Wednesday, January 30, 2013

Πολιτική Ανακοίνωση: Έμπρακτη εφαρμογή της εθνοφυλετικής αλληλεγγύης


Επειδή το Έθνος μας είναι υπό κατοχή και υφίσταται γενοκτονία,
Επειδή είναι ιερό καθήκον όλων των Ελλήνων να στρατευθούν στον ΕθνικοΑπευλευθερωτικό Αγώνα,
Επειδή καθημερινώς δεχόμαστε εκκλήσεις για βοήθεια στο ζήτημα της ευρέσεως εργασίας,
Επειδή όποιος Έλλην δίδει εργασία σε ξένους την στιγμή που Έλληνες λιμοκτονούν είναι εχθρός του Λαού,
Ο Πολιτικός φορέας της Εθνεγερσίας και εγώ προσωπικώς αναλαμβάνουμε την πρωτοβουλία να αντικαθιστούμε τους παρανόμους ξένους με Έλληνες εργαζομένους.
Η πολιτική μας δράση θα έχει ως εξής:
Ζητάμε από τους πολίτες να μας καταγγέλλουν ποιοί Έλληνες εργοδότες προσλαμβάνουν παρανόμους ξένους. Αφ’ ετέρου οι πολίτες να μας γνωστοποιούν σε ποιά περιοχή οι Έλληνες ζητούν εργασία.
Ύστερα αναλαμβάνω προσωπικώς να συνομιλήσω με τον εργοδότη, και να του εξηγήσω το εξής απλό και λογικό αίτημα: Όσα χρήματα έδινε στον ξένο, θα τα δίνει από εδώ και πέρα σε Έλληνα/Ελληνίδα εργαζόμενο της δικής του επιλογής.
Σε περίπτωση που απαντήσει με την κουτοπόνηρη δικαιολογία, «ψάχνω αλλά δεν βρίσκω Έλληνες διότι είναι τεμπέληδες», θα του στείλω εγώ κατάλογο με Έλληνες ανέργους.
Σε περίπτωση που δεν απολύσει άμεσα τον ξένο, και αρνηθεί να προσλάβει Έλληνα με τα ίδια χρήματα που έδινε στον ξένο, θα του γνωστοποιηθεί ότι διαπράττει έγκλημα εσχάτης προδοσίας, και εφεξής αποτελεί ο ίδιος και η επιχείρησή του νόμιμο στόχο.
Η δίκη και η καταδίκη του είναι αυτεπάγγελτη. Θα δυσφημιστεί στο διαδίκτυο το όνομά του και η επιχείρησή του. Θα γνωστοποιηθεί σε όλους τους Έλληνες η ποινή του πολιτικού θανάτου: καμμία συναλλαγή με τον προδότη.
Τέλος, θα αναλάβουν Έλληνες εθνοφρουροί να περιφρουρήσουν και να καταστήσουν εκτελεστές τις αποφάσεις του Επαναστατικού Δικαστηρίου. Η ευθύνη για τις συνέπειες της μισελληνικής συμπεριφοράς του, βαρύνει αποκλειστικώς τον ίδιο.
Για παράδειγμα, όσοι διαχειριστές πολυκατοικιών δίδουν εργασία σε ξένες καθαρίστριες θα δεχτούν σύντομα την επίσκεψή μας. Θα τους ζητηθεί ευγενικώς να τις αντικαταστήσουν άμεσα με Ελληνίδες καθαρίστριες, με τα ίδια χρήματα που έδιναν στις ξένες καθαρίστριες.
Αν δεν το πράξουν άμεσα, θα έρθουν σε σύγκρουση με εμάς και όλη την Ελληνική κοινωνία. «Και είναι όλοι τους ποπολάροι. Δεν κάνει να μαγαρίσουν τ’ αρχοντικό σου», όπως ακούγεται και στην αγαπημένη μου ταινία «ο Επαναστάτης Ποπολάρος»...

Ιφικράτης Αμυράς

http://iphicratisamyras.blogspot.com

15 comments:

  1. Συγνώμη Ιφικράτη ξέρεις πολλές παγκοσμιοποιημένες Ελληνίδες οι οποίες ακόμα και αν δεν έχουν να φάνε θα πάνε να δουλέψουν σαν καθαρίστριες; Η μέση σημερινή Ελληνίδα είναι κοπρίτισα, φτάνει 35 με 40 χρονών και ούτε καν σκέφτεται να παντρευτεί...πως θα τις κάνεις να αλλάξουν νοοτροποία; Εδώ θα σε συμβούλευα να αλλάξεις λίγο στάση ειδικά για τις λευκές ξένες ειδικά ανατολικής Ευρώπης γιατί από όσα έχω δει είναι πολύ πιο προσγιωμένες και έχουν τα παιδιά και την αξία του γάμου πρώτη προτερότητα ακόμα.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ολες αυτές της ανατολικής Ευρώπης φίλε μου θέλουν να αποκαταστήσουν τα ανήλικα παιδιά τους από προηγούμενους γάμους και γι'αυτό δείχνουν ανθρώπινο και "προσγειωμένο" προφιλ. Όλες τους!

      Delete
    2. Εχεις δίκιο αδερφέ αλλά δεν μιλάω για αυτές τις περιπτώσεις...μιλάω για ηλικίες 18-25 από υγιείς οικογένειες με σπουδές κτλ. και τις οποίες θα τις γνωρίσεις στις χώρες τους και όχι εδώ μετανάστριες. Τεσπα αν και ειναι ανώτερες φυλέτικά από τις δικές μας, δεν θα είχα θέμα αν οι δικές μας είχαν εθνική νοοτροπία και σωστά πρότυπα...και για να επιστρέψουμε στο θέμα μας...ξερω πολλά παιδιά που θα δούλευαν σε βενζινάδικα αλλά δεν μπορούν γιατί έχουν παντού πακιστανούς...το ίδιο και στην λαχαναγορά του Ρέντη...ο κατάλογος δεν εχει τελιωμο..

      Delete
    3. Αν θες συνεργείο καθαρισμού μόνο με ελληνες υπάρχει.
      Αν πραγματικά ψάχνεις θα σου δώσω και τηλέφωνο να έρθουν.

      Delete
    4. Προς anonymous 12.54pm. Αν έχεις στοιχεία και περιοχή που μένει το Ελληνικό συνεργείο καθαρισμού, μπορείς να τους δώσεις το τηλέφωνό μου. Για να γίνει όμως σωστά η πολιτική παρέμβαση πρέπει ταυτοχρόνως οι πολίτες να καταγγέλουν και πού εργάζονται παράνομοι αλλοδαποί, με στοιχεία, ώστε να επιτευχθεί ταυτοχρόνως ο συνδυασμός "απόλυση του ξένου-πρόσληψη του Έλληνος".

      Ιφικράτης Αμυράς
      τηλ. 6932353329

      Delete
    5. Μένουν Αθήνα, αλλά Δευτέρα γιατί έχω την κάρτα τους στην δουλειά.

      Delete
  2. Δηλαδή θα ισχύσει και το ίδιο για τους οίκους ανοχής;Γιατί ρε φιλαράκι βαρέθηκα το "τέλείωσες αγκάπη μου.."

    ReplyDelete
    Replies
    1. είναι καιρός να βρεις και καμιά γκόμενα καραγκιόζη Ελληνόφωνε ρωμιέ

      Ιφικράτη πρέπει καποιός να μπορεί να τους διαγράφει αυτούς

      Εκατέος Φαίηξ

      Delete
  3. ΚΥΡΙΕ ΙΦΙΚΡΑΤΗ. ΞΕΧΑΣΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ, ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΑΫΛΑΝΔΕΖΟΥΣ, ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΟΥΣ,ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΚΑΙ ΙΝΔΟΥΣ ΝΑΥΤΙΚΟΥΣ, ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑΥΤΙΚΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σε ευχαριστώ για το σχόλιο. Δεν το έχω ξεχάσει, ό,τι ισχύει για τις καθαρίστριες, ισχύει και για τους ναυτικούς, και για όλα τα επαγγέλματα. Όποιος πολίτης μου καταγγείλει με συγκεκριμένα στοιχεία την πρόσληψη παρανόμων αλλοδαπών από εφοπλιστές, αναλαμβάνω προσωπικώς να τους συνετίσω.

      Ιφικράτης Αμυράς

      Delete
  4. στο παντειο καθαριζει συνεργειο πακιστανων.ποιος εχει το συνεργειο κ ποσα δινει ο πρυτανης (μαζι με τη μιζα) απο τα φορολογημενα λεφτα μας;
    δεν μπορουσε να ζητησει απο τον οαεδ;
    2000000 ανεργοι υπαρχουν.καμια δεκαρια να καθαρισουν σιγουρα θα βρισκονταν

    ReplyDelete
  5. Το τσάκισμα της εκμεταλλευτικής βάσης των μεταναστών στη χώρα μας, δηλαδή της εργοδοσίας τους, είναι ένα τεράστιο άλμα προς τη γεφύρωση του ταξικού από τη μια και του εθνικού από την άλλη ζητήματος πολιτικής εκπροσώπησης του ελληνικού λαού. Μια τέτοια κίνηση δεν είναι βέβαια πλήρης, εάν δε συνοδεύεται και από το πάγιο αίτημα της επιστροφής του πλούτου σε αυτούς που τον παράγουν, αλλά είναι ενδιαφέρουσα πολιτική - ακτιβιστική ιδέα, που απορώ πως και δεν έχει γίνει μέχρι τώρα αντικείμενο συστηματικής πολιτικής εκμετάλλευσης από ακραιφνείς εθνικιστικές. Πραγματικά, στοχεύει το βασικότερο ίσως συντελεστή της λαθρομετανάστευσης: Την εργοδοσία που προσπαθεί να συμπιέσει όσο το δυνατό περισσότερο το κόστος εργασίας. Είναι ίσως η πρώτη φορά που διαβάζω από το ιστολόγιό σας πρόθεση για μια τόσο χειροπιαστή πολιτική δράση. Τόσο χειροπιαστή, που θα πρέπει να εξετάσετε σοβαρά πως θα οργανωθεί το δημόσιο ξεμπρόστιασμα αυτών των εργοδοτών, τουλάχιστον σε περίπτωση που αποδειχτεί ότι είχαν κάθε ευχέρεια να προσλάβουν συμπατριώτη τους για την ίδια δουλειά.

    ReplyDelete
  6. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=g5gCT26nF6o

    Κάποιος να καρφώσει μια σφαίρα στο κεφάλι τηε καριόλας με τα πορτοκαλί.

    ReplyDelete
  7. KANENAS ΞΕΝΟΣ .ΟΥΤΕ ΛΕΥΚΟΣ ΟΥΤΕ ΚΙΤΡΙΝΟΣ ΟΥΤΕ ΜΠΛΕ.ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΑΝ ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΥΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ Κ ΣΕ ΑΥΤΟ Κ ΣΤΑ ΣΥΣΣΙΤΙΑ.ΕΓΩ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΑΚΟΜΑ Κ ΟΙΟ ΒΛΑΧΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΟΦΕΡΤΟΙ ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΑΚΟΜΑ Κ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΒΡΙΣΚΑΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΝΤΑΝ ΝΑ ΕΛΛΗΝΙΣΤΟΥΝ ΔΗΛ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ.ΕΤΣΙ ΕΛΛΗΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ.ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΑΡΓΕΙ ΑΥΤΟ Κ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΣΥΝΕΤΙΣΤΕΙ Ο ΑΝΥΠΑΚΟΥΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΑΛΛΑ Κ Ο ΑΝΥΠΑΚΟΥΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΕΛΑΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΕΙ Κ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΟΣΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΕΝΑΣ ΝΤΟΠΙΟΣ ΝΑ ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ Κ ΝΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΜΕΤΑ Η ΕΘΝΟΦΡΟΥΡΑ ΑΛΛΗΣ ΠΟΛΗΣ ,ΑΓΝΩΣΤΟΙ ,ΝΑ ΣΥΝΕΤΙΣΕΙ .ΑΥΤΟ ΜΑΖΙΚΑ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΛΙΤΩΝ.ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΛΕΩΝ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΞΕΝΟΥΣ ΑΛΛΑ Κ ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ, ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΚΛΠ ΚΛΠ.

    ReplyDelete
  8. Αυτο που θα παραθεσω ειναι ατοπο σε σχεση με τη παραπανω συζητηση αλλα ως αγανακτισμενος Ελλην νιωθω την αναγκη να το πω. Στο Λυκειο που φοιτω εδω και 2 χρονια, η καθηγητρια Ιστοριας στο μαθημα του Νεοελληνικου Διαφωτισμου χαρακτηρισε τον Ρηγα Βελεστινλη ως ΡΑΤΣΙΣΤΗ διοτι επιθυμουσε μια πανβαλκανικη ενωση υπο τα φωτα της Ελληνικης δημοκρατιας. Προφανως, μιλαει εκ του ασφαλους, δεν εχει μελετησει τον Θουριο και δεν γνωριζει τι σημαινει "ρατσισμος". Δυστυχως αυτα αντιμετωπιζει καθημερινα η ελληνικη νεολαια με συνειδηση στα σχολεια! Επιθυμουμε μια ανατροπη σε ολα τα επιπεδα. Οσο μας πολεμουν με λασπη τοσο θα δυναμωνουμε.

    Ενας νεαρος Λαμιωτης που νιωθει ακομη Ελληνας!

    ReplyDelete