Thursday, November 30, 2017

Κρούουμε τον κώδωνα του κινδύνου - Δημιουργήθηκε μουσουλμανικό "ΝΑΤΟ"(στην ουσία σουνιτικό)



Ήταν ζήτημα χρόνου να δημιουργηθεί ο ισλαμικός στρατιωτικός συνασπισμός. Δικό μας χρέος, χρέος όλων των ελεύθερων ανθρώπων, είναι να τον διαλύσουμε.
Όπως το ΝΑΤΟ και οι ΗΠΑ επί δεκαετίες βομβαρδίζουν και καταστρέφουν λαούς και χώρες, προκειμένου να τις εκδημοκρατίσουν, έτσι και ο ισλαμικός στρατιωτικός συνασπισμός θα επεμβαίνει στα εσωτερικά άλλων χωρών προκειμένου να τις εξισλαμίσει.
Αποτελεί τεραστίας σημασίας γεγονός, αλλά δεν λαμβάνεται σοβαρώς υπ' όψιν από τα ελληνόφωνα μμε, καθότι έχουν εγκαταλείψει εδώ και δεκαετίες τον τομέα ενημερώσεως.
Εμείς πρέπει να το αναδείξουμε ως πρόβλημα μείζονος γεωστρατηγικής ασφαλείας για τον Ελληνισμό. Ως ζήτημα ζωής ή θανάτου.
Φαντασθείτε τί έχει να γίνει αν ο μουσουλμανικός στρατιωτικός συνασπισμός χαρακτηρίσει μία χώρα ως "άπιστη" ή "ειδωλολατρική" ή "αιρετική". Θα επακολουθήσουν μαζικά στρατιωτικά πλήγματα από 41 σουνιτικές χώρες.
Το επίσημο πρόσχημα που επικαλούνται οι 41 σουνιτικές χώρες, είναι η καταπολέμηση της τρομοκρατίας, έτσι γενικώς και αορίστως. Προφανώς διατηρούν για τον εαυτό τους το μονοπώλιο καθορισμού της εννοίας "τρομοκρατία".
Από την στιγμή που επικεφαλής της συγκεκριμένης συμμαχίας ετέθη η Σαουδική Αραβία, είναι πασιφανές ότι η στρατιωτική εμπλοκή του μουσουλμανικού "ΝΑΤΟ" θα έχει το εντελώς αντίθετο σκοπό απ' αυτόν που επικαλείται.
Η Σαουδική Αραβική αποδεδειγμένως χρηματοδοτεί την εξάπλωση του σαλαφισμού και του βαχαμπισμού, την δημιουργία τζαμιών, πολιτιστικών κέντρων, και σχολείων μαντράσα στα οποία διδάσκεται το μίσος κατά των αλλοθρήσκων. Είναι τουλάχιστον κωμικό, οι Σαουδάραβες βαχαμπιστές να αυτοπροβάλλωνται ως διαπρύσιοι υπερασπιστές της μετριοπαθείας και της θρησκευτικής ανοχής.
Αν όντως το Σαουδαραβικό θεοκρατικό μοναρχικό καθεστώς ενδιαφέρεται για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας, υπάρχει μία απλή λύση, και ονομάζεται, ριζοσπαστική αποϊσλαμοποίηση. Ήτοι, κατάργηση στο εσωτερικό της θεοκρατικής μοναρχίας όλων των υποδομών που αναπαράγουν και διαδίδουν τον βαχαμπισμό, απαγόρευση χρηματοδοτήσεως της εξαπλώσεως του βαχαμπισμού στο εξωτερικό, σφράγισμα όλων των αντιστοίχων υποδομών εξαπλώσεως του βαχαμπισμού στο εξωτερικό.
Η Ευρώπη δεν αντιλαμβάνεται τον τεράστιο κίνδυνο από την δημιουργία μουσουλμανικού "ΝΑΤΟ". Αδρανεί, ως συνήθως.
Το χειρότερο όλων είναι ότι η συγκρότηση του ισλαμικού συνασπισμού απολαμβάνει της Αμερικανικής αποδοχής. Επειδή ο πρόεδρος Τράμπ είναι ακατάρτιστος σε θέματα ιστορίας, θεολογίας, και στρατηγικής, νομίζει ότι οι σουνιτικές χώρες θα βοηθήσουν τις ΗΠΑ στην καταπολέμηση ισλαμικών τρομοκρατικών οργανώσεων όπως η ISIS.
Τα πράγματα θα εξελιχθούν τελείως διαφορετικά.
Αρχικώς το αμερικανικό ΝΑΤΟ και το ισλαμικό "ΝΑΤΟ" θα στοχοποιήσουν χώρες όπως το Ιράν, η Υεμένη, η Συρία, και ο Λίβανος(λόγω της Χεζμπολλάχ).
Και ενώ δεν αμφισβητώ ότι θα πλήξουν και κάποιους ισλαμιστές τρομοκράτες της ISIS, αυτό θα αποτελεί το πρόσχημα για να νομιμοποιήσουν στην παγκόσμια κοινή γνώμη το δικαίωμα επεμβάσεως στα εσωτερικά θρησκευτικά ζητήματα άλλων χωρών.
Όπως τόσες δεκαετίες το αμερικανικό ΝΑΤΟ εξάγει δημοκρατία, τώρα το μουσουλμανικό "ΝΑΤΟ" θα εξάγει ισλαμισμό.
Δεν είναι άλλωστε δύσκολο για τους βαχαμπιστές Σαουδάραβες μονάρχες να αντιγράψουν το αφήγημα, τις μεθόδους, και τις τακτικές των Αμερικανών ιμπεριαλιστών.
Αυτό που πρέπει να μας απασχολεί ιδιαιτέρως είναι η σύγκλιση γεωπολιτικών συμφερόντων μεταξύ αμερικανικού ΝΑΤΟ και ισλαμικού "ΝΑΤΟ". Όσες φορές στο παρελθόν υπήρξε σύγκλιση ΝΑΤΟ και σουνιτικών χωρών, είχαμε τραγικά αποτελέσματα(Γιουγκοσλαβία, Συρία, Λιβύη, Υεμένη).
Εκτός από την ανάδειξη του ισλαμικού "ΝΑΤΟ" σε μείζον γεωστρατηγικό πρόβλημα για τον Ελληνισμό στο εσωτερικό της Ελλάδος, πρέπει να ξεσηκώσουμε την παγκόσμια κοινή γνώμη, και συγχρόνως να ζητήσουμε την δημιουργία αντίρροπων στρατιωτικών συνασπισμών, πχ συνασπισμός Ινδίας, Ιαπωνίας, Ρωσσίας, Κίνας, Αφρικανικών και Λατινοαμερικανικών χωρών, ώστε να μην βρεθούν οι λαοί εν μέσω διασταυρωμένων πυρών από το βορειοατλαντικό και το ισλαμικό ΝΑΤΟ.
Δυστυχώς μέχρι στιγμής εκτός από κάποια ανησυχητικά άρθρα στον ρωσσικό Τύπο, δεν έχουμε διαπιστώσει σημαντικές αντιδράσεις από τους Ασιατικούς γίγαντες.
Κατά την άποψή μας, αυτό οφείλεται στο ότι ισχυρές χώρες όπως η Κίνα, παρ' ό,τι διαθέτουν σημαντική στρατηγική κουλτούρα, λόγω μεγάλου στρατιωτικοπολιτικού εκτοπίσματος, αργούν να αντιληφθούν τον κίνδυνο. Ίσως διότι δεν θα κινδυνέψουν άμεσα. Τα βραχυπρόθεσμα πλήγματα του σουνιτικού συνασπισμού θα τα υποστούν χώρες όπως το Ιράν.
Αλλά άν καταρρεύσει το καθεστώς στο Ιράν, ο επόμενος στόχος θα είναι η Ρωσσία. Και μετά η Κίνα.

No comments:

Post a Comment