Wednesday, December 16, 2020

Το έντυπο συγκαταθέσεως του κορωνο-εμβολίου δεν εμπεριέχει ρήτρα ευθύνης

 

Το έντυπο συναινέσεως που θα υπογράφει το κάθε πειραματόζωο προκειμένου να λάβει μέρος στο κορωνο-πείραμα, ναι μεν ζητά την συγκατάθεσή του, αλλά πουθενά δεν αναφέρει ποιός θα είναι υπεύθυνος για τις παρενέργειες. Το κράτος; το υγειονομικό προσωπικό που χορηγεί το κορωνο-εμβόλιο; η φαρμακευτική εταιρεία; Οι δημοσιογραφικοί πλασιέ που το διαλαλούν; 

Ποιός θα έχει την ποινική και αστική ευθύνη έναντι του πειραματόζωου; Προφανώς ουδείς. Αφού υπάρχουν κορόϊδα που προσφέρονται αφιλοκερδώς να ζημιώσουν την υγεία τους προκειμένου να πλουτίσουν οι γενοκτόνοι τους, γιατί να συμπεριληφθεί στο έντυπο κάποια ρήτρα ευθύνης; 

Τα πειραματόζωα θα κληθούν να καταστούν εφ' όρου ζωής πελάτες-ασθενείς των φαρμακευτικών εταιρειών, διότι θα τους ζητούν να εμβολιάζωνται κάθε χρόνο, ίσως και συχνότερα, με ανυπολόγιστες συνέπειες για την υγεία τους. 

Το αστείο είναι ότι στο έντυπο αναγράφεται ότι τα πειραματόζωα πριν εμβολιαστούν, θα ενημερώνωνται για τις αντενδείξεις και τις παρενέργειες, και μετά θα συναινούν. Εννοείται ότι τα περί ενημερώσεως είναι ψέμμα. 

Όπως κάνουν τώρα από τα καθεστωτικά μμε, θα τους λένε μόνον θετικά πράγματα, και θα τους φοβίζουν ότι αν δεν εμβολιαστούν, θα πεθάνουν. 

Αν τολμούν, ας τους πουν ότι χωρίς το εμβόλιο, ο κορωνοϊός έχει 0.05% θνητότητα, οπότε το εμβόλιο δεν θα έχει στατιστική σημασία. Αντιθέτως θα έχει ολέθριες συνέπειες για τον οργανισμό. Και τότε να δούμε πόσοι θα το κάνουν.

Εμβολιασμός κορονοϊού: Αυτό είναι το έντυπο συναίνεσης 

2 comments:

  1. εδώ είναι τα έντυπα των εμβολίων για τον γιατρό

    http://www.vaccinesafety.edu/package_inserts.htm

    και εδώ για τον εμβολιαζόμενο

    http://www.vaccinesafety.edu/VIS-ACIP.htm

    ReplyDelete
  2. τάβλα η νοσοκόμα

    https://youtu.be/sxhPS9jssQ0

    ReplyDelete