Monday, November 20, 2017

Η πολιτική ηλιθιότητα πρέπει να ποινικοποιηθεί σε βαθμό κακουργήματος(II)


Η πολιτική σύγχυση και η "πατριωτική" αγανάκτηση για μία ακόμη φορά κτύπησαν κόκκινο επειδή ο εθνομηδενιστής δήμαρχος Μπουτάρης απεκάλεσε τα Σκόπια με το όνομα Μακεδονία. 

Μα είναι Μακεδονία, ανόητοι και άσχετοι "πατριώτες". Είναι η υπόδουλος Βόρεια Μακεδονία. Το ότι ο Μπουτάρης την αποκαλεί "Μακεδονία" επειδή νομίζει ότι έτσι κάνει κακό στην Ελλάδα, δεν σημαίνει ότι εμείς πρέπει να την αποκαλούμε αλλιώς. 

Το χειρότερο είναι ότι μετά τόσες δεκαετίες στρεβλής εξωτερικής πολιτικής των αμορφώτων ρωμιών πολιτικών, οι Σκοπιανοί αρχίζουν και αλλάζουν τις ονομασίες οδών που ήταν αφιερωμένες στον Μέγα Αλέξανδρο, και τους δίδουν σλαβικά ονόματα, προκειμένου να βελτιωθούν οι διπλωματικές σχέσεις Σκοπίων και Ελλάδος, με σκοπό την ένταξη στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ. 

Και κάποιοι πανηλίθιοι "πατριώτες" πανηγυρίζουν για αυτές τις αλλαγές, θεωρώντας μέσα στην βλακεία τους ότι έτσι θα διασώσουν την Ελληνικότητα της (Νοτίου)Μακεδονίας. Το μόνο που καταφέρνουν, είναι να παραδίδουν αμαχητί στους Σλάβους όσα Μακεδονικά εδάφη δεν κατάφεραν να απελευθερώσουν οι Πρόγονοί μας το 1912 στους Βαλκανικούς πολέμους. 

Ο εθνομηδενιστής Μπουτάρης αποκαλεί Μακεδονία τα Σκόπια διότι δεν έχει κανένα πρόβλημα αν αποσχιστεί η Νότιος Μακεδονία και πέσει στα χέρια των Σλάβων. Εμείς όμως πρέπει να αποκαλούμε Μακεδονία τα Σκόπια διότι θέλουμε να ενωθεί η Βόρειος με την Νότιο Μακεδονία και την υπόλοιπη Ελλάδα. 

Μία μέρα, αφού πρώτα ποινικοποιηθεί η πολιτική ηλιθιότητα σε βαθμό κακουργήματος, πρέπει να συσταθούν επαναστατικά δικαστήρια και να εκτελούνται με συνοπτικές διαδικασίες όσοι ηλίθιοι δεν αποκαλούν τα Σκόπια με το σωστό τους όνομα: υπόδουλος Βόρεια Μακεδονία.

No comments:

Post a Comment