Tuesday, December 22, 2015

Live and let (the europeans) die



Norway's government proposed on Thursday that children as young as seven should be allowed to change their legal gender with parental support, among the lowest ages in the world for transgender rights.

The suggested overhaul of the laws would also let people as young as 16 decide for themselves whether they are male or female, rather than be based on a medical diagnosis as is the case in almost all nations.

(Μετάφραση: Η Νορβηγία προτείνει την επέκταση των ερμαφρόδιτων δικαιωμάτων στα παιδιά

Η κυβέρνηση της Νορβηγίας πρότεινε την Πέμπτη ότι παιδιά από την ηλικία των 7 ετών θα μπορούν να αλλάξουν νομικώς το φύλο τους με γονεϊκή συμπαράσταση. Πρόκειται για ένα από τα χαμηλότερα ηλικιακά όρια σε όλο τον κόσμο για δικαιώματα ερμαφρόδιτων. 

Η προτεινόμενη αναμόρφωση του νομικού πλαισίου θα επιτρέπει σε νέους ανθρώπους από την ηλικία των 16 ετών να αποφασίζουν μόνοι τους αν είναι άνδρες ή γυναίκες, αντί να βασίζωνται σε ιατρική γνωμάτευση όπως ισχύει στα περισσότερα έθνη.) 

Όσο πιό γρήγορα γλυτώσουμε από το καρκίνωμα που λέγεται Ευρώπη, τόσο λιγώτερη ζημιά θα υποστούμε ως Έθνος.

Εάν οι Ιάπωνες είχαν τις απόψεις του ελληνόφωνων ευρωπαϊστών που μιλούν για ευρωπαίους εταίρους και λευκούς αδελφούς, θα έλεγαν ότι οι Κινέζοι είναι οι κίτρινοι αδελφοί τους, και άρα όλοι μαζί πρέπει να πολεμήσουν το παγκόσμιο κατεστημένο. Θα ακούγαμε παντού περί κίτρινων αδελφών. 


Αλλά δεν το ακούμε. Αντιθέτως βλέπουμε Ιάπωνες και Κινέζους να ακονίζουν τα μαχαίρια τους για νέο πόλεμο. Διότι οι Ιάπωνες δεν έχουν υποστεί την αντίστοιχη πλύση εγκεφάλου περί λευκών αδελφών και ευρωπαίων εταίρων.

Ούτε οι Εβραίοι μιλούν περί σημιτών Αράβων αδελφών, καθότι οι Άραβες είναι σημιτικό φύλο. 

Ούτε οι μαύροι Χούτου μιλούσαν για μαύρους αδελφούς Τούτσι στην Ρουάντα. Αντιθέτως τους γενοκτόνησαν. 

Η νοητική κατασκευή περί λευκών αδελφών είναι αυτό που λέει η λέξη. Νοητική κατασκευή. Τίποτε περισσότερο. Δεν υπάρχουν λευκοί αδελφοί παρά μόνον στα μυαλά του George Lincoln Rockwell, και άλλων Αμερικανών μπασταρδεμένων λευκών, οι οποίοι απώλεσαν κάθε έννοια εθνοφυλετικής καταγωγής. 

Eάν υπήρχαν λευκοί αδελφοί, τότε Άγγλοι και Γάλλοι δεν θα πολεμούσαν μεταξύ τους επί 8 αιώνες σε παγκοσμίους πολέμους. Οκτώ ολόκληροι αιώνες πολέμων μεταξύ Άγγλων και Γάλλων δεν φαίνεται να είναι η εξαίρεση αλλά ο κανών. 

Από το 1000 μέχρι και το 1800 Άγγλοι και Γάλλοι ευρίσκονται σε συνεχείς πολέμους. Και συμμαχούν με κάθε έθνος και φυλή, εις βάρος του αντιπάλου τους. 

Αν υπήρχε η έννοια των λευκών αδελφών, δεν θα συμμαχούσαν ποτέ με τους Ινδιάνους εις βάρος των λευκών "αδελφών" κατά τον 7ετή παγκόσμιο πόλεμο που έλαβε χώρα από την Βόρεια Αμερική μέχρι την Ινδία(1756-1763). Το αυτό συνέβη στον παγκόσμιο πόλεμο του 1914, το αυτό συνέβη στον παγκόσμιο πόλεμο του 1939. 

Η ιστορία φαίνεται ότι δεν αναγνωρίζει νοητικές κατασκευές, παρά μόνον σκληρές πραγματικότητες.

2 comments:

  1. Αυτό το φαινόμενο της έμφυλης ουδετερότητας είναι σκέτη τρέλα, και οι διανοούμενοι αυτού του κινήματος κατασκευάζουν νέες έννοιες (π.χ. κοινωνικό φύλο) ώστε να νομιμοποιήσουν την τρέλα τους. Ισχυρίζονται πως το "κοινωνικό φύλο" είναι απλώς μια κοινωνική κατασκευή, ενώ ταυτοχρόνως ισχυρίζονται πως υπάρχουν βιολογικά αίτια για τη διεμφυλικότητα. Πες μου λοιπόν, πως μπορεί να νιώσει ένας άνδρας σαν κοινωνικό κατασκεύασμα;;; Τα βιολογικά αίτια της διεμφυλικότητας δεν ακυρώνουν την έννοια του "κοινωνικού φύλου"; Δεν καταλαβαίνω, μου φαίνεται σαν λογική του παραλόγου... Εσύ καταλαβαίνεις Ιφικράτη;

    ReplyDelete
  2. Πρόκειται για μεταμοντέρνες αντιλήψεις που αποσκοπούν στην μετατροπή της σταθερής ταυτότητος που λέγεται φύλο (άνδρας ή γυναίκα) σε ρευστή ταυτότητα, εναλλασσόμενη ταυτότητα, γκρίζα ταυτότητα.

    Παλαιότερα το κίνημα του μεταμοντερνισμού αποσκοπούσε στην αποδόμηση των συλλογικών ταυτοτήτων. Τώρα προσβάλλει και την ατομική ταυτότητα.

    Πρόκειται για μία άκρως επικίνδυνη μόδα. Θα περάσει κάποια στιγμή διότι ως ουτοπία δεν έχει μέλλον, αλλά μέχρι τότε θα έχει αφήσει πίσω της κοινωνικά αποκαΐδια.

    Ιφικράτης

    ReplyDelete