Monday, January 21, 2013

Πολιτική ομιλία Ιφικράτους Αμυρά: Ξένη κατοχή και Πολιτιστικός Πόλεμος, 20/1/2013, Πειραιάς, στο "Σπίτι του Μανιάτη"

13 comments:

  1. προγονολάτρηςJanuary 21, 2013 at 1:09 PM

    Αυτός ο Βουνισέας είναι βλαξ και καλύτερα να μην εμφανίζεται μπροστά σε κοινό. Αρκετά δυσφήμισε με την παρουσία του τον εθνικισμό.

    ReplyDelete
  2. ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ;;;;;ΜΠΛΑ ΜΠΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ

    ReplyDelete
    Replies
    1. προγονολάτρηςJanuary 22, 2013 at 11:45 AM

      Ασε μας ρε φίλε τον τρώμε στη μάπα τόσα χρόνια! Και τις περικνημίδες από τις Μόρες να ανέβαζαν στο βήμα, καλλίτερο λόγο θα αρθρώνανε.

      Delete
  3. Ιφικρατη Χαιρε
    εσυ εχεις κανει remove το video η το εχουν βγαλει??

    Εκατεος Φαιηξ

    ReplyDelete
  4. Χρειάζεται ανέβασμα ξανά.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Υπήρχε ένα τεχνικό πρόβλημα στο βίντεο από το 49λεπτό και μετά. Κατέβηκε και θα ξανανεβεί σε λίγο.
      Ιφικράτης Αμυράς

      Delete
  5. Όλο το βίντεο ξανανέβηκε. Τώρα δεν έχει πρόβλημα.
    Ιφικράτης

    ReplyDelete
  6. Αυτά που λες στο τέλος του video είναι άκυρα...μπορεί να έχουμε όντως πόλεμο και οι πόλεις να είναι πεδία μάχης αλλά το να σκοτώνεις πακιστανούς δωρίζοντας τον εαυτό σου στα χέρια της κρατικής ασφάλειας είναι μαλακία. Αν έχουμε πόλεμο, θέλουμε πολεμιστές έξυπνους μαζί μας να σαμποτάρουν την σιωνιστική μηχανή με πουστιά και απόκρυψη, όχι να κυκλοφορούν με μαχαίρια και να γίνονται έρμαια της αστυνομίας.
    Aφού λοιπόν είμαστε σε πόλεμο, να συνειδητοποιήσουμε πως «αυτοί» είναι κάτι δισεκατομμύρια φορές ισχυρότεροι από εμάς και αν θέλουμε κάποια στιγμή να έχουμε την παραμικρή πιθανότητα επιτυχίας, θα πρέπει να παίξουμε ύπουλα και όχι σαν μαλάκες. Γιατί αν μπορούσαμε θα εβγαινε ο καθένας και θα έτρωγε 2-3 αναρχικά σκουλήκια.Γιατί δεν το κάνουμε;Γιατί θα φας ισόβια. Και θα είσαι εκτός κυκλοφορίας μόνιμα. Άρα, καλώς καλώς δεν το κάνουμε

    ReplyDelete
    Replies
    1. Όποιος δεν κατανοεί την φύση του ΕθνικοΑπελευλεθερωτικού Αγώνος, δεν κατανοεί και την έννοια του Πολιτιστικού Πολέμου. Το βίντεο εξηγεί ότι βασικός μας στόχος είναι να ανατρέψουμε το πολιτισμικό, αξιακό και εννοιολογικό πλαίσιο του εχθρού.

      Όσοι αναπαράγουν το εννοιολογικό πλαίσιο του εχθρού περί "εγκληματικής ενέργειας" για τις ενέργειες κατά λαθροεποίκων αντί να τις αποκαλούν νόμιμη άμυνα, δεν υπάρχει περίπτωση να υποστηρίξουν δημοσίως τον ένοπλο εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα.

      Αν εννοείς ότι πρέπει να γίνωνται ενέργειες με τον ελάχιστο κίνδυνο για τους συμπολεμιστές μας με τα περί "έξυπνων" ενεργειών, συμφωνώ. Αν όμως εννοείς να μην πολεμάμε με κάθε μέσον στον λαθροεποικισμό επειδή θα κινδυνεύσουμε από τους πραιτωριανούς,τότε διαφωνούμε διότι αρνείσαι την φύση του Πολέμου. Σε κάθε πόλεμο υπάρχουν πολλών ειδών κίνδυνοι. Ο κίνδυνος της αδρανείας είναι ο χειρότερος.


      Ιφικράτης

      Delete
  7. ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΝ ΕΦΑΓΕΣ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΠΡΟΓΟΝΟΛΑΤΡΗ;;;;ΈΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΒΑΡΕΤΟΣ Ο ΒΟΥΝΙΣΕΑΣ ΤΟ ΞΕΡΩ Κ ΤΟΝ ΒΑΡΙΕΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.Σ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΕΠΑΙΞΕ ΡΟΛΟ ΤΟ Ο,ΤΙ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΜΑΝΙΑΤΗ Κ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΜΑΝΙΑΤΗΣ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΛΑΤΙΑΖΕΙ Κ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΕΤΟΣ.ΠΡΕΠΕΙ Ο ΙΦΙΚΡΑΤΗΣ ΝΑ ΤΟΥ ΜΕΙΩΣΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΛΑΤΙΑΖΕΙ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ.Ο ΕΣΠΕΡΟΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΑΝΕ ΩΡΑΙΟ ΛΟΓΟ ΣΤΟ ΣΤΑΝΛΕΥ.ΕΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΑΥΡΟ ΚΡΙΝΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙΔΕΣ Κ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ.ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ.

    ReplyDelete
  8. Ιφικρατη πολυ καλα ολα αυτα πολυ ενδιαφεροντα οντως θεματα.πως ομως θα τα επιβαλλουμε ολα αυτα;;;;πως θα γινει η απηχηση των αποψεων μας;συμφωνω με τον προηγουμενο οτι να μη γινουμε οι ευκολοι μαλακες δολωμα.μην πιαστουμε σαν ηλιθιοι.θελει ομαδικες προσπαθειες ειτε προς οδους ουλαφ παλμε κ τα σχετικα ολα.πως ομως;;πως θα συσπειρωσουμε τον κοσμο που χρειαζομαστε για να ξεκινησει καποια δραση ;το ξεκινημα ειναι το δυσκολο.

    ReplyDelete
  9. Πρεπει το συντομοτερο δυνατον να ξεκινησουν οι προσπαθειες μας.Δε βλεπω ομως περα απο συναντησεις να κανονιζεται κατι συγκεκριμενο.Μονο λεμε λεμε.Γιατι δεν ανακοινωνουμε κατι συμβολικο,ενεργειες που θα μας αναδειξουν που θα ακουστουμε.Ενεργειες οπως αυτες που προτεινει ο Ιφικρατης.Αλλα να ακουστουν κ γνωμες κ αλλων συναγωνιστων παντα προς το να κανουμε κατι.

    ReplyDelete
  10. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΣΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ...; ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΕΠΑΝΑΣΤΙΚΑ ΔΙΑΦΕΡΕΤΕ...ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΑΤΡΩΑΣ ΕΙΝΑΙ...ΑΠΛΑ ΠΙΟ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ...ΑΝ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ 3 ΕΘΝΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ Χ.Α., ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ...ΑΛΛΑ ΣΚΕΨΟΥ ΝΑ ΠΙΑΣΕΤΕ ΤΑ 2 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΠΟ 2.5% ΠΧ. ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΤΥΧΙΑ;

    ReplyDelete