Friday, December 25, 2020

Ο διεφθαρμένος και εγκληματικός Π.Ο.Υ. άλλαξε τον ορισμό της συλλογικής ανοσίας καταργώντας την φυσική ανοσία

 

Η εγκληματική οργάνωση με το όνομα Π.Ο.Υ. διέγραψε από την ιστοσελίδα της την βιολογική πραγματικότητα της φυσικής ανοσίας, η οποία διδάσκεται σε όλα τα εγχειρίδια ιολογίας και ανοσολογίας. 

Ο εγκληματικός Π.Ο.Υ. παραπληροφορεί το κοινό ισχυριζόμενος ψευδώς ότι το ανοσοποιητικό μας σύστημα είναι ανύπαρκτο ή ανίκανο να αντιδράσει στην εισβολή παθογόνων μικροοργανισμών, παρά μόνον με εμβολιασμό. 

Η κτηνωδία των κορωνο-τζιχαντιστών δεν έχει όρια. Είναι χειρότεροι από την ISIS. Προκειμένου να εμβολιάσουν την ανθρωπότητα καταπατούν όλες τις επιστημονικές αρχές.



1 comment:

  1. Εμ που θα πάει θα εξαφανιστεί η φυσική ανοσία και το ανοσοποιητικό θα καταρρεύσει από τα μέτρα εγκλεισμού, τις μάσκες και τα απολυμαντικά!
    Εμείς εδώ έχουμε και ήλιο και παρόλα αυτά έχουμε έλλειψη βιταμίνης D! Αναπνέοντας με μάσκες κινδυνεύει με μολύνσεις από βακτήρια και μύκητες το αναπνευστικό σύστημα.
    Με την αποξένωση και απομόνωση το ανοσοποιητικό δεν είναι σε "εγρήγορση" ώστε να παράγει αντισώματα, αλλά "εφησυχάζει" με αποτέλεσμα σε κάποια προσβολή να μην μπορέσει να αντιδράσει!
    Τα δικτατορικά μέτρα αυτό αποσκοπούν την κατάρρευση του ανοσοποιητικού!

    ReplyDelete