Sunday, March 22, 2020

Χρειαζόμαστε επικοινωνιακή ανοσία έναντι του ΠΟΥ και άλλων αχρήστων "ειδικών"



Κάθε μέρα πανικόβλητοι ηλίθιοι αναπαράγουν τον αριθμό των νεκρών της Ιταλίας, χωρίς ποτέ να αναφέρουν αιτίες, ηλικίες, αριθμό νεκρών προηγουμένων ετών, και ιατρικό ιστορικό των ασθενών. Απλώς κολλάνε ένα "κορωνοϊός", και απολαμβάνουν την επακολουθείσα υστερία.

Η στοιχειώδης λογική λέει ότι για να διαπιστώσουμε αύξηση θανάτων, θα πρέπει να συγκρίνουμε στοιχεία προηγουμένων ετών με τα φετινά.

Αν υποθέσουμε ότι στην Ιταλία, τον Φεβρουάριο του 2019, πέθαναν 1000 άτομα από λοιμώξεις του αναπνευστικού, και τον Φεβρουάριο του 2020 πέθαναν 1300 άτομα από λοιμώξεις του αναπνευστικού, τότε έχουμε έναν συγκριτικό πίνακα και μπορούμε να διερευνήσουμε τα αίτια της αυξήσεως κατά 300 άτομα.

Αν όμως ο αριθμός των νεκρών ήταν πάνω-κάτω ο ίδιος, με μικρή απόκλιση, τότε δεν έχει νόημα ό,τι και να λένε διάφοροι "ειδικοί" απατεώνες περί πανδημίας, επειδή αποδίδουν όλους τους φετινούς θανάτους στον κορωνοϊό.

Ακόμη και αν υπάρχει μία σχετικώς μεγάλη αύξηση, σε μία βραχεία χρονική περίοδο, δεν έπεται ότι οφείλεται στον κορωνοϊό. Μπορεί η συνηθισμένη γρίπη, ή οι κοινωνικές συνθήκες να επέδρασαν αρνητικώς, πχ φτωχοποίηση στρωμάτων του πληθυσμού με αποτέλεσμα έλλειψη θερμάνσεως ή κακή διατροφή.

Σε αρκετές ευρωπαϊκές χώρες ο πληθυσμός γηράσκει με γρήγορους ρυθμούς λόγω υπογεννητικότητος. Αυτό σημαίνει ότι οι θάνατοι σε μεγάλες ηλικίες αυξάνουν τον αριθμό των νεκρών που καταγράφεται στις στατιστικές, αλλά χωρίς υπαιτιότητα κάποιου ιού.

Το πρόβλημα διογκώνεται με το μαγείρεμα των στατιστικών. Η πλειοψηφία των πολιτών στην Ελλάδα έχει αποκτήσει μία σχετική επικοινωνιακή ανοσία όταν ακούει για "σωτηρία", "ανάπτυξη", "πλεόνασμα" από την Τρόϊκα και το ΔΝΤ.

Όμως δεν έχει αποκτήσει την ίδια επικοινωνιακή ανοσία όταν ακούει για "θανάτους", "πανδημίες", ιούς", κλπ, από διεφθαρμένους οργανισμούς όπως ο Π.Ο.Υ που λειτουργεί ως βραχίων και πλασιέ φαρμακευτικών εταιρειών.

Οι περισσότεροι συμπολίτες μας δεν διαβάζουν ιατρικές αναλύσεις από εξειδικευμένα ιατρικά έντυπα που κατακεραυνώνουν τα αποτελέσματα των κλινικών δοκιμών διαφόρων φαρμάκων, επειδή τα καθεστωτικά μμε προωθούν τις ανακοινώσεις του Π.Ο.Υ, ο οποίος με την σειρά του χειραγωγεί τις κυβερνήσεις κρατών.

Μία καλή πηγή αξιολογήσεων των νέων φαρμάκων και κλινικών δοκιμών από ανεξάρτητους ερευνητές είναι η The Cochrane Database of Systematic Reviews: https://www.cochranelibrary.com/

Η εξειδικευμένη ορολογία σίγουρα θα προβληματίσει τους αρχαρίους, αλλά έτσι γίνεται η απόκτηση της γνώσεως, με κόπο.

Αν περιμένουν οι Έλληνες να σωθούν από τον Τσιόδρα και τις βυζαντινές ψαλμωδίες του, χάθηκαν.

1 comment:

  1. Μας δουλεύουν παγκοσμίως.
    Ελληνίδα δηλώνει ότι πέρυσι υπήρχαν 5πλάσια θύματα από την εποχική γρίπη
    http://ermionh.blogspot.com/2020/03/blog-post_59.html

    ReplyDelete