Saturday, December 12, 2015

Σύλληψη γέρου καστανά στο κέντρο της Θεσσαλονίκης από 7 ενστόλους!


Άλλο ένα έγκλημα της κατοχικής κυβερνήσεως και των πραιτωριανών. Σύλληψη γέρου καστανά στο κέντρο της Θεσσαλονίκης από 7 ενστόλους!

Είτε ο ηλικιωμένος καστανάς ήταν οπλισμένος με καλάσνικωφ, είτε οι πραιτωριανοί αισθανόμενοι την αδικοπραξία τους φοβήθηκαν τις αντιδράσεις του κόσμου.

Κάθε φορά που κάποια αντεξουσιαστική οργάνωση επιτίθεται στους πραιτωριανούς, τα συντηρητικά αντανακλαστικά διαφόρων πολιτών ενεργοποιούνται επειδή οι επιτιθέμενοι είναι αναρχικοί.

Αν αντί για αναρχικούς, κάποιοι μικροπωλητές επιτεθούν βιαίως στους πραιτωριανούς, θα λένε τα ίδια οι συντηρητικοί νοικοκυραίοι; Το ζήτημα για τους συντηρητικούς νοικοκυραίους είναι η ταυτότητα του επιτιθεμένου ή η πράξη αυτή καθεαυτή;

Οι αλήτες κατέσχεσαν το καροτσάκι με τα κάστανα.


                  Φωτο: "Έλληνες" αστυνομικοί συλλαμβάνουν τον μικροπωλητή

Η σύλληψη του ηλικιωμένου καστανά στην Θεσσαλονίκη, δεν είναι το πρώτο δείγμα αναλγησίας της παρούσης κατοχικής κυβερνήσεως.

Αν όμως συνδυαστεί με την εντελώς αντίθετη στάση της έναντι των λαθροεποίκων, δικαιολογείται απολύτως ο χαρακτηρισμός "κατοχική κυβέρνηση".

Στην μία περίπτωση συλλαμβάνουν έναν καστανά επειδή το κράτος δεν του ανανεώνει την άδεια καθότι δεν μπορεί να πληρώσει το ΤΕΒΕ, και τον οδηγεί στο αυτόφωρο. Στην άλλη περίπτωση ο εισβολεύς γίνεται ευπρόσδεκτος από το κράτος, και του χορηγείται τροφή, στέγη, ιατρική βοήθεια.

Η "Ελληνική" αστυνομία δίδει ταξιδιωτικά έγγραφα στους λαθροεποίκους, αλλά αδυνατεί να δώσει μία προσωρινή άδεια στον καστανά για να βγάλει το ψωμί του. 

Το μισελληνικό φιλοευρωπαϊκό καθεστώς είναι εχθρός του Λαού και πρέπει να ανατραπεί με κάθε μέσον πριν καταστρέψει τα πάντα στο πέρασμά του.

            

3 comments:

  1. http://www.tribune.gr/world/news/article/193839/2-000-nekrous-ke-4-500-travmaties-metra-i-saoudiki-aravia-stin-iemeni.html

    ReplyDelete
  2. Το Ελληνικό και το χριστιανικό πρότυπο. Η Ελληνική φάλαγγα και οι 40 δειλοί "μάρτυρες".

    http://ermionh.blogspot.gr/2015/12/40.html

    To Ελληνικό και το χριστιανικό πρότυπο. Ο άρχων Έλλην και ο τρωγλοδύτης.

    http://ermionh.blogspot.gr/2015/12/to_13.html



    To Ελληνικό και το χριστιανικό πρότυπο. Ο Πήγασος και οι Δαίμονες.

    http://ermionh.blogspot.gr/2015/12/to_90.html



    To Ελληνικό και το χριστιανικό πρότυπο. Ο Αντίνοος και ο Κυνοκέφαλος "Χριστόφορος"

    http://ermionh.blogspot.gr/2015/12/to_11.html

    ReplyDelete
  3. Δεν μπορω να εκφρασω ποσο σιχάθηκα. Αυτo μαγκες, στην Αμερικη λεγεται "αναρχο-τυραννια."

    Αμα γκουγκλαρισε "anarcho-tyranny," θα to βρείτε.

    ReplyDelete