Sunday, December 17, 2017

Η προαγωγή της πολιτικής ορθότητος εντάσσεται στα πλαίσια του κοινωνικού πολέμου


Ο ερμαφροδιτισμός(transgenderism), η ομοφυλοφιλία, ο φεμινισμός, ο πολυπολιτισμός, ο αντιρατσισμός, έχουν αποκτήσει κινηματικά χαρακτηριστικά και εξουσιαστικές δυνάμεις. Συμπεριφέρονται ως επεκτατικές, αυταρχικές, και ολοκληρωτικές ιδεολογίες.
Δεν υπερασπίζονται τα ανθρώπινα δικαιώματα. Υπερασπίζονται την εξόντωση του «άλλου», του διαφορετικού, του διαφωνούντος. Υπερασπίζονται την κατάργηση των δικών σου ανθρωπίνων δικαιωμάτων. 
Το μεγάλο λάθος έγινε στην αρχή, επειδή η Ελληνική κοινωνία θεώρησε ότι αυτά τα κινήματα ζητούν δικαιώματα και ισότητα. Το περιτύλιγμα της ισότητος και των δικαιωμάτων αποκοίμισε πολλούς Έλληνες.
Τραγικό λάθος. Τώρα ζητούν την πλήρη υποταγή στα κελεύσματά τους. Απαιτούν τον αφανισμό σου. Οργανώνονται για να σε θέσουν εκτός νόμου. 

Πρόκειται για διαφορετικές φάσεις πολεμικού σχεδίου. 

Αρχικώς μιλούσαν για δικαιώματα, για να τους νομιμοποιήσεις. Ύστερα όμως, άρχισαν να μιλούν για διαρκώς αυξανόμενες δικές σου υποχρεώσεις απέναντί τους. Μετά για ποινικές διώξεις εναντίον σου, αν δεν υποκύψεις στους εκβιασμούς των. Τέλος, μιλούν για υποχρεωτική επιβολή της δικής τους αισθητικής, σε όλη την κοινωνία.
Το βασικό λάθος ήταν ότι οι Έλληνες δεν αναγνώρισαν εξ αρχής το φαινόμενο για αυτό που πραγματικώς ήταν, δηλαδή πόλεμος. Πόλεμος κοινωνικός, πολιτισμικός, δημογραφικός, εναντίον της Ελλάδος. 
Δεν επιτρέπεται να ανοίγουν συζητήσεις με όσους θέλουν τον αφανισμό της Ελληνικής κοινωνίας.
Η δική τους ψευδεπίγραφη ποικιλομορφία καταστρέφει την ποικιλομορφία της Ελληνικής κοινωνίας. Τα δικά τους συμφέροντα καταστρέφουν τα ανθρώπινα δικαιώματα των Ελλήνων. Χρειάζεται στρατηγικό σχέδιο αντιμετωπίσεως της ολοκληρωτικής ιδεολογίας που πρεσβεύουν.

Μόνον όταν αντιμετωπιστούν οι συγκεκριμένες ολοκληρωτικές αντιλήψεις ως εχθροί της κοινωνίας, μόνον όταν εκληφθούν ως πεδία πολέμου στα οποία πρέπει να χρησιμοποιηθεί κάθε μέσον για την επίτευξη της νίκης, θα μπορούμε να μιλάμε για οπισθοχώρηση του εχθρού και υπεράσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. 

No comments:

Post a Comment