεις καταδίκης της επαναστατικής βίας.
14. «Με αυτά που κάνετε, ενισχύετε τους κατασταλτικούς μηχανισμούς», ισχυρίζεται η καθεστωτική δημοσιογραφία με σκοπό να υποσκάψει το αγωνιστικό φρόνημα των επαναστατών. Απάντηση: Με την ίδια λογική στην Εθνεγερσία του 1821 δεν έπρεπε να επαναστατήσουμε διότι οι Τούρκοι επέβαλαν σκληρά αντίποινα. Άρα πρέπει να καταδικάσουμε την Επανάσταση του 1821 επειδή υπήρξε αφορμή για τουρκικά αντίποινα.
Σκοπός των πατριωτών είναι να τιμωρούν αμείλικτα το κατοχικό καθεστώς Σαμαρά, προξενώντας αντίποινα στα μέτρα γενοκτονίας που επιβάλλει η ληστοσυμμορία του. Κάθε πράξη αστυνομοκρατίας από την πλευρά του καθεστώτος θα εκλαμβάνεται ως αφορμή για νέα αντίποινα από την πλευρά του Λαού.
Μόνον ραγιάδες και δωσίλογοι θεωρούν ότι οι εγκληματικές ενέργειες του κατοχικού καθεστώτος εις βάρος του Λαού θα αναχαιτίσουν την ορμή του ΕθνικοΑπελευθερωτικού Αγώνος. Η καθεστωτική τρομοκρατία αποτελεί την καλύτερη αφορμή για να εξαπολύσουμε τον πιό άγριο πόλεμο εναντίον της κτηνωδίας των Τροϊκανών υπανθρώπων.  
Όσοι καταδικάζουν τον ΕθνικοΑπελευθερωτικό Αγώνα αφοπλίζουν ψυχολογικώς τον Λαό και υποθάλπουν τους κατασταλτικούς μηχανισμούς των κατακτητών. Μόνον ο άοπλος και ανοργάνωτος πολίτης κινδυνεύει από τους πραιτωριανούς. 


No comments:

Post a Comment