Thursday, December 10, 2020

Οι κορωνο-μετριοπαθείς επιστήμονες είναι αντίπαλοί μας

 

Κατά την διάρκεια των τελευταίων μηνών της πλαν-δημίας, αρκετός κόσμος στην προσπάθειά του να βρει εναλλακτική πληροφόρηση προκειμένου να αντικρούσει τους τσαρλατάνους τύπου Τσιόδρα, στρέφεται σε επιστήμονες όπως ο Ιωαννίδης, ο Βόβολης, ο Φαρσαλινός, ο Βανταράκης.

Οι οποίοι όμως δεν διαφέρουν στις θεμελιώδεις αρχές που ακολουθούν σε σχέση με το κυρίαρχο αφήγημα. Απλώς δεν είναι κορωνο-τζιχαντιστές. Θα μπορούσαμε να τους αποκαλέσουμε κορωνο-μετριοπαθείς.

Τα συγκεκριμένα ονόματα που ανέφερα, ναι μεν απορρίπτουν το lockdown ΤΩΡΑ, αλλά αρχικώς ήταν ΥΠΕΡ. Και το δικαιολόγησαν ως εξής: επειδή ήταν αρχή, δεν ξέραμε τί να κάνουμε, οπότε καλώς έγινε, τώρα όμως είναι λάθος. Κωμικοτραγική αντίληψη.

Δηλαδή αν σου πώ ότι πονάει το μάτι μου, και δεν ξέρεις τί να κάνεις ως ιατρός, θα πεις, "ας του το βγάλω, για να κάνω κάτι, αλλά δεν ξέρω γιατί το κάνω".

Επίσης όλοι οι κορωνο-μετριοπαθείς είναι υπέρ των εμβολίων. Αλλά με ασφάλεια, και όχι υποχρεωτικά. Αυτές οι θέσεις είναι αδιανόητο να θεωρούνται αντισυστημικές. Θα τις αποκαλούσα εσωτερική αντιπολίτευση του κυρίαρχου αφηγήματος.

Επίσης οι κατονομασθέντες επιστήμονες θεωρούν ότι ο συγκεκριμένος κορωνοϊός είναι κάτι καινούριο, και ότι χρειάζονται απομόνωση οι ευπαθείς ομάδες. Επίσης απαράδεκτη και εξίσου συστημική θέση. Το να λέει κάποιος ότι δεν πρέπει να φυλακίσουμε όλον τον πληθυσμό, αλλά ένα μικρό ποσοστό του, πχ όσοι είναι πάνω από 60 ετών, είναι 1000% συστημική θέση.

Επίσης οι συγκεκριμένοι επιστήμονες δεν έχουν πάρει θέση ως προς τις βασικές αντισυστημικές απόψεις που έχουν εκφραστεί:

Πρώτον, ότι όχι μόνον ο συγκεκριμένος κορωνοϊός, αλλά όλοι κορωνοϊοί υπάρχουν εδώ και πολλά χρόνια, ίσως από την εμφάνιση της ανθρωπότητος. Ο συγκεκριμένος κορωνοϊός υπήρχε, απλώς κάποια εργαστήρια τώρα τον ανακάλυψαν, αυτό δεν σημαίνει ότι εμφανίστηκε τώρα.

Δεύτερον, ότι ήδη υπήρχε ανοσία από άλλους κορωνοϊούς, για αυτό και η εξαιρετικώς χαμηλή θνητότητα. Επομένως δεν υπήρχε λόγος ανησυχίας ούτε τον Μάρτιο ούτε τώρα.

Τρίτον, ότι τα μαζικά τεστ που επικαλούνται συνεχώς οι συγκεκριμένοι επιστήμονες δεν πρόκειται να δώσουν λύση, όσο το κυρίαρχο αφήγημα είναι παστεροκεντρικό, δηλαδή μία αιτία=κορωνοϊός, μία ασθένεια=covid-19, μία θεραπεία=εμβόλιο. Από την στιγμή που η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων δεν εμφανίζει κανένα σύμπτωμα, ό,τι και να δείχνουν τα τεστ, είναι άχρηστα.

Τέταρτον, και εδώ εκνευρίζομαι πολύ με επιστήμονες τύπου Ιωαννίδη, εκφράζουν απόψεις και συμπεράσματα βάσει στατιστικών, αποδεχόμενοι τα στοιχεία που τους δίνουν τα κράτη.

Δηλαδή χωρίς διάκριση θανάτων ΑΠΟ/ΜΕ κορωνοϊό, και κυρίως ΧΩΡΙΣ νεκροτομές!!! Τί νόημα έχει να λες ότι είσαι ο Ιωαννίδης, ο Βόβολης, ο Φαρσαλινός, ο Βανταράκης, αφού το βασικό εργαλείο ανιχνεύσεως αιτιών θανάτου εκλείπει;

Η νεκροτομή είναι το θεμελιώδες τεστ για την διάγνωση. Αφαιρείς τα όργανα του νεκρού, τα εξετάζεις επισταμένως, και βάσει αυτών εκφράζεις απόψεις. Εδώ εκλείπει το βασικό διαγνωστικό εργαλείο, και αυτοί συνεχίζουν να μας μιλούν για τεστ.

Άντε και κάνουμε 1 δισεκατομμύριο τεστ στον πληθυσμό. Και λοιπόν; Η απάντηση του Ιωαννίδη είναι ότι έτσι θα απομονώνουμε άτομα επιλεκτικώς, και άρα θα αποφεύγουμε τον μαζικό εγκλεισμό. Τραγέλαφος. Αντί να ζητά διερεύνηση βάσει νεκροτομών, μας κάνει την χάρη να μας πει ότι θα φυλακίζωνται κάποιοι γέροντες. Αυτό δεν είναι αντισυστημική απάντηση.

Πέμπτον, όλη αυτή η ομάδα των κορωνο-μετριοπαθών επιστημόνων είτε δεν επέμεινε στην, είτε απέφυγε την ανάλυση της φυσικής ανοσίας.

Δηλαδή σε μία τέτοια ακίνδυνη ίωση, αντί να απομονώνουμε τον κόσμο, προτρέπουμε τον συγχρωτισμό ώστε ταχέως να μεταδοθεί ο ακίνδυνος ιός και να προκληθεί μαζική ανοσία διότι το 99.99% του πληθυσμού είτε δεν θα εμφανίσει κανένα σύμπτωμα, είτε θα περάσει 2-3 μέρες στο κρεβάτι και μετά θα είναι απολύτως υγιές.

Ούτε αυτή η θέση υποστηρίχθηκε, ενώ ήταν η αρχική στρατηγική που πήγε να εφαρμόσει ο Boris Johnson στην Βρετανία, πριν υποκύψει στην κορωνο-υστερία και προσκυνήσει τους τσαρλατάνους "λοιμωξιολόγους" τύπου Neil Ferguson.

Μέχρι στιγμής αυτός που έχει εκφράσει ένα μέρος από τις αντισυστημικές απόψεις που παρέθεσα, είναι ο Sucharit Bhakdi, o οποίος δήλωσε ευθαρσώς ότι δεν πρόκειται να κάνει το κορωνο-εμβόλιο διότι απλούστατα δεν είναι τρελλός.

Στο μόνο ζήτημα που συμφωνώ με τις προτάσεις των κορωνο-μετριοπαθών επιστημόνων είναι ότι πρέπει άμεσα, ΧΘΕΣ ει δυνατόν, να ενεργοποιηθεί η πρωτοβάθμια περίθαλψη, ώστε να μην συνωστίζεται ο πληθυσμός στα μεγάλα νοσοκομεία. Διότι εκεί κινδυνεύει από ένα σωρό λοιμώξεις. Σε αυτό συμφωνούμε απολύτως. Στα άλλα διαφωνώ μαζί τους, και τους θεωρώ εσωτερική αντιπολίτευση του κυρίαρχου αφηγήματος.

Ίσως φοβούνται να εκφραστούν πιό ανοικτά. Πχ ο Ιωαννίδης, σε συνέντευξή του στο Κρητηtv μίλησε για καταστροφή από τα lockdowns ισάξια της Μικρασιατικής καταστροφής. Αλλά αμέσως έσπευσε να δηλώσει ότι δεν είναι ώρα για να αποδίδουμε ευθύνες(!) και ότι δεν έχει αντιπαράθεση με επιστήμονες όπως ο Τσιόδρας. Δηλαδή στην Μικρασιατική καταστροφή δεν υπήρχαν υπεύθυνοι; Αν δεν το θυμάται, κάποιοι εξ αυτών πήγαν στο εκτελεστικό απόσπασμα.

Αν ο κ. Ιωαννίδης δεν κατανοεί την βαρύτητα των παρομοιώσεων που κάνει, καλύτερα να μην τις χρησιμοποιεί. Μάλλον φοβάται να συγκρουστεί μετωπικώς με το κυρίαρχο αφήγημα, ή ακόμη χειρότερα, αποδέχεται την βάση του κυρίαρχου κορωνο-αφηγήματος, και απλώς διαφωνεί σε επιμέρους ζητήματα.

Αυτό όχι μόνον δεν μας καλύπτει, αλλά μας τοποθετεί σε αντίπαλα στρατόπεδα. Διότι ο κ. Ιωαννίδης δεν απαντά στο κυρίαρχο ερώτημα του αντιπάλου αφηγήματος:

Αν με θνητότητα 0.05% επιτρέπουμε τέτοια γενοκτονικά μέτρα, σε μία επιδημία γρίπης με 0.1% θνητότητα, ή σε μία άλλη, νέα λοίμωξη με 1% θνητότητα, θα ξαναπάθουμε τα ίδια;

Κάθε χρόνο θα υπάρχει μία ίωση, λοίμωξη, επιδημία. Και λοιπόν; Θα είμαστε εφ' όρου ζωής αιχμάλωτοι των τσαρλατάνων "λοιμωξιολόγων", επειδή κάποιοι άλλοι επιστήμονες δεν διαθέτουν αφηγηματική επάρκεια ώστε να αντικρούσουν το κυρίαρχο αφήγημα στο σύνολό του, και όχι μόνον σε επιμέρους ζητήματα;

Επομένως οι κορωνο-μετριοπαθείς επιστήμονες δεν μας εκπροσωπούν. Στέκονται απέναντί μας, στο εχθρικό στρατόπεδο. Μας κάνουν την χάρη να μην ζητούν την μαζική φυλάκιση του πληθυσμού. Δεν μας αρκεί.

Απαιτούμε την μαζική φυλάκιση των κορωνο-τζιχαντιστών και την ολοκληρωτική ανατροπή του παστερο-κεντρικού κορωνο-αφηγήματος.

2 comments:

  1. Οι λοιμοί, παλαιότατη υπόθεση και φυσικό φαινόμενο. Οι καραντίνες ο μόνος τρόπος που είχε βρεθεί να αντιμετωπιστούν. ΜΕ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΜΩΣ. ΣΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΟΣΟΥΝΤΕΣ, όχι οι υγιείς.
    Η παράνοια της εποχής ... σε καραντίνα οι υγιείς!!!!

    ReplyDelete
  2. Αυτή την στιγμή οι μόνοι που εκφέρουν αντισυστημικό λόγο είναι οι γιατροί που εμφανίζονται στα ντοκυμαντέρ Vaxxed και μιλάνε στον David Icke και σε παρεμφερείς ερευνητές.

    Δεν λέω ότι είναι αντισυστημικοί απαραίτητα αλλά έχουν αποκαλύψει την ζημιά που κάνουν τα εμβόλια, ότι οι ασθένειες είτε υποχώρησαν μόνες τους λόγω μαζικής ανοσίας είτε συνθηκών υγεινής και λοιπά και όχι λόγω εμβολίων.

    Υπάρχουν πολλές δημογραφικές μελέτες που αποκαλύπτουν ότι οι θάνατοι από ασθένειες όπως η ιλαρά υποχώρησαν πολύ νωρίτερα από την εισαγωγή εμβολίων.

    Γιατροί τύπου Βόβολη, Ιωαννίδη, Κιαγιά κλπ απλά αναμασάνε τις ίδιες βλακείες περί κοροϊδοϊού που και καλά πεθαίνει ο κόσμος και στηρίζουν τα εμβόλια αλλά έχουν επιφυλάξεις για το συγκεκριμένο και για την υποχρεωτικότητα.

    Λογικά δεν θα γίνει υποχρεωτικό το εμβόλιο αλλά δεν θα μπορείς να κάνεις καμμία συναλλαγή χωρίς αυτό.

    Την Brandy Vaughan την αντιεμβολιάστρια που δούλευε στην Merck που κατέστρεψε τόσα παιδιά με το εμβόλιο Gardasil για το HPV την καθάρισαν αφού είχαν παγιδεύσει το σπίτι της και μπαινοβγαίνανε,

    https://www.youtube.com/watch?v=6_HTBhkB-JI

    Εδώ είναι λογοκριμένη μελέτη για τους ανύπαρκτους θανάτους κόβιντ από ερευνήτρια του Johns Hopkins

    https://www.jhunewsletter.com/article/2020/11/a-closer-look-at-u-s-deaths-due-to-covid-19

    Εδώ είναι η έρευνα που λέει γιατί το τεστ PCR δεν λέει απολύτως τίποτα όπως υποστήριζε και ο δημιουργός της μεθόδου

    https://cormandrostenreview.com/report/

    ReplyDelete