Thursday, December 3, 2015

Η Ελλάδα πρέπει να "βοηθήσει" οικονομικώς την Ευρώπη



Ένα από τα μεγαλύτερα ψεύδη των ελληνόφωνων ευρωπαϊστών που αναπαράγεται τις τρεις τελευταίες δεκαετίες στην Ελλάδα μετά μανίας, είναι ότι η ΕΕ μας έχει δώσει πολλά χρήματα (πακέτα Ντελόρ), αλλά εμείς οι διεφθαρμένοι, μπαταξήδες, τεμπέληδες, τα σπαταλάμε εδώ και εκεί, και δεν κάνουμε επενδύσεις.

Με τέτοια ψεύδη προσπαθούν να συγκαλύψουν την εγκληματική συμπεριφορά της ΕΕ απέναντι στην Ελλάδα.

Ας ξεκινήσουμε από την μισή αλήθεια και το ολόκληρο ψέμμα. Γιατί έδινε χρήματα η ΕΕ στην Ελλάδα; Υπάρχει ιστορικό προηγούμενο οργανισμού να σκορπά χρήματα χωρίς αντάλλαγμα; Ποτέ. 

Η ΕΕ έχοντας σχέδιο να μειωθεί ο αγροτικός πληθυσμός στην Ελλάδα, και να αγοράζει αγροτικά προϊόντα από χώρες του Τρίτου κόσμου, έδινε χρήματα για να ξερριζωθούν αμπέλια και άλλες καλλιέργειες. 

Επίσης επέβαλε ποσοστώσεις στην παραγωγή προϊόντων, συν ότι επέβαλε συγκεκριμένες τιμές. Πολλοί Έλληνες αγρότες κατεστράφησαν επειδή δεν μπορούσαν να πουλήσουν το γάλα τους σε καλύτερες τιμές.

Δεν επιτρέπεται να λησμονούμε τις επιβληθείσες ποσοστώσεις στα Ελληνικά αγροτικά προϊόντα. Απηγορεύετο οι αγρότες μας όχι μόνον να πουλήσουν αλλά και να παράγουν επιπλέον προϊόντα. Και επειδή είχαμε υπαχθεί στην ΚΑΠ(κοινή αγροτική πολιτική) δεν προσανατολιστήκαμε στην εξαγωγή της πλεονάζουσας ποσότητος εκτός Ευρώπης. Θάβαμε τα αγροτικά προϊόντα στις χωματερές επειδή έτσι απαιτούσε η Ευρώπη.

Σίγουρα οι Έλληνες θα έχουν δει σε αρκετά σημεία της Χώρας πινακίδες έργων με τίτλο, "Αυτό το έργο χρηματοδοτείται από την ΕΕ". Πρόκειται γία μία τακτική που έχει ακολουθηθεί σε όλα τα κράτη-μέλη για να προπαγανδίζει το ψεύδος ότι η ΕΕ δίνει χρήματα.

Η αλήθεια είναι ότι η ΕΕ δίνει μέρος των χρημάτων για ένα έργο, αρκετές φορές πολύ κάτω του 50%. Το υπόλοιπο ποσόν, υποχρεούται να το καταβάλλει ο Έλληνας φορολογούμενος.

Είδατε πουθενά σε κάποια πινακίδα δημοσίου έργου να λέει, "Αυτό το έργο χρηματοδοτείται από τους Έλληνες φορολογουμένους";. Η ΕΕ προσπαθεί να οικειοποιηθεί έργα που γίνονται κατά μεγάλο μέρος με τα χρήματα των Ελλήνων. Πρόκειται για κλασσική προπαγανδιστική τακτική. Η εντύπωση που μένει στον απλό πολίτη είναι ότι η Ευρώπη μας δίνει χρήματα.

Αλλά το χειρότερο πρόβλημα είναι ότι την κατεύθυνση στην οποίαν θα στραφούν τα κεφάλαια και το είδος της επενδύσεως, το αποφασίζει η ΕΕ. Δηλαδή η ΕΕ αποφασίζει για τα δικά μας χρήματα, πού θα επενδυθούν επειδή συμμετέχει κατά ένα μικρό ποσοστό στην χρηματοδότηση του έργου.

Να υπενθυμίσουμε στους Έλληνες ότι πριν τα πακέτα Ντελόρ, η Ελλάδα εισέπραττε χρήματα από δασμούς και ακολουθούσε προστατευτική πολιτική της εθνικής παραγωγής. Μετά την κατάργηση των τελωνείων η Ελλάδα πλημμύρισε από ξένα προϊόντα. Οπότε ένα μέρος των χρηματικών εισροών από την ΕΕ αποτελεί αποζημίωση για την απώλεια εσόδων από τους δασμούς και για το άνοιγμα της Ελληνικής αγοράς στα ευρωπαϊκά προϊόντα, και όχι φιλελληνική διάθεση των ευρωπαίων.

Τέλος πολλά χρήματα που εισέρρευσαν στην Ελλάδα από την ΕΕ ήρθαν με σκοπό την εξαγορά των ελληνικών ελίτ, (ακαδημαϊκών, πολιτικών, επιστημόνων, τραπεζιτών, δημοσιογράφων, στρατιωτικών), για να αποκτήσουν φιλοευρωπαϊκό προσανατολισμό. Όλοι ξέρουμε τον ρόλο του ΕΣΠΑ και των ΜΚΟ στην εξαγορά και στην διαφθορά των ελληνικών συνειδήσεων.

Η ΕΕ ήξερε πάρα πολύ καλά ότι αυτά τα χρήματα θα πάνε στις τσέπες ελληνικών ελίτ προκειμένου να τις διαφθείρουν και να τις μετατρέψουν σε ψιττακούς των ευρωπαϊκών στρατηγικών. Η ΕΕ σήμερα απολαμβάνει τους καρπούς τριών δεκαετιών "λαδώματος" των ελληνικών ελίτ μέσα από το ΕΣΠΑ και τις ΜΚΟ.

Ας πάψουν επιτέλους οι ελληνόφωνοι ευρωπαϊστές να κοροϊδεύουν τον Ελληνικό Λαό με το ψεύδος της δήθεν χρηματοδοτήσεως της Ελλάδος από την ΕΕ.

Αν αυτό λέγεται ευρωπαϊκή βοήθεια προς την Ελλάδα, τότε και εμείς ευχαρίστως θα μπορούσαμε να εγκαινιάσουμε ένα πρόγραμμα επιδοτήσεων και βοηθείας προς την Γερμανία, το οποίο θα έχει τα εξής χαρακτηριστικά:

Πρώτον, θα δώσουμε κάποια δισεκατομμύρια στους Γερμανούς για να κλείνουν σταδιακώς τις βιομηχανίες τους, και να αντικαθιστούν τα προϊόντα τους με ελληνικά βιομηχανικά προϊόντα.

Δεύτερον, θα δώσουμε κάποια δισεκατομμύρια στους Γερμανούς με αντάλλαγμα να δεχθούν διατίμηση σε πολλά βιομηχανικά προϊόντα (αυτοκίνητα, ηλεκτρικές συσκευές, κ.α.) και ποσοστώσεις παραγωγής. Για παράδειγμα η Γερμανία δεν θα παράγει πάνω από 200 χιλιάδες αυτοκίνητα ετησίως. Και αν ξεπερνά αυτό τον αριθμό αυτοκινήτων, θα πληρώνει πρόστιμο, και θα εξαναγκάζεται να καταστρέφει την πλεονάζουσα ποσότητα γερμανικών αυτοκινήτων.

Τρίτον, η Ελλάδα θα χρηματοδοτεί σε ποσοστό 1% συγκεκριμένα δημόσια έργα στην Γερμανία, τα οποία θα κατασκευάζωνται από ελληνικές εταιρείες, και κατά 99% με χρήματα των Γερμανών φορολογουμένων. Αλλά όλες οι πινακίδες των έργων στην Γερμανία θα γράφουν ότι "Το έργο χρηματοδοτείται εξ ολοκλήρου από την Ελλάδα".

Τέταρτον, θα δημιουργηθεί ένα Ελληνικό Κεφάλαιο τύπου ΕΣΠΑ το οποίο θα χρηματοδοτεί γερμανικές ΜΚΟ και γερμανικές ελίτ, οι οποίες από το πρωί μέχρι το βράδυ θα λένε πόσο καλή χώρα είναι η Ελλάδα, πόσο βοηθά την Γερμανία, και πόσο τεμπέληδες και μπαταξήδες είναι οι Γερμανοί, που ενώ λαμβάνουν τόσα χρήματα από την Ελλάδα, αυτοί δεν αναπτύσσονται οικονομικώς.

Να ένα ωραίο οικονομικό πρόγραμμα βοηθείας προς τις ευρωπαϊκές "φίλες" και "σύμμαχες" χώρες.

Το φαντάζεστε να δίναμε κάθε χρόνο π.χ. 5 δις ευρώ στα ευρωπαϊκά κράτη, με αντάλλαγμα να εισάγουν Ελληνικά προϊόντα πολλαπλασίας αξίας, 100 δις ευρώ, και απαιτώντας να καταστρέψουν την δική τους παραγωγή, με διατιμήσεις και ποσοστώσεις, και ύστερα οι ευρωπαίοι ψιττακοί προπαγανδιστές του Ελληνικού μεγαλείου να λένε στους ευρωπαίους ότι είναι τεμπέληδες, μπαταξήδες, διεφθαρμένοι διότι δεν αξιοποίησαν την οικονομική βοήθεια που τους έστειλε η Ελλάδα;

Και όμως, έτσι πρέπει να συμπεριφερθούμε στην Ευρώπη. Πρέπει να χαράξουμε μία μακροχρόνια στρατηγική οικονομικής "βοήθειας" προς την Ευρώπη, που να έχει ως στόχο να αποσαθρώσει την βιομηχανική και αγροτική της παραγωγή, και την αντικατάστασή της με Ελληνικά προϊόντα.

2 comments:

  1. Η Ελλάδα πρέπει να "βοηθήσει" οικονομικώς την Ευρώπη, με σφαλιαρες, και μόνο.

    ReplyDelete
  2. Τρέλα: Ο μεγαλύτερος άνδρας εν ζωή.

    http://ermionh.blogspot.gr/2015/12/blog-post_25.html


    32 Παρθένες για τον κύριο.

    http://ermionh.blogspot.gr

    ReplyDelete