Tuesday, December 22, 2015

Το σύμφωνο συμβιώσεως αποσκοπεί στην ποινικοποίηση των αντιφρονούντων



Ασχέτως των νομικών διατάξεων που θα ψηφιστούν για το σύμφωνο συμβιώσεως των ομοφυλόφιλων ζευγαριών, στην Ελλάδα το ομοφυλοφιλικό κίνημα αντιγράφει την «προοδευτική» τάση των ευρωπαϊκών χωρών και της παρηκμασμένης Δύσεως.

Όσοι Έλληνες τηρούν μία «προοδευτική» στάση στο συγκεκριμένο ζήτημα, καλά θα κάνουν να ενημερωθούν για το πού βαδίζει η κατάσταση στην Δύση, και ύστερα να παριστάνουν τους αντιρατσιστές.

Τα φληναφήματα περί ισότητος και αντιρατσισμού διαδίδονται προς κατανάλωση για τους αφελείς. Βασικός στόχος της νομοθεσίας είναι να ποινικοποιηθεί η άρνηση της ομοφυλοφιλίας ως κοινωνικό πρότυπο.

Σε πρώτο στάδιο, στόχος τους είναι να καθιερωθεί η ομοφυλοφιλία όχι μόνον ως φυσιολογική συμπεριφορά, αλλά ως ισότιμη σχέση προς τον ετεροφυλοφιλικό γάμο. Μία τέτοια θεμελιώδης αλλαγή, αλλοιώνει το βασικό κύτταρο της κοινωνίας. Δεν πρόκειται για παρωνυχίδα μικροαστικής ηθικής.

Κάθε θεσπιζόμενο δικαίωμα δημιουργεί μία αντίστοιχη κοινωνική υποχρέωση. Όποιος αρνείται την ομοφυλοφιλία ως κοινωνικό πρότυπο, θα διώκεται ποινικώς.

Πρέπει να κοιτάζουμε τί έχει επιτύχει νομικώς το ομοφυλοφιλικό κίνημα στην Δύση, για να προβλέψουμε τί θα επακολουθήσει στην Ελλάδα.

Στις ΗΠΑ το κίνημα ομοφυλοφιλίας έχει εισβάλλει στα σχολεία και επιβάλλει τα δικά του πρότυπα μέσω των σχολικών εγχειριδίων. Όσοι ετεροφυλόφιλοι γονείς αρνούνται τα παιδιά τους να υποστούν την ομοφυλοφιλική πλύση εγκεφάλου, προσπαθούν να επιτύχουν εξαίρεση από τα συγκεκριμένα μαθήματα «σεξουαλικής διαπαιδαγωγήσεως».

Οι οργανώσεις LGBT έχουν ξεκινήσει νομικές μάχες για να επιβληθεί η ομοφυλοφιλική σχέση ως υποχρεωτικό μάθημα στα σχολεία. Μήπως οι «προοδευτικοί» Έλληνες θα θεωρήσουν και τον συγκεκριμένο καταναγκασμό, ζήτημα αντιρατσισμού;

Υπάρχει απαίτηση να καταργηθούν στα ληξιαρχεία οι χαρακτηρισμοί «πατέρας» και «μητέρα», και να χρησιμοποιούνται οι χαρακτηρισμοί «γονέας Α» και «γονέας Β».

Έχουν καταγραφεί περιπτώσεις LGBT γονέων που απαιτούν την χορήγηση ορμονών σε μικρά παιδιά ηλικίας 7-8 ετών για να αλλάξουν το φύλο τους.

Τα ομοφυλοφιλικά ζευγάρια χαρακτηρίζονται «ευάλωτη» ομάδα με αποτέλεσμα να τυγχάνουν ειδικής δικαστικής προστασίας και προνομίων, καταπατώντας την νομική ισότητα που πρέπει να απολαμβάνουν όλοι οι πολίτες.

Αλλά η καλύτερη απόδειξη που κατεδαφίζει κυριολεκτικώς τα φληναφήματα περί ισότητος και αντιρατσισμού, είναι το γεγονός ότι το State Department των ΗΠΑ έχει διορίσει ειδικό απεσταλμένο διπλωμάτη για τα «δικαιώματα» των LGBT.

Ο Randy Berry είναι επαγγελματίας Αμερικανός διπλωμάτης και ταξιδεύει ανά τον κόσμο προκειμένου να πιέσει τις χώρες να νομοθετήσουν την αποδοχή της ομοφυλοφιλίας και των LGBT ως κοινωνικό πρότυπο.

Εδώ ανακύπτει μείζον θέμα. Τί δουλειά έχει το ΥΠΕΞ των ΗΠΑ να ασχολείται με ζητήματα ομοφυλοφιλίας, ερμαφροδιτισμού, παρενδυτικότητος, και αμφιφυλίας; Πρόκειται για ζητήματα που άπτονται των διεθνών σχέσεων;

Είναι δυνατόν να διορίζεται ειδικός επαγγελματίας διπλωμάτης και να ασχολούνται στελέχη του ΥΠΕΞ των ΗΠΑ ανά τον κόσμο για το αν επιτρέπεται ένας άνδρας να ντύνεται σαν γυναίκα;

Μόνον ένας λόγος υπάρχει για αυτή την αισχρή και αντικοινωνική συμπεριφορά: Ο εκ βάθρων μετασχηματισμός του αξιακού κώδικος μίας κοινωνίας.

Το σύμφωνο συμβιώσεως αποσκοπεί στην συρρίκνωση των δικαιωμάτων των ετεροφυλοφίλων, στην προσβολή και υποβάθμιση της ετεροφυλοφιλικής σχέσεως, και στην ποινικοποίηση των αντιφρονούντων. 

Occident delenda est (Η Δύση πρέπει να καταστραφεί)

2 comments:

  1. Η κομουνιστικη δυση η μαρξιστοφιλελεδικη του πολιτισμικου μαρξισμου της εβραιομπολσεβικας μερκελ πρεπει να κατστραφει. Ναι σε μια ευρωπη υπο ελληνικην πολιτισμικην ηγεμονιαν και ελληνικην φυσικην κυριαρχιαν!

    ReplyDelete
  2. Ειχε πει ο αντιπρόεδρος οτι η εξωτερικη πολιτικη μας θα βασίζεται σε αυτο το θεμα. Ορισμενοι εδω θελανε να βομβαρδίσουνε την Ουγανδα, λογω της λήψεως υπερτατου σεβασμου προς τους lgbt.

    ReplyDelete