Saturday, December 5, 2020

Οι φαρμακευτικές εταιρείες έχουν αντικίνητρα για την παραγωγή ασφαλών εμβολίων

 

Οι φαρμακευτικές εταιρείες που παρασκευάζουν τα μαντζούνια κορωνο-εμβόλια, δεν έχουν κανένα απολύτως κίνητρο να τα καταστήσουν ασφαλή και αποτελεσματικά.

Πρώτον, δεν πρόκειται να έχουν ποινική ευθύνη για τις παρενέργειες, ούτε θα πληρώσουν αποζημιώσεις, άρα δεν τους ενδιαφέρει. Όταν ένας καταστρέφει, και άλλος πληρώνει την ζημία, υπάρχει αντικίνητρο για ασφαλές και αποτελεσματικό προϊόν.

Δεύτερον, αν υπάρξουν σοβαρές παρενέργειες, απλώς θα ζητήσουν νέες προθεσμίες για πιό "ασφαλή" εμβόλια ώστε ο φαύλος κύκλος να ξεκινήσει από την αρχή.

Τρίτον, οι εταιρείες εμβολίων, όπως και οι εταιρείες κινητών τηλεφώνων, έχουν αντικίνητρο στην παραγωγή προϊόντων μακράς διαρκείας. Προτιμούν την προγραμματισμένη αχρηστία--planned obsolescence, ώστε να εξαναγκάζουν τους καταναλωτές σε καινούργια αγορά/εμβολιασμό κάθε 1-2 χρόνια.

Τέταρτον, σε περίπτωση εξαπλώσεως ενός ιού εξαιτίας των εμβολίων, όπως έχει γίνει πολλάκις στο παρελθόν, λειτουργούν ως θρησκευτική σέχτα. Θα επιρρίψουν την ευθύνη σε ένα δήθεν νέο στέλεχος του ιού, και ο φαύλος κύκλος εμβολιασμού ξεκινά από την αρχή.

No comments:

Post a Comment