Monday, January 14, 2013

Κρυφοί πραιτωριανοί: οι πιό επικίνδυνοι εχθροί του Λαού



Οι επαναστατικές δράσεις είναι το μόνο αντίδοτο στην αρρώστια της ειρηνικής υποταγής. Οι μαζικοί έφοδοι ενάντια στους πυλώνες του κατοχικού καθεστώτος είναι το καλύτερο αντικαταθλιπτικό για την Ελληνική κοινωνία.

Το κατοχικό καθεστώς προκειμένου να αναχαιτίσει την παλλαϊκή εξέγερση ενεργοποιεί τους πράκτορές του, οι οποίοι καλούν τον Λαό σε σιωπηρές και ειρηνικές διαμαρτυρίες για να αποπυροδοτήσουν την λαϊκή οργή και να εμποδίσουν την ανατροπή της ξένης κατοχής.

Εχθρός μας δεν είναι μόνον ο φανερός πραιτωριανός. Μέγας εχθρός του Λαού είναι ο κρυφός πραιτωριανός. Φορά το ειρηνιστικό προσωπείο για να επιβάλλει στους Έλληνες την άνευ όρων υποταγή.
Κρυφός πραιτωριανός είναι ο εκπρόσωπος του συνδικάτου που προσπαθεί να απομονώσει τον Λαό από την επαναστατική ηγεσία σε κάθε διαδήλωση. Ο ραγιάς που μιλά για ειρηνική υποταγή στο καθεστώς και το βαπτίζει ειρηνική διαμαρτυρία. Ο συνεργάτης των κατακτητών που πληρώνει φόρους αντί να χρηματοδοτεί τον ΕθνικοΑπελευθερωτικό Αγώνα. Ο καταδότης της οικονομικής γκεστάπο όσων Ελλήνων αρνούνται να πληρώσουν φόρους. Ο ακρωτηριάζων την εθνική συνείδηση επιρρίπτων την ευθύνη για το μνημόνιο στον Ελληνικό Λαό. Ο καταγγέλλων την επαναστατική βία. Ο κοινοβουλευτικός κρετίνος, ο παριστάνων τον εθνοσωτήρα. Ο παριστάνων τον επενδυτή, χρηματοοικονομικός μεσάζων στο πλιάτσικο της Πατρίδος.  
Ο κρυφός πραιτωριανός φταίει για την γερμανική εισβολή και κατοχή της Πατρίδος μας. Αυτό το παράσιτο αφοπλίζει ψυχολογικώς τον Έλληνα. Του λέει ότι «οι ευρωπαίοι είναι φίλοι μας». Είναι ο ηθικός αυτουργός της γενοκτονίας μας. Παρεισφρέει μέσα στις διαδηλώσεις και παριστάνει τον οπαδό μας αλλά είναι ένα σκουλήκι της κατοχικής κυβερνήσεως. Πράττει ό,τι είναι δυνατόν για να εμποδίσει τον Έλληνα να πλήξει το κατοχικό καθεστώς. Αρνείται την ύπαρξη ξένης κατοχής. Αρνείται ότι οι επαναστάσεις φέρνουν θετικά αποτελέσματα. Εμποδίζει τις υγιείς δυνάμεις των εργαζομένων να γράψουν δυναμικώς το νέο κεφάλαιο της Ελληνικής Εθνεγερσίας. Κατηγορεί συλλήβδην τους επαναστάτες ως πράκτορες ξένων δυνάμεων για να συγκαλύψει την δική του πρακτόρευση γερμανικών και τροϊκανών συμφερόντων.
Στα χρόνια των Μηδικών Πολέμων οι χρυσοί περσικοί δαρεικοί δημιουργούσαν στρατιές «ειρηνιστών» ρητόρων στις Ελληνικές πόλεις-κράτη. Σήμερα τα χάρτινα ευρώ, δημιουργούν τις στρατιές των «ειρηνιστών» ευρωλιγούρηδων.
Ο «ειρηνιστής» εν καιρώ πολέμου είναι προδότης και πρέπει να εξολοθρεύεται χωρίς κανένα έλεος. Βάσει του εν πολέμω Δικαίου όποιος αρνείται να υπερασπίσει με κάθε μέσον τον Λαό και την Πατρίδα είναι συνεργάτης των κατακτητών και πρέπει να θανατώνεται.

Ιφικράτης Αμυράς
http://iphicratisamyras.blogspot.com

3 comments:

  1. Αγαπητε κ. Αμυρα, την καλημερα μου

    Αναδημοσιευσα το αρθρο σας στο μπλογκ μου.
    Ατυχως, η "επαναστατικη δραση" εχει γινει και αυτη, μερος του μαζικου θεάματος.
    Ωστοσο, αναρωτιεμαι κατα ποσο και εμεις οι μελλοθανατοι του καθεστωτος, εχωμε αποβαλλει τις φαντασιακες/δημοκρατικες μας αγκυλωσεις.
    Μηπως ακομα ελπιζουμε σε μια λαϊκη εξεγερση και εξαιτιας αυτης της πιστης, καθυστερουμε αυτο που πραγματικα θα επρεπε να συμβει?

    Δηλαδη τη μυστικη δημιουργια μιας νεας Φιλικης Εταιρειας, που θα κινουσε επαναστατικες διαδικασιες, ερημην ενος μεγαλου τμηματος των χειραγωγουμενων μαζων?
    Αναρωτιεμαι, μηπως...

    ReplyDelete
  2. http://www.ramnousia.com/2013/01/einai-o-hxos-tou-kosmou-sas-pou-gkremizetai.html?showComment=1358017984345&m=0

    Οι Ζαπατίστας δίνουν το καλύτερο παράδειγμα εθνεργεσίας.
    Εδώ οι Έλληνες αριστεροί έχουν μπερδέψει τον μπούσουλα και νομίζουν ότι χωρίς πατρίδα και έθνος μπορούν να έχουν δημοκρατία και ελευθερία.

    ReplyDelete
  3. Μην ξεχνάμε ότι κόμματα όπως η "Χρυσή Αυγή" και οι "Ανεξάρτητοι Έλληνες" λειτουργούν σαν αμορτισέρ της λαϊκής αντίδρασης. Δηλαδή ο από τη φύση του "τεμπέλης" Έλληνας, αρέσκεται στο να αντιδρά, παρακολουθώντας τον κάθε πληρωμένο Αμερικανό πράκτορα να δέρνει ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΔΕΙΡΕΙ και να μην παίρνει ο ίδιος στα χέρια του την τύχη του, αφού το σύστημα έχει προβλέψει να τον εφοδιάσει με τους υποτιθέμενους Ζορό που θα τον βγάλουν από τα δεινά.

    ReplyDelete