Sunday, January 13, 2013

Έγκλημα εσχάτης προδοσίας συνίσταται κατά πράξη, και κατά παράλειψη


Έγκλημα συνίσταται κατά πράξη και κατά παράλειψη διδάσκει το ποινικό δίκαιο. Όποιος πολίτης, ενώ μπορεί, παραλείπει να σώσει έναν συμπολίτη του που πνίγεται, το αδίκημά του ισοδυναμεί σαν να τον έπνιξε με τα ίδια του τα χέρια.
Τα αντιμνημονιακά κοινοβουλευτικά κόμματα διαπράττουν έγκλημα εσχάτης προδοσίας κατά παράλειψη. Αρνούνται να αποχωρήσουν από το κατοχικό κοινοβούλιο, νομιμοποιώντας με την παρουσία τους την ξένη κατοχή.
Δεν αρκεί να λέει ο Σύριζα, η Χρυσή Αυγή, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, και το ΚΚΕ, ότι δεν υπέγραψαν τα μνημόνια και τις αποικιοκρατικές δανειακές συμβάσεις. Αρνούμενοι να προξενήσουν την πτώση της κατοχικής κυβερνήσεως Σαμαρά γίνονται μέρος του προβλήματος και συνεργοί στην προδοσία του Έθνους.
Δεν αρκεί να καταγγέλλουν το μνημόνιο. Από την στιγμή που δεν δημιουργούν συνθήκες εξόδου από την μνημονιακή λαίλαπα έχουν ποινικές ευθύνες για την γενοκτονία του Λαού μας.
Στα γειτονικά μας Σκόπια η κυβέρνηση του Νίκολα Γκρούεβσκι προσπάθησε να περάσει από την βουλή τον κρατικό προϋπολογισμό με μεθοδεύσεις αντίστοιχες της κυβερνήσεως Σαμαρά. Η αντιπολίτευση απεχώρησε από την βουλή και κάλεσε τον Λαό στον δρόμο σε δυναμικές διαδηλώσεις.
Εφ’ όσον τα αντιμνημονιακά κοινοβουλευτικά κόμματα στην Ελλάδα παραμένουν στο κατοχικό κοινοβούλιο και συναλλάσσονται μαζί του, στην πολιτική και στο διεθνές δίκαιο εκλαμβάνεται ως επίσημη αναγνώριση του κύρους και της εξουσίας του από τα μετέχοντα κόμματα.
Επομένως τα αντιμνημονιακά κοινοβουλευτικά κόμματα αποτελούν ένα «δημοκρατικό» άλλοθι για τους εθνοπροδότες.
Το κουτοπόνηρο σόφισμα «εγώ δεν ψήφισα το μνημόνιο» δεν αποτελεί αιτία απαλλαγής από ποινικές ευθύνες. Το ζήτημα είναι τί κάνεις για να ανατρέψεις την εθνοπροδοτική κυβέρνηση Σαμαρά;
Εφ’ όσον αρνούνται να αποχωρήσουν από τις κοινοβουλευτικές έδρες την στιγμή που ο λαομίσητος Σαμαράς γενοκτονεί το Έθνος των Ελλήνων είναι συναυτουργοί στο έγκλημα της γενοκτονίας εις βάρος του Ελληνικού Λαού.
Όταν στηθούν τα επαναστατικά δικαστήρια, μαζί με τους προδότες θα δικαστούν και όσοι πολιτικοί παρέλειψαν να ανατρέψουν την κατοχική κυβέρνηση. Και η ποινή για το έγκλημα κατά παράλειψη είναι ίδια με το έγκλημα κατά πράξη, βάσει του ποινικού δικαίου.

Ιφικράτης Αμυράς 

5 comments:

  1. Αγαπητε κ. Αμυρα, την καλημερα μου

    Φοβουμαι οτι των "Ελληνων οι κοινοτητες", αβουλες, χειραγωγουμενες και λωβοτομημενες, δεν ειναι ικανες να κατηγορηθουν ουτε για εγκλημα.
    Αν μη τι αλλο οι εγκληματουντες αναλαμβανουν το βαρος της ενοχης του αιματος.
    Αντιθετως οι μαζες των καταναλωτων προσδοκανε απλως μια καλυτερη τιμη στην αγοραπωλησια της αξιοπρέπειας τους.

    Ελπιζω να μου επιτρεψετε να αναδημοσιευσω καποια αρθρα απο το πολυ καλο μπλογκ σας, στο δικο μου μπλογκ ή στη σελιδα μου στο φ/β - παντα φυσικα με την αναγραφη του ονοματος σας...

    January 14, 2013 at 2:23 AM

    ReplyDelete
    Replies
    1. Μπορείτε να αναδημοσιεύετε όποιο άρθρο θέλετε.
      Καλημέρα
      Ιφικράτης

      Delete
  2. Πολυ σωστο το σχολιο σας και δεν αφορα μονο τα κομματα, αφορα ολους μας και κυριως την πνευματικη ελιτ τησ χωρας,
    επρεπε ολοι να ειναι στους δρομους, που ειναι οι ακαδημαικοι, πανεπιστημιακοι, καλιτεχνες....κτλ?

    ReplyDelete
  3. Να προσθέσω και δύο άλλες κατηγορίες που αποτελούν τους ενεργούς και τους παθητικούς φύλακες-αγγέλους του συστήματος: αφενός οι καλλιτέχνες, ακαδημαϊκοί, καθηγητές και λοιπές κουραδομηχανές, που ενώ μπορούν να ξεσηκώσουν το λαό, ξεβρακώνονται κάθε μέρα και περισσότερο με στόχο να αποκτήσουν την πολυπόθητη "πρόσκληση" στο φαγοπότι και αφετέρου οι αστυνομικοί και οι στρατιωτικοί οι οποίοι ενώ υποφέρουν κι αυτοί από την υποβάθμιση και τους εξευτελισμούς της εξουσίας, προτιμούν από το να ενωθούν με το λαό κάποιες άλλες "εναλλακτικές" μεθόδους αποκόμισης εσόδων που θα καλύψουν τις απώλειες του εισοδήματός τους, όπως π.χ. το νταβαντζιλίκι, την προώθηση της πορνείας και την πώληση ναρκωτικών.

    ReplyDelete
  4. Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες και χαίρομαι που έχουμε την άδεια να αναδημοσιεύσουμε τα εξαιρετικά εμπνευσμένα άρθρα σας.
    Πήγα εχθές στο "συλλαλητήριο" στο Σύνταγμα, για να διαμαρτυρηθώ για το ολοκληρωτικό κι αμετάκλητο ξεπούλημα της εθνικής κυριαρχίας της πατρίδας μας στους ξένους. Μου'ρθε να ουρλιάξω και να βάλω τα κλάματα! Με το ζόρι να είμασταν 100 άτομα! Αφού τα ΜΑΤ γελούσαν πίσω απ τις ασπίδες τους. Ενοιωσα προδομένη διπλά και προσβεβλημένη βαθύτατα (από κυβερνώντες και λαό) Νομίζω ότι θα είναι σχεδόν ακατόρθωτο να "ξυπνήσουν" οι βολεμένοι ή οι τρομοκρατημένοι.
    Σας εύχομαι "Καλή δύναμη" κ.Αμυρά κι ελπίζω να μπορέσω να παρευρεθώ στην πολιτική σας ομιλία την Κυριακή.
    Με εκτίμηση,
    Ιωάννα-Γλυκερία Μαγκλιβέρα

    ReplyDelete