Wednesday, June 14, 2023

Η εισβολή "απελπισμένων", είναι εισβολή, και η αποτροπή της εισβολής, πατριωτικό καθήκον

 

Οι ρωμιοί κήρυξαν εθνικό πένθος επειδή πέθαναν κάποιοι εισβολείς. Ίσως επειδή αισθάνονται φίλα προσκείμενοι με τους κατακτητές κάθε προελεύσεως.

Στην λογική των αλλοτριωμένων ελληνοφώνων, όποιος εισβάλλει άοπλος στην χώρα, δεν είναι εισβολέας. Είναι "κακόμοιρος".

Αλλά για τον θάνατο των "κακόμοιρων" φταίνε αποκλειστικώς οι διάφοροι δήθεν ανθρωπιστές του δυτικού κόσμου, που συνεχώς απαιτούν ανοικτά σύνορα, και παροχή ασύλου στους εισβολείς.

Όσα εκατομμύρια και να εισβάλλουν σε μία χώρα, τόσο περισσότερο επιμένουν οι μισάνθρωποι "ανθρωπιστές" να έρθουν και άλλοι "κακόμοιροι".

Διότι τάχα είναι απελπισμένοι. Και "πρέπει να έχουν μία ευκαιρία για ένα καλύτερο μέλλον".

Έτσι δημαγωγούν. Προφανώς για να μην έχουν μέλλον οι αυτόχθονες.

Κάτι ξέρουν οι Ινδιάνοι της Αμερικής από μαζική εισβολή λευκών ευρωπαίων, και τί οδυνηρές συνέπειες είχε για τα ινδιάνικα έθνη η μαζική λαθρομετανάστευση "κακόμοιρων" λευκών που έψαχναν μία ευκαιρία στον Νέο Κόσμο.

Η λαθρομετανάστευση απονομιμοποιεί τις νόμιμες διαδικασίες αποκτήσεως βίζας. Και καταργεί εν τοις πράγμασι την κυριαρχία ενός κράτους.

Κράτος που δεν μπορεί να ελέγξει τα σύνορά του, δεν είναι κράτος. Είναι είδος προς εξαφάνιση.

Όπως έχει συμβεί άπειρες φορές στο παρελθόν, μία μέρα οι "κακόμοιροι" εισβολείς, θα εισβάλλουν με τον ίδιο τρόπο και στα σπίτια των "αντιρατσιστών". Τότε δεν θα είναι αργά. Τότε θα είναι η ώρα της Νεμέσεως.

Πολλοί αυτοκτονικοί ηλίθιοι που αυτοαποκαλούνται αντιρατσιστές, καλοβλέπουν τον βιολογικό τους αφανισμό. Δεν είναι μόνον εθνομηδενιστές. Είναι μηδενιστές και σε ατομικό επίπεδο. Δεν τους ενδιαφέρει η επιβίωσή τους.

Το μόνο που τους αναζωογονεί είναι να αποκαλούν τους αντιφρονούντες, "φασίστες", "ρατσιστές", κλπ. Με αυτή την βλακώδη συμπεριφορά απολαμβάνουν μία σύντομη συναισθηματική ικανοποίηση, επειδή τάχα είναι με το μέρος των πολλών, και όχι με το μέρος των λίγων, των "ρατσιστών".

Στην πραγματικότητα είναι με το μέρος των ζόμπι, των περιφερομένων πτωμάτων.

Στο αρρωστημένο μυαλό των δικαιωματιστών, το να εισβάλλει κάποιος άοπλος στην Πατρίδα σου είναι κάτι καλό, είναι ανθρωπιστικό, είναι φυσιολογικό, είναι ωφέλιμο. Αρκεί να δηλώσει ότι είναι διωκόμενος κακομοίρης.

Οι ευαισθητούληδες μισέλληνες και οι επαγγελματίες δικαιωματιστές, έχουν αναγάγει την εισβολή στην Χώρα σε ανθρώπινο δικαίωμα.

Αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, το μόνο που έχει να κάνει ο οποιοσδήποτε κατακτητής για να κατακτήσει αυτή την Χώρα, είναι να στείλει 1-2 εκατομμύρια αόπλους για να εγκατασταθούν μονίμως.

Μόλις εγκατασταθούν αυτοί και αρχίσουν να γεννοβολούν, στέλνει άλλα 2 εκατομμύρια, κοκ.

Αμέσως θα διαπιστώσει ότι δεν θα προβληθεί καμμία αντίσταση. Στο ρωμέικο ψευτοκρατίδιο δεν υφίσταται συλλογική συνείδηση του τί σημαίνει εθνική κυριαρχία.

Η σταδιακή κατάκτηση μίας χώρας δια της μαζικής εισβολής "κακομοίρηδων" δεν είναι σενάριο συνωμοσιολόγων, ούτε "φασιστών". Είναι ό,τι ακριβώς έγινε στην Βόρειο και Νότιο Αμερική, όπως και στην Αυστραλία από "κακομοίρηδες" λευκούς.

Αξίζει να υπογραμμιστεί η μόνιμη προπαγανδιστική τακτική των εχθρών της Ελληνικής Συνέχειας: ενδιαφέρονται πρώτα και πάνω απ' όλα για την επιβίωση των άλλων. Ποτέ για την επιβίωση των Ελλήνων.

Ανακοινώθηκε σήμερα από την ΕΕ ότι η Ελλάδα κατατάσσεται τρίτη στην φτώχεια και στον κοινωνικό αποκλεισμό. Σε μία χώρα που 1 στους 4 Έλληνες αντιμετωπίζει σοβαρότατο πρόβλημα επιβιώσεως, η σάπια διανόηση και ο διεστραμμένος συναισθηματισμός αρκετών πολιτών, επικεντρώνεται στα όποια προβλήματα αντιμετωπίζουν οι αλλοεθνείς που εισβάλλουν καθημερινώς στην Χώρα κατά χιλιάδες.

Αυτό είναι το πρόβλημα που απασχολεί τους σύγχρονους πεισιθάνατους διαμορφωτές της κοινής γνώμης.

Θέλουν σε λίγες δεκαετίες η Χώρα να έχει αλλάξει ιδιοκτήτη. Να έχει αλλάξει πλήρως η εθνολογική σύνθεση του πληθυσμού, επειδή έτσι αρέσει στους δήθεν ανθρωπιστές.

Εκτός από τους εισβολείς, πρέπει πρώτα να συγκρουστούμε με τους ελληνόφωνους υποστηρικτές των εισβολέων.
Καμμία εξαίρεση.

1 comment:

  1. κάπως το έλεγε ο Κολοκοτρώνης ότι από την μια θα βγαίνουν οι αραπάδες και από την άλλη θα μπαίνει αυτός να σφάζει ραγιάδες, οι ραγιάδες είναι μεγαλύτερο πρόβλημα από τον κατακτητή και τον εχθρό διότι υποτάσσονται στον εξουσιαστή και όσο δεν είσαι εσύ ο εξουσιαστής ουσιαστικά νομιμοποιούν το καθεστώς και είναι αντίθετοι σε κάθε επαναστατική κίνηση τόσο πολιτικά και ψυχολογικά όσο και υλικά, δηλαδή θα προδώσουν και θα εμποδίσουν την δράση, όταν η επανάσταση πιάσει οι δειλοί θα κρυφτούν και κάποιοι πιο επιφυλακτικοί θα έρθουν στο πλευρό της επανάστασης, αυτήν την στιγμή δεν υπάρχει καθόλου επαναστατική ψυχολογία, οποιοσδήποτε αυτοπροσδιορίζεται ως "εθνικιστής" προσπαθεί να κάνει "νόμιμο" παιχνίδι με το σύστημα αναμένοντας ότι θα "ξυπνήσει ο λαός" και τέτοια φαιδρά, ωστόσο αυτό είναι ένα παιχνίδι δύναμης και όχι επιχειρημάτων, δεν υπάρχουν άτομα που είναι διατεθειμένα να ρίξουν ξύλο, να φάνε ξύλο, να ανατινάξουν, να σπάσουν, να κάψουν κλπ, στην καύτερη προσπαθούν να βρουν καμμιά δουλειά στο εξωτερικό, το φαινόμενο είναι παγκόσμιο καθώς το δυτικό πρωτοκοσμικό σύστημα καταρρέει κάτω από το ίδιο του το βάρος και μέσα στα σκατά του εκφυλισμού του, ακόμα και άνθρωποι που φέρουν νόμιμα όπλα όπως στρατός και αστυνομία και παρότι ζουν μέσα στην εξαθλίωση δεν θεωρούν ότι αξίζει να κάνουν κάτι αλλά προσπαθούν πώς θα απωλέσουν λιγότερα, και δεν μιλάω για την κεντρική διοίκηση, ένα τάγμα φτάνει να κινήσει μερικές δυνάμεις και να γίνει τις κακομοίρας, οι υπόλοιποι θα αναγκαστούν να πάρουν θέση ή να σωπάσουν και δεν νομίζω ότι άτομα όπως οι ΜΑΤατζήδες θα πάνε παραπέρα από το να δέρνουν γέρους και παιδιά και στο Σύνταγμα....

    ReplyDelete