Tuesday, December 15, 2020

Ας δούμε την πλαν-δημία ως ευκαιρία μαζικής οργανώσεως

 

Η έλλειψη οργανωμένων αντικαθεστωτικών κινημάτων βάσεως κατά των εμβολίων και κατά της μαζικής καραντίνας έχει κοστίσει πολύ ακριβά σε πολλές χώρες.

Εκτός από έλλειψη οργανώσεως, έλλειψη ηγετών, υφίσταται και έλλειψη στρατηγικής και τακτικής.

Μέχρι τώρα διαβάζουμε για διαμαρτυρίες, διαδηλώσεις, άρνηση εμβολιασμών κλπ, σε όλο τον κόσμο, αλλά πουθενά δεν βλέπω αναλύσεις τακτικής και στρατηγικής.

Το fb δεν είναι το κατάλληλο μέσον για πολλές αναλύσεις. Όμως εν συντομία θα προτείναμε στο ζήτημα της τακτικής κατά του καρτέλ των εμβολίων-καραντίνας, την ζύμωση των κινημάτων κατά των εμβολίων με τα κινήματα κατά της μαζικής καραντίνας.

Αυτά τα δύο κινήματα έπρεπε να συνεργάζωνται εδώ και πολύ καιρό. Κάτι τέτοιο δεν το βλέπουμε μέχρι στιγμής.

Ενώ ο εχθρός συνδυάζει επιτυχώς μία τακτική εγκλεισμού-εμβολίων, και μας εκβιάζει ότι για να αρθεί ο εγκλεισμός πρέπει να εμβολιαστούμε υποχρεωτικώς, εν τούτοις δεν έχει εξαπλωθεί η αντίρροπη τακτική.

Μέχρι τώρα τα αντιεμβολιαστικά κινήματα ετίθεντο στο πολιτικό περιθώριο. Και η όποια προσέγγιση με τα κινήματα κατά της καραντίνας ήταν τυχαίας και αυθόρμητης μορφής. Αλλά με το τυχαίο και το αυθόρμητο, δεν κερδίζονται οι σκληροί πολιτικοί αγώνες.

Ο εχθρός χρησιμοποιεί επαγγελματίες προπαγανδιστές του στρατού με γνώσεις ψυχολογικού πολέμου. Επιπλέον έχει ποδηγετήσει τα καθεστωτικά μμε, και τα περισσότερα κοινωνικά δίκτυα. Ερασιτεχνισμοί από την πλευρά μας δεν συγχωρούνται.

Τώρα είναι η μεγάλη ευκαιρία για την σύντηξη των δύο τάσεων, κατά των εμβολίων και κατά της καραντίνας.

Είναι αδιανόητο αυτή την στιγμή όσοι παλεύουν κατά της μαζικής καραντίνας να θεωρούν τους αντιεμβολιαστές ως συνωμοσιολόγους. Απεδείχθη ότι είχαν δίκιο όταν έλεγαν πόσο αδίστακτο είναι το καρτέλ των μεγάλων φαρμακευτικών εταιρειών.

Σε ζητήματα στρατηγικής πρέπει οπωσδήποτε να ανατραπεί εκ βάθρων η θεωρία του Παστέρ για την μικροβιακή αντίληψη περί ασθενειών. Κάτι που θέλει χρόνο, χρήμα, στρατευμένους διανοουμένους, οργανωμένες ιατρικές σχολές, δικά μας μμε, και πολλά άλλα.

Η αποσπασματική διαμαρτυρία, ο αυθορμητισμός των διαμαρτυρομένων πολιτών, οι αυτοκτονίες των κατεστραμμένων επιχειρηματιών, τα εκατομμύρια θανάτων από λιμούς εξαιτίας της καραντίνας, δεν πρόκειται να συγκινήσουν τους εχθρούς της ανθρωπότητος. Πρέπει να ανατραπούν.

Μέχρι στιγμής το στρατόπεδο των αρνητών της κορωνο-υστερίας, έκανε πολύ καλή δουλειά στο να αναδείξει την απάτη με αδιάσειστα στοιχεία. Αυτό πιά δεν αρκεί. Ο εχθρός δεν συγκινείται από την αλήθεια. Χρειάζονται αναλύσεις, προτάσεις, συνέδρια, πάνω σε ζητήματα τακτικής και στρατηγικής. Και κυρίως επαγγελματική οργάνωση με στελέχη εξειδικευμένα στον παρατεταμένο ανατρεπτικό αγώνα.

Το να παρουσιάζουμε αδιάσειστα στοιχεία που αποδεικνύουν θνητότητα 0.05% στις περισσότερες ηλικίες, και να τα δέχεται ο διεφθαρμένος Π.Ο.Υ., δεν προξενεί καμμία αλλαγή. Διότι έχουμε να κάνουμε με οργανωμένο καρτέλ, το οποίο δαπανά δισεκατομμύρια για την επικράτησή του.

Έχει απεριόριστη πρόσβαση στα μμε, κυριαρχεί το αφήγημά του σε ιατρικές σχολές απ'όπου αποφοιτούν οι μελλοντικοί πλασιέ του, έχει εξαγοράσει ιατρικά περιοδικά, έχει αιχμαλωτίσει ρυθμιστικές αρχές που λειτουργούν ως προεκτάσεις του (regulatory capture), έχει δημιουργήσει ένα δικό του όχλο φανατικών και φοβισμένων που λειτουργεί ως κατασταλτική δύναμη εναντίον αντιφρονούντων, διαθέτει δικαστική και νομοθετική ισχύ, μπορεί να κάνει συλλήψεις, διαθέτει νομική ασυλία.

Συνεπώς οι αναρτήσεις στο διαδίκτυο που απλώς μας πληροφορούν ότι κάποιοι, κάπου, διαμαρτύρονται για την μαζική καραντίνα, και ότι η θνητότητα του κορωνοϊού είναι στατιστικώς ασήμαντη, είναι μπαγιάτικες ειδήσεις του περασμένου Μαρτίου.

Ας δούμε την κατάσταση ως ευκαιρία για μαζική οργάνωση. 

Ακολουθεί ο τίτλος ενός από τα χιλιάδες βιβλία που υπάρχουν δωρεάν στο διαδίκτυο για θέματα κινημάτων και οργανώσεως: Social Movements and Organization Theory Zald 

Όχι στους κλαυθμηρισμούς, όχι στην εσωτερίκευση του φόβου, όχι στην υπακοή σε παρανοϊκές διαταγές υπανθρώπων. Ναι στην μαζική οργάνωση, ναι στην μαζική πολιτική ανυπακοή, ναι στον εκφοβισμό των εχθρών της ανθρωπότητος.

No comments:

Post a Comment