Saturday, December 5, 2020

Πρέπει να καταργηθεί ο Π.Ο.Υ., είναι εγκληματική οργάνωση


Έκκληση ΠΟΥ: Οι πλούσιοι να μην ‘’ποδοπατήσουν‘’ τους φτωχούς στην κούρσα για το εμβόλιο


Ο Π.Ο.Υ ζει στον δικό του κόσμο. Έχοντας εκστομίσει ένα σωρό ανοησίες με ολέθρια αποτελέσματα για την ανθρωπότητα, τώρα σκέφτηκε να ασχοληθεί και με την ταξική ανάλυση.

Καλεί να υπάρχει ισότιμη πρόσβαση στα εμβόλια. Οι πλούσιοι να μην τρέξουν πρώτοι ποδοπατώντας τους πτωχούς...!!! Τόσο αρρωστημένα μυαλά ηγούνται του ΠΟΥ.

Κατασκεύασαν ένα ταξικό εννοιολογικό δίπολο πλούσιοι-πτωχοί, παριστάνοντες ότι τάχα ενδιαφέρονται για τους πτωχούς.

Πρώτον, εις ό,τι αφορά το εμβόλιο, το δίπολο δεν είναι πλούσιοι-πτωχοί, αλλά αυτοκτονικοί ηλίθιοι---ενημερωμένοι πολίτες. Κανένας πτωχός δεν πρέπει να νοιώθει αποκλεισμένος επειδή δεν θα υποστεί τις παρενέργειες από το τοξικό κορωνο-εμβόλιο. Πρέπει να νοιώθει ευτυχισμένος που απέφυγε να καταστεί πελάτης εφ' όρου ζωής των φαρμακευτικών εταιρειών.

Δεύτερον, ο Π.Ο.Υ. αφού κατέστρεψε όλη την ανθρωπότητα με τις απαιτήσεις του να επιβληθεί παγκόσμιο lockdown, κάτι που έφερε σε εξαιρετικώς δυσχερή θέση τα πτωχά λαϊκά στρώματα, τώρα χύνει κροκοδείλια δάκρυα υπέρ των πτωχών.

Πρέπει να καταργηθεί ο ΠΟΥ και να τεθεί εκτός νόμου. Δεν είναι οργανισμός υγείας, είναι εγκληματικός οργανισμός που προωθεί γενοκτονικές ιδεοληψίες.

1 comment:

  1. «Ευαισθησίες» από τον ΠΟΥ: Οι πλούσιοι δεν πρέπει να «ποδοπατήσουν» τους φτωχούς στην κούρσα για το εμβόλιο!
    Όχι! Δεν πειράζει! Ας το κάνουν πρώτοι! Εμείς τελευταίοι. Ποια θα κάνει 1η το εμβόλιο:
    https://uploads.disquscdn.com/images/e1b34091ce86222f79ab47ed714e04a1951d86c98619287667ccbe24191f853c.jpg

    ReplyDelete