Saturday, December 16, 2017

Δεν είμαστε ευρωπαίοι. Είμαστε Έλληνες


Οι περισσότεροι ελληνόφωνοι ευρωπαϊστές έχουν υποστεί πλύση εγκεφάλου και δεν μπορούν να αποβάλλουν την Ευρώπη από την ψυχή τους. 
Εξ αυτών, οι ελληνόφωνοι ευρωπαϊστές εθνικιστές έχουν υποστεί την μεγαλύτερη ζημιά στην πνευματική τους συγκρότηση. Δεν μπορούν να φανταστούν την Ελλάδα ως ηγεμονικό κράτος, και τα ευρωπαϊκά κράτη ως Ελληνικά προτεκτοράτα.
Σέρνονται δουλικώς πίσω από κάθε ευρωπαϊκό ιδεολόγημα. Ποτέ δεν επεδίωξαν να αποκτήσουν πλεονέκτημα εις βάρος των ευρωπαίων «αδελφών» τους. 
Δεν αναγνωρίζουν τα τεράστια προβλήματα εθνικής ασφαλείας που προξενεί στην Ελλάδα μία «Ευρώπη των εθνών». Αδιαφορώντας για τα ιστορικά δεδομένα θεωρούν ότι μία εθνικιστική Ευρώπη θα έχει εξ ορισμού θετικό αντίκτυπο για την Ελλάδα. 
Αδιαφορούν για την αφομοίωση της Ελλάδος στην ευρωπαϊκή ενδοχώρα, η οποία προσλαμβάνει βιολογική, πολιτισμική, γεωπολιτική, νομική, οικονομική, και στρατιωτική μορφή.  Εμείς αντιθέτως επιζητούμε τον πλήρη διαχωρισμό από τους ευρωπαίους. 

Αδιαφορούν για το ότι η ευρωκεντρική πολιτική μάς αποκόπτει από τον πολυπολικό κόσμο και από Χώρα με παγκόσμια προοπτική, μάς καθιστά απόφυση της Νοτιο-Ανατολικής Ευρώπης. Χωρίς συμμαχίες εκτός Ευρώπης, θα είμαστε μονίμως εγκλωβισμένοι και ελεγχόμενοι από τους ευρωπαίους δυνάστες, και θα κινδυνεύουμε διαρκώς από τις διεκδικήσεις των ευρωπαϊκών κρατών εις βάρος της Ελλάδος.  
Αδιαφορούν για το ότι η αρχιτεκτονική της «Ευρώπης των εθνών» θα καταλήξει σε συνομοσπονδία, και ίσως χαλαρή ομοσπονδία. Άρα πάλι θα είμαστε κράτος περιωρισμένης κυριαρχίας, αντί για πλήρως ανεξάρτητο κράτος. 
Αδιαφορούν για τις απαράγραπτες διεκδικήσεις εδαφών και πληθυσμών του Ελληνισμού εις βάρος των ευρωπαϊκών κρατών. Έχουν παραγράψει τις Ελληνικές διεκδικήσεις στα δυτικά σύνορα της Ελλάδος, στο όνομα της ευρωπαϊκής συνεργασίας.
Αδιαφορούν για το Ελληνικό Imperium. Η Ελλάδα πρέπει να αποκτήσει ηγεμονικές βλέψεις και να μην συνεργάζεται σε ισότιμη βάση με τα ευρωπαϊκά κράτη. Η Ελλάδα πρέπει πρώτα να καταστεί περιφερειακή δύναμη, και μετά παγκόσμια δύναμη. Για να επιτευχθεί ένας τόσο υψηλός στόχος, απαιτείται παγκόσμιο όραμα, και όχι δουλικές συμπεριφορές. 
Αδιαφορούν για τα αντίποινα που πρέπει να υποστούν οι ευρωπαίοι κατακτητές για όσα εγκλήματα έχουν διαπράξει εις βάρος του Ελληνισμού εδώ και χιλιετίες.
Όσοι οραματίζονται την Pax Hellenica, το πρώτο βήμα για το μεγάλο ταξείδι είναι η αποδέσμευση από τις ευρωπαϊκές αλυσίδες. 

Η Ελλάς των ηπείρων, είναι όραμα ανεξαρτησίας και μεγαλείου. Η Ευρώπη των εθνών αποτελεί κατάντια και υποδούλωση.

1 comment:

  1. Αυτά που λες είναι ανάθεμα για όσους Έλληνες νεοναζί οραματίζονται μια λευκή αδελφότητα, λες και οι πραγματικοί ναζί ενδιεφέροντο για τα συμφέροντα όλων των λευκών. Γι' αυτό είναι εξίσου εθνοπροδότες με τους αναρχοκομμουνιστές.

    ReplyDelete