Wednesday, December 2, 2020

Εγκρίθηκε το εμβόλιο της Pfizer χωρίς δημοσίευση και επαλήθευση των δεδομένων των κλινικών δοκιμών

 

Τα "περίεργα" συνεχίζονται. Η βρετανική ρυθμιστική αρχή MHRA, αντίστοιχη του ΕΟΦ (εθνικός οργανισμός φαρμάκων), ανακοίνωσε ότι παρέλαβε τα δεδομένα του εμβολίου από την Pfizer, τα επεξεργάστηκε, και κατέληξε ότι είναι ασφαλές και αποτελεσματικό.

Αντί να δημοσιευθούν τα δεδομένα των κλινικών δοκιμών της Pfizer σε επιστημονικά περιοδικά, ώστε να γίνει επαλήθευση από ομότιμους (peer-review), η βρετανική κυβέρνηση ανακοινώνει ότι το ενέκρινε ο αντίστοιχος βρετανικός ΕΟΦ, και όλα είναι εντάξει.

Κοροϊδευόμαστε; Η αλητεία τους έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Δεν είναι αυτή η πρέπουσα διαδικασία.

Μέχρι τώρα, τα πρακτικά των κρατικών επιτροπών των λοιμωξιολόγων για την κορωνο-επιδημία στην Ελλάδα, στην Βρετανία, και σε άλλες χώρες, δεν δημοσιοποιούντο. Άγνωστο γιατί. Λες και είναι προσωπική τους υπόθεση.

Είναι κρατικό μυστικό η "πανδημία"; Μήπως δεν πρέπει να μάθουμε πόσο άχρηστοι και ψεύτες είναι; Μάλλον γι' αυτό δεν τα δημοσιοποιούν.

Τώρα μας λένε ότι μία επιτροπή ειδικών, ήτοι μία κλειστή ομάδα-κλίκα, είδε τα δεδομένα των κλινικών δοκιμών και απεφάνθη! Πάει και η επαλήθευση μέσω peer-review. Καταργήθηκε.

Μέχρι χθες, άκουγα διάφορους συστημικούς επιστήμονες, οι οποίοι είναι υπέρ των εμβολιασμών, να δηλώνουν ότι ακόμη δεν έχουν δει τα δεδομένα της Pfizer. Μέχρι στιγμής έχουν ακούσει μόνον ανακοινώσεις από το τμήμα μάρκετινγκ της εταιρείας.

Εκτός από τα απόρρητα πρακτικά των διαφορών επιτροπών λοιμωξιολόγων, τώρα θα πρέπει να αποδεχθούμε τυφλά το τί λέει ο βρετανικός ΕΟΦ;

Αυτά για τους ευκολόπιστους που μας λένε ότι, "δεν πρέπει να υπερβάλλουμε για τις φαρμακευτικές εταιρείες", διότι τάχα ο αμερικανικός FDA, ο ελληνικός ΕΟΦ, ο βρετανικός MHRA, κ.α., έχουν πολύ αυστηρά πρωτόκολλα ασφαλείας. Ανοησίες.

Από την στιγμή που δεν έχουν δημοσιευθεί τα ακατέργαστα δεδομένα των κλινικών δοκιμών στο παγκόσμιο κοινό, ό,τι και να λέει ο MHRA είναι εκ προοιμίου ίσης αξίας όσο και οι ανοησίες του κάθε Τσιόδρα.

Είναι σαν να παρουσιαστεί η επιτροπή του Τσιόδρα, και σε μία κλειστή σύσκεψη, να αποφασίσει ότι το εμβόλιο της Pfizer είναι ασφαλές και αποτελεσματικό, χωρίς καμμία δημοσίευση των ακατέργαστων δεδομένων στο κοινό.

https://www.dailymail.co.uk/news/article-9008767/Coronavirus-vaccine-Pfizer-BioNTech-approved-regulators-use-UK-an.html

The Government has today accepted the recommendation from the independent Medicines and Healthcare products Regulatory Agency (MHRA) to approve Pfizer/BioNTech's Covid-19 vaccine for use.

'This follows months of rigorous clinical trials and a thorough analysis of the data by experts at the MHRA who have concluded that the vaccine has met its strict standards of safety, quality and effectiveness.

And the MHRA confirmed last Monday it had received the necessary data to progress its review into whether the Pfizer/BioNTech vaccine meets the required standards.

1 comment:

  1. Τι άλλο θα σκεφτεί το διεστραμμένο τους μυαλό;
    Μήνυσαν Ινδό εθελοντή για συκοφαντική δυσφήμιση επειδή έτρεχε στο νοσοκομείο με σοβαρά νευρολογικά προβλήματα σαν συνέπεια του εμβολιασμού του. Τον κατηγορούν κι από πάνω!
    Indian drug company counter-sues AstraZeneca Covid-19 jab volunteer for ‘malicious’ claim vaccine trial led to health issues
    https://www.rt.com/news/508183-serum-vaccine-india-sue-coronavirus-trial/

    Το επόμενο ευφυολόγημα τους είναι:
    Συναγερμός της Interpol για τα εμβόλια: Οι μαφίες θα κατακλύσουν την αγορά με πλαστά σκευάσματα
    Η Interpol εξέδωσε παγκόσμιο συναγερμό προς τις 194 χώρες μέλη- Δίκτυα του οργανωμένου εγκλήματος ετοιμάζονται να πουλήσουν πλαστά εμβόλια.
    https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2020/12/interpol.html
    Τις παρενέργειες των εμβολίων θα τις χρεώσουν στην μαφία!!!
    Τώρα ποιοι είναι οι ΑΡΧΙΜΑΦΙΟΖΟΙ, άστα ….

    ReplyDelete