Friday, December 11, 2015

Η Δύση αργά και σταθερά οδεύει προς τον τάφο της



Ο Τριντό, πρωθυπουργός του Καναδά, καλωσορίζει τους μουσουλμάνους εποίκους. Δεν έμαθε τίποτε από την ιστορία των Ινδιάνων της Αμερικής, οι οποίοι κάποτε καλωσόριζαν τους χριστιανούς εποίκους.

Οι μελλοντικές επιγραφές στα μουσεία ιστορίας θα γράφουν: "Καναδάς, μία ευχάριστη ανάμνηση, ταριχευμένη στο σάβανο του αντιρατσισμού".

Η Δύση, 20 χρόνια μετά την έκδοση του βιβλίου "Η σύγκρουση των πολιτισμών" του Σαμουήλ Χάντινγκτον, αδυνατεί να κατανοήσει την έννοια των πολιτιστικών συνόρων.

Τα σύνορα κάθε χώρας δεν είναι μία απλή γραμμή στον χάρτη. Εκφράζουν πολιτισμικές διαφοροποιήσεις. Όταν εισβάλλουν εκατομμύρια αλλοεθνών και αλλοθρήσκων σε μία χώρα, μεταξύ άλλων παραβιάζονται και τα πολιτιστικά σύνορα του συγκεκριμένου λαού.

Οι άνθρωποι από την Μέση Ανατολή κουβαλούν συγκεκριμένες θρησκευτικές αποσκευές μαζί τους. Η κοσμοαντίληψή τους είναι άκρως αντίθετη με την Ελληνική Κοσμοαντίληψη.

Όσοι είμαστε Έλληνες στο θρήσκευμα, δεν έχουμε κανένα δικαίωμα να επιτρέπουμε την παραβίαση των πολιτιστικών μας συνόρων από μονοθεϊστές. Οι αβρααμικές κοσμοπολιτικές αιρέσεις κατέστρεψαν την ανθρωπότητα.

Το Έθνος μας υπέφερε τα πάνδεινα από τον ιουδαιοχριστιανισμό. Είναι αδιανόητο να επιτρέψουμε να επαναληφθεί το βυζαντινό ολοκαύτωμα του Ελληνισμού, αυτή την φορά στο όνομα του αντιρατσισμού.


2 comments:

  1. Αχ μωρέ Ιφηκράτη , ξέρεις πόσο καλά ριζομένη είναι η ορθοδοξία στην Ελλάδα ....
    νομίζω πως όχι . Έχουνε δουλέψει τόσο πολύ που είναι σχεδόν κυρίαρχοι ...
    χιλιάδες εκκλησίες και μοναστήρια , κείμενα ποιητικά , ύμνοι , τελετουργικό .....
    άγιοι , όσιοι , θαύματα ....λύσεις και τιμωρίες εκ θεού , ΠΡΟΦΗΤΕΊΕΣ ....ΚΛΠ ΚΛΠ
    Και νομίζεις πως μερικοί αχτένιστοι ψιλοτεμπέλιδες της πατρώας , ενίοτε δεθνιστές , με τα κακοφτιαγμένα τους ρούχα και τις τελετές παρωδεία μπορούν να τους ανατρέψουν ;...
    ΛΥΠΑΜΕ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΩ ...ΑΛΛΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟΣΧΗΜΑ ΛΟΓΙΑ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΑΝΑΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

    ReplyDelete
    Replies
    1. να σε ενημερώσω ότι ο σύγχρονος Έλληνας έχει σταματήσει στην συντριπτική πλειοψηφία του να πιστεύει στο εβραϊκό δημιούργημα. Σε μερικές δεκαετίες οι εκκλησίες δε θα είανι τίποτα παραπάνω από ιδιόκτητες επιχειρήσεις εξαπάτησης μερικών δεκάδων γερόντων. Η ελληνική φιλοσοφία ουδεμία σχέση έχει με τον εβραϊκό σκοταδισμό. Ισλαμιστές και χριστιανοί είστε σε μεγάλο βαθμό υπεύθυνοι για την κατάντια του πλανήτη. 2000 χρόνια καταστροφής ήταν αρκετά.

      Delete