Wednesday, December 6, 2017

Η κωμικοτραγική συμπεριφορά της Δύσεως στον νέο ψυχρό πόλεμο


Εδώ και ένα χρόνο περίπου στα πλαίσια του νέου ψυχρού πολέμου(cold war 2.0), οι ΗΠΑ και η ΕΕ κατηγορούν την Ρωσσία ότι τάχα επεμβαίνει στις εσωτερικές εκλογές των χωρών τους με την βοήθεια χάκερς. Και συνεχώς την απειλούν με νέες κυρώσεις.
Μέχρι στιγμής η Δύση δεν έχει παρουσιάσει ατράνταχτα στοιχεία, παρά μόνον φήμες. Ας υποθέσουμε όμως ότι έτσι είναι τα πράγματα, ότι Ρώσσοι χάκερς παρεμβαίνουν στα εκλογικά αποτελέσματα.
Τί νόημα έχει να κυνηγάς φαντάσματα, όταν το ίδρυμα Σόρος και ένα σωρό ΜΚΟ του δυτικού κόσμου, κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να αλλοιώσουν το εκλογικό σώμα με επαναλαμβανόμενες πολιτογραφήσεις λαθρομεταναστών;
Και αυτό το πράττουν επισήμως, χωρίς αιδώ, χωρίς να το αρνούνται-αντιθέτως επαίρονται για το κατόρθωμά τους, και χωρίς να αντιμετωπίζουν ποινικές διώξεις και απειλές από την CIA ή το FBI ή το ΝΑΤΟ.
Δηλαδή δεν σε απασχολεί όταν εκατομμύρια ατόμων, παρανόμως εισελθόντων στην χώρα σου, αποκτούν εκλογικά δικαιώματα δια της πολιτογραφήσεως, κάτι που γίνεται επί δεκαετίες στην Δύση, και σε απασχολεί το ότι ενδεχομένως η Ρωσσία παραβιάζει τους ηλ. υπολογιστές των εκλογικών αποτελεσμάτων;

No comments:

Post a Comment