Saturday, December 5, 2020

Το υγειονομικό κατενάτσιο αποτελεί αυτοκτονική στάση ζωής


Τραγικό προπαγανδιστικό λάθος του αντι-εμβολιαστικού στρατοπέδου:

Ζητά την μη-ποινικοποίηση όσων αρνούνται να εμβολιαστούν. Ενώ το σωστό είναι να απαιτεί την ποινικοποίηση του μαζικού υποχρεωτικού εμβολιασμού.

Όταν ζητάς από τον εχθρό να ανέχεται την παρουσία σου, αυτοκαταδικάζεσαι σε καθεστώς δουλείας. Το σωστό είναι να καταδιώξεις, να πολεμήσεις, να ανατρέψεις, να τσακίσεις, και να υποδουλώσεις τον εχθρό.

Δεν πρέπει να επαιτούμε το δικαίωμα στο να ταξιδεύουμε ελεύθερα, χωρίς να έχουμε εμβολιαστεί. Πρέπει να αγωνιστούμε για να απαγορευτούν τα ταξείδια σε όσους υποστηρίζουν τον μαζικό εμβολιασμό.

Το υγειονομικό κατενάτσιο αποτελεί αυτοκτονική στάση ζωής. Πρέπει να περάσουμε στην επίθεση. Να ποινικοποιήσουμε τον εχθρό.

Όσα "επιστημονικά" αποβράσματα μας απειλούν, μας εκβιάζουν, μας τρομοκρατούν, ότι θα πάθουμε το ένα ή το άλλο αν δεν εμβολιαστούμε, δεν αναλαμβάνουν καμμία ποινική ή αστική ευθύνη έναντι όσων καταστραφούν από τα τοξικά εμβόλια.

Είναι καιρός να απειληθούν, να εκβιαστούν, να τρομοκρατηθούν από ένα παγκόσμιο κίνημα υπέρ της υγειονομικής ελευθερίας και υγειονομικής ανεξαρτησίας.

Έθνη, λαοί, θρησκείες, πολιτισμοί, άτομα, κοινότητες, φυλές, πρέπει εξ ορισμού να διαθέτουν την κυριαρχία επί των σωμάτων τους, και να αποφασίζουν μόνοι για το τί θα επιλέξουν. Κανένας ΠΟΥ, και κανένας τσαρλατάνος τύπου Τσιόδρα δεν δικαιούται να αποφασίζει για τα σώματα και για την υγεία μας, χωρίς την δική μας συγκατάθεση.

Υποστηρίζουμε το μόνιμο και αυστηρό lockdown όλων των "λοιμωξιολόγων" που κατέστρεψαν την ανθρωπότητα.

Υποστηρίζουμε τον εφ' όρου ζωής εγκλεισμό των τσαρλατάνων που διέλυσαν κάθε έννοια κοινωνικής συνοχής.

Υποστηρίζουμε την ισόβια απομόνωση των αποβρασμάτων που ανήκουν στην θρησκευτική σέχτα των κορωνο-τζιχαντιστών.

Υποστηρίζουμε την αέναη αποβολή από τις κοινωνίες των υπανθρώπων που τρομοκρατούν της ανθρωπότητα με βλακώδεις προβλέψεις.

Fight fire with fire.

2 comments:

  1. ΕΙΜΑΣΤΕ ΘΑΜΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΨΕΜΑ – Παγώνη:
    «Δεν μπορούμε να κάνουμε το εμβόλιο υποχρεωτικό, όπως καταλαβαίνετε, δεν είναι σωστό. Τον ενημερώνεις, τον πείθεις με τα επιστημονικά δεδομένα που υπάρχουν (σ.σ. ποιά ακριβώς επιστημονικά δεδομένα αυτά πριν που έλεγαν όχι στην μάσκα και στα εμβόλια ταχείας έγκρισης ή τα καινούρια;) και αυτός αποφασίζει.
    Όταν μπει σε ένα αεροπλάνο και καθίσει με εσάς και μένα δίπλα, μεταδίδει τον ιό και είναι ασυμπτωματικός, εγώ και εσείς δεν χρωστάμε τίποτα να έχουμε δίπλα μας έναν επιβάτη, ο οποίος θα μας μεταδώσει τον ιό (σ.σ. Μα αφού η κα Παγώνη θα έχει κάνει το εμβόλιο. Πώς θα την κολλήσει κάποιος που δεν θα το έχει κάνει;;;).
    https://www.el.gr/nea-taxh/atzenta-2030/ypochreotiko-to-emvolio-i-apantisi-poy/

    ReplyDelete
  2. Όπως λένε και οι υποστηρικτές των αμβλώσεων, κανείς δεν έχει δικαίωμα να μας επιβάλει το τι θα κάνουμε με το σώμα μας.

    ReplyDelete