Saturday, December 30, 2017

Οι αρνητές της Βορείου Μακεδονίας είναι εχθροί του Ελληνισμού


Πρέπει να δώσουμε σκληρό αγώνα εναντίον της απομακεδονοποιήσεως της Βορείου Μακεδονίας(Σκόπια), την οποία ξεκίνησε η κυβέρνηση του πρωθυπουργού Ζάεφ.

Δεν μας έφθαναν οι Σλάβοι κατακτητές, έχουμε και τους ανιστόρητους ελληνόφωνους "πατριώτες" που αρνούνται με φανατισμό την Ελληνικότητα της Βορείου Μακεδονίας, και συγχρόνως θέλουν να την εγκαταλείψουν στα χέρια των Σλάβων.

Οι ανιστόρητοι "πατριώτες" τάχα προσπαθούν να σώσουν το μονοπώλιο του όρου Μακεδονία, ενώ στην ουσία επαναλαμβάνουν ό,τι έπραξε ο Βενιζέλος το 1923 για την Μικρά Ασία. Διαγράφουν ολοσχερώς τον Ελληνισμό της Βορείου Μακεδονίας.

Αντί όπως εμείς, να εγγράψουν μία υποθήκη για το μέλλον, ώστε όταν δοθεί η κατάλληλη ιστορική ευκαιρία, να απελευθερωθεί η Βόρειος Μακεδονία και να ενωθεί με την Νότιο Μακεδονία, πράττουν το αδιανόητο. Αρνούνται την Ελληνικότητα των σκλαβωμένων Μακεδονικών εδαφών και σλαβόφωνων Ελληνικών πληθυσμών.

Η βλακεία τους είναι ασυγχώρητη. Στην πολιτική μετρά το αποτέλεσμα. Είτε είναι βλάκες, είτε είναι αμόρφωτοι, είτε είναι προδότες, είναι αδιάφορο. Το αποτέλεσμα μετράει.

Πανηγυρίζουν επειδή κάποιοι Σλάβοι πολιτικοί θέλουν να οικειοποιηθούν τους σλαβόφωνους σκλαβωμένους Μακεδόνες της Βορείου Μακεδονίας.

Δεν ξέρουν να διακρίνουν τους σλαβόφωνους από τους Σλάβους στην καταγωγή.

Εξ αιτίας της βλακείας των αμορφώτων ρωμιών, κινδυνεύει να διαγραφεί δια παντός η Ιστορία χιλιάδων ετών και τα απαράγραπτα ιστορικά, εδαφικά, δημογραφικά, εθνικά, και πολιτιστικά δικαιώματα του Ελληνισμού στην κατεχομένη Βόρειο Μακεδονία.

Οι αρνητές της Βορείου Μακεδονίας είναι εχθροί του Ελληνισμού.

Όποιος περιορίζει και ταυτίζει τον όρο Μακεδονία με την σημερινή ακρωτηριασμένη Ελληνική Μακεδονία, είναι προδότης.

Διαβάστε επίσης:

Τα Σκόπια είναι όντως Μακεδονία. Είναι η υπόδουλος Βόρειος Μακεδονία μας

Η πολιτική ηλιθιότητα πρέπει να ποινικοποιηθεί σε βαθμό κακουργήματος(II)

7 comments:

  1. Όπως δεν είναι όλη η αλβανία βόρειος ήπειρος...βόρειος ήπειρος είναι μόνο το 1/3 της, η νότια αλβανία...ούτε η κεντρική αλβανία ούτε η βόρεια αλβανία.

    Όπως δεν είναι όλη η βουλγαρία βόρεια θράκη(ανατολική ρωμυλία) αλλά βόρεια θράκη είναι μόνο η νότια βουλγαρία(ούτε η κεντρική ούτε η βόρεια βουλγαρία)

    ετσι και βόρειος μακεδονία δεν είναι και δεν ήταν ποτέ όλο το κρατίδιο των σκοπίων.Είναι μόνο το 1/3 του κρατιδίου δηλαδή το νότιο κομμάτι του(Μοναστήρι-Γευγελή-κρούσοβο).
    Ποτέ των ποτών δεν ήταν Μακεδονία το κεντρικό κομμάτι των σκοπίων ούτε και το βόρειο κομμάτι.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Άλλο το βόρειο κομμάτι της Μακεδονίας μας και άλλο το βόρειο κομμάτι των σκοπίων

      Delete
    2. Φυσικά και είναι άλλο το βόρειο κομμάτι της Μακεδονίας μας και άλλο το βόρειο κομμάτι των σκοπίων.
      Η κατεχόμενη βόρειος μακεδονία βρίσκεται στο νότιο κομμάτι του σκοπιανού κρατιδίου ενώ το βόρειο κομμάτι του σκοπιανού κρατιδίου βρίσκεται πάνω από το κεντρικό κομμάτι του σκοπιανού κρατιδίου.
      Όλοι το γνωρίζουμε αυτό.

      Delete
    3. Για όσους δεν είναι ανιστόρητοι, τα σύνορα της Μακεδονίας σταδιακά άλλαζαν όσο απορροφούσε άλλες χώρες (π.χ. Παιονία). Τα σύνορα δεν είναι μόνιμα πράγματα. Αν τυχόν κατακτηθεί η Σερβία μια μέρα από τη Μακεδονία και αποικιστεί από Μακεδόνες και συνεπώς ελληνοποιηθεί η άλλοτε Σερβία, δεν πρέπει να το αποδεχθούμε αυτό νέο εξάρτημα της Μακεδονίας;

      Delete
    4. "...Αν τυχόν κατακτηθεί η Σερβία μια μέρα από τη Μακεδονία και αποικιστεί από Μακεδόνες και συνεπώς ελληνοποιηθεί η άλλοτε Σερβία, δεν πρέπει να το αποδεχθούμε αυτό νέο εξάρτημα της Μακεδονίας;..."

      -> Είναι σαν να μας λέει κάποιος ότι επειδή η Ανατολική θράκη...η Κωνσταντινούπολη...η Μικρά Ασία(η Ανατολική Ελλάδα δηλαδή=Βιθυνία, Αιολία, Ιωνία, Λυδία, Πόντος κλπ) επειδή οι τουρκομουσουλμάνοι απο το 1914 εως 1918 είχαν δολοφονήσει-γενοκτονήσει 300.000 τουλάχιστον Ελλήνες της Ανατολικής Ελλάδος και άλλους 300.000 τους έκαναν πρόσφυγες...και ακριβώς λόγω αυτής της 1ΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ στις 2 Μαίου 1919 ξεκίνησε η εκστρατεία στην Μικρά Ασία...και επειδή από το 1919 μέχρι και το 1922 δολοφονησαν-γενοκτόνησαν άλλο ένα εκατομύριο τουλάχιστον...και εποίκισαν με τούρκους-μουσουλμάνους στην Μικρά Ασία τις ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΕΣ περιοχές-πόλεις της Ανατολικής Ελλάδος όπως Σμύρνη, Φιλαδέλφεια, Μουδανιά, Τρίγλια, Νίκαια, Μηχανιώνα, Αιβαλί, Έφεσο, Πέργαμο, Μάκρη, Πέραμο Αρτάκη κλπ εμείς θα πρέπει να το αποδεχτούμε αυτό ως νέο εξάρτημα της Τουρκίας;

      Delete
    5. Από την πλευρά μας, φυσικά όχι, διότι εμείς εξακολουθούμε να διεκδικούμε αυτά τα μέρη. Από την πλευρά των Τούρκων όμως, θα ήταν βλάκες να μην χαρακτηρίσουν αυτά τα μέρη Τούρκικα. Γι' αυτό θα ήμασταν βλάκες να μην αποδεχθούμε νέα εξαρτήματα της Ελλάδος, λες και η ίδια η Ελλάδα είχε τα ίδια σύνορα από την αρχή.

      Delete
  2. Μήπως τελικά δεν πρέπει να επεκταθεί η Ελλάδα επειδή οι Έλληνες ιστορικά περιωρίζοντο σε ορισμένα μέρη; Μα τι ανοησίες ακούγονται;

    ReplyDelete