Thursday, March 26, 2020

Στα χρόνια του ΔΝΤ μάθαμε την δημιουργική λογιστική, στα χρόνια του κορωνοϊού θα μάθουμε την δημιουργική ιατρική





Σήμερα, άκουσα με έκπληξη στα μμε, ότι ένας νέος Γερμανός καθηγητής, ο οποίος είχε έρθει προσφάτως στην Κρήτη, πέθανε από τον κορωνοϊό, ενώ δεν έπασχε από άλλο νόσημα. Υγιής και νέος, αλλά κατέληξε. Θύμα της "πανδημίας", μας λένε.

Ψάχνοντας λίγο την είδηση, δεν πίστευα στα μάτια και στα αυτιά μου.

Όσο και αν φαίνεται απίστευτο, όσο και αν προξενεί κατάπληξη η παρακάτω είδηση, δείχνει το μέγεθος της παραπληροφορήσεως, και της δήθεν αξιοπιστίας των "ειδικών".

Προσοχή στην φράση κλειδί:
"...δεν έγινε νεκροψία-νεκροτομή, καθώς από τον νόμο απαγορεύεται η διενέργειά της σε άνθρωπο που έχει πεθάνει από τέτοιου είδους ιούς."

Δηλαδή έχει απαγορευθεί νομικώς η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής σε όσους δηλώνονται νεκροί από κορωνοϊό; Και οι συγγενείς τους το δέχονται αδιαμαρτύρητα; Και με ποιό δικαίωμα επεβλήθη τέτοιος αντιεπιστημονικός νόμος;

Και τότε πώς διέγνωσαν οι "ειδικοί" ότι πέθανε από τον κορωνοϊό;;;;;;;;;;;; Είναι τρελλοί αυτοί οι ρωμιοί, όπως θα έλεγε και ο Αστερίξ.

Μα αυτή είναι η έννοια της νεκροψίας-νεκροτομής, η ανεύρεση και διαπίστωση των αιτιών θανάτου. Ειδικώς σε περιπτώσεις νέων και υγιών ατόμων που έχασαν την ζωή τους, αποτελεί τον ασφαλέστερο τρόπο καθορισμού των αμφισβητουμένων γεγονότων.

Οπότε συμπληρώνουμε την δική μας έρευνα για τον κορωνοϊό προς τους δικούς μας αναγνώστες: όταν ακούτε ότι ο τάδε πέθανε από κορωνοϊό, αυτό δεν εξακριβώνεται από κάποια επισταμένη έρευνα με στοιχεία νεκροψίας-νεκροτομής, αλλά δια του "υψηλοτάτου" κύρους που διαθέτουν ψάλτες τύπου Τσιόδρα, "αφού το λέω εγώ, έτσι θα είναι".

Εύγε, αυτό θα πει επιστήμη...

Στα χρόνια της χρεωκοπίας και του ΔΝΤ εμπεδώσαμε την δημιουργική λογιστική, τώρα μαθαίνουμε και την δημιουργική ιατρική.


"Ο Γερμανός καθηγητής, που απεβίωσε σε ηλικία μόλις 42 ετών στο νοσοκομείο του Ηρακλείου Κρήτης, υπέστη ένα σπάνιο μεν, αλλά γνωστό σύνδρομο-σοκ από τη δράση του κορωνοϊού, με αποτέλεσμα να πεθάνει από οξεία πνευμονική εμβολή ή αλλιώς από μαζική θρόμβωση των πνευμονικών αγγείων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, η σορός του 42χρονου καθηγητή μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο, το οποίο τέθηκε σε ολιγόωρη καραντίνα. Την ίδια ώρα, δεν έγινε νεκροψία-νεκροτομή, καθώς από τον νόμο απαγορεύεται η διενέργειά της σε άνθρωπο που έχει πεθάνει από τέτοιου είδους ιούς." 

2 comments:

  1. Δεν γίνετε νεκροψία γιατί δεν είναι απλός ιός αλλά προϊών βιολογικού πολέμου, ίσως αυτό να εξηγεί που τον θάβουν σε μεταλλικό φέρετρο.

    ReplyDelete
  2. Πέθανε στον ύπνο της γιαγιά 98-99 ετών (γιαγιά φίλης μου) χωρίς να έχει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα υγείας και ΑΠΎΡΕΤΗ!!! και ο γιατρός έγραψε αιτία θανάτου: γρίππη - κορωνοϊός!!!
    Απαγόρεψαν τις νεκροψίες για να μην κινδυνεύουν οι ιατροδικαστές (και καλά!!!), οπότε γράφουν αιτία θανάτου κορόϊδο-ϊός (δήθεν μεγαλώνει η λίστα) και μας κοροϊδεύουν όλους...
    Γλύτωσε ο μακρόν από τα κίτρινα γιλέκα!
    Εξαπλώνουν σε όλη την επικράτεια τους λαθροεισβολείς που γυρνάνε όπου θέλουν,αλλά εμείς είμαστε κλεισμένοι μέσα...
    Μετά τι συμβαίνει με τις κηδείες;
    Πολλοί λένε ότι η εκκλησία "σαμποτάρει" τις κηδείες και θέλουν επιπλέον λαδώματα. Π.χ. στου Ζωγράφου γινόντουσαν 8-10 κηδείες την ημέρα, τώρα "με μέσον" γίνονται το πολύ 4, οι υπόλοιποι στα ψυγεία!
    Έχω μιά απορία: Μήπως θέλουν να γεμίσουν τα ψυγεία και ξαφνικά να μας πουν ότι υπάρχουν τόσοι πολλοί νεκροί [από κοροϊδοϊό βεβαίως - βεβαίως] που δεν έχουμε ψυγεία;;;;

    ReplyDelete