Thursday, June 22, 2023

Woke ιδεολογίες και Ελληνική ηγεμονία

 

Αρκετοί δυτικοί αναλυτές, εις ό,τι αφορά την ρωσσο-ουκρανική σύγκρουση, επικεντρώνονται κυρίως σε ζητήματα πυρομαχικών, τακτικών, οπλικών συστημάτων, κλπ.

Όμως αν μελετήσει κάποιος τον Πολύβιο, ο οποίος διακρίθηκε για την καταγραφή και ανάλυση της ρωμαιο-καρχηδονιακής συγκρούσεως, θα διαπιστώσει ότι ο αρχαίος συγγραφεύς λαμβάνει σοβαρώς υπ'όψιν ζητήματα όπως το πολίτευμα, το αξιακό σύστημα, την αναπλήρωση των ανθρωπίνων απωλειών, και την δυνατότητα δημιουργίας συμμαχιών.

Ακόμη και χωρίς την διεισδυτική ματιά του Πολυβίου, είναι γνωστόν ότι σε έναν πόλεμο, μετά τους πρώτους μήνες, παίζει πολύ μεγάλο ρόλο η δυνατότητα κοινωνικής εξελίξεως και προσαρμογής στα δεδομένα των μαχών.

Προσφάτως η ρωσσική κυβέρνηση έκανε άλλο ένα βήμα που δείχνει ότι αντιλαμβάνεται την σύγκρουση στην Ουκρανία, ως σύγκρουση αξιακών συστημάτων, και όχι περιοριστικώς ως εδαφικό ζήτημα.

Απηγόρευσε τις εγχειρήσεις αλλαγής φύλου. Αυτές τις γελοιότητες που βλέπουμε στην Δύση να έχουν καταστεί μόδα και κυρίαρχες αντιλήψεις, η Ρωσσία τις αντιμετωπίζει ως υπαρξιακή απειλή.

Η Ρωσσία του Πούτιν έτσι και αλλιώς είχε πάντα μία συντηρητική προσέγγιση σε ζητήματα που αφορούν την οικογένεια.

Αυτό που εντυπωσιάζει είναι η φρασεολογία που χρησιμοποίησαν για την θέσπιση της εν λόγω νομοθεσίας.

Οι Ρώσσοι βουλευτές εκλαμβάνουν ότι με την πράξη τους συντρίβουν μία υπαρξιακή απειλή για την χώρα τους. Οι εγχειρήσεις αλλαγής φύλου και η συναφής προπαγάνδα εκλαμβάνεται ως πεδίο πολέμου.

Για την ακρίβεια δήλωσαν:

Οι Ρώσοι νομοθέτες είπαν ότι καταστέλλουν αυτό που θεωρούν ως υπαρξιακό αγώνα ενάντια στην επιρροή των δυτικών φιλελεύθερων αξιών.

"The Russian lawmakers said they were cracking down on what they see as an existential fight against the influence of Western liberal values."

https://en.protothema.gr/russia-bans-transgender-surgeries/

"Όλοι παλεύουμε για μια νέα κυρίαρχη Ρωσία, ως ένα ενιαίο μέτωπο απαλλαγμένο από την δυτική επιρροή."

“We are all fighting for a new sovereign Russia, as a united front free from Western influence.”

Θέτουν ζήτημα εθνικής κυριαρχίας. Ότι δηλαδή η επιρροή των δυτικών αξιών πρέπει να ξερριζωθεί διότι υποσκάπτει την εθνική κυριαρχία της Ρωσσίας.

Αντιθέτως, η Ουκρανία λόγω πλήρους εξαρτήσεως από την Δύση, όσο και να πολεμά με πείσμα και πατριωτισμό για την εθνική της ανεξαρτησία, διαρκώς εισάγει ιδεολογήματα και νομοθετήματα από την Δύση. Για να δείξει ότι είναι και θα γίνει ένα "κανονικό" δυτικό κράτος.

Περιττό να πούμε ότι σήμερα, οι Ουκρανοί εθνικιστές γίνονται ανεκτοί από την Δύση επειδή πολεμούν την Ρωσσία, τον εχθρό της Δύσεως. Αύριο, αν ενσωματωθεί πλήρως η Ουκρανία στην Δύση, θα αντιμετωπίζονται ως εχθροί προς εξόντωση από τους liberal διεθνείς οργανισμούς. Θα τους διώκουν με κατηγορίες για "τοξική αρρενωπότητα" και ό,τι άλλο σκαρφιστεί η woke γελοιότητα.

Αν η σύγκρουση κρατήσει λίγο ακόμη, η Ουκρανία θα καταφέρει να διατηρήσει τα περισσότερα εδάφη της. Αν όμως συνεχιστεί για πολλά χρόνια, και στο μεσοδιάστημα ο Ουκρανικός στρατός υιοθετήσει όλες τις δυτικές woke γελοιότητες και μετατραπεί σε woke στράτευμα όπως έχει καταντήσει το αμερικανικό στράτευμα, θα υποστεί οδυνηρές συνέπειες στο πεδίο των μαχών.

Σημαντικό στοιχείο για ένα στράτευμα είναι το αξιακό του σύστημα. Όσα όπλα και να διαθέτουν οι δυτικοί σύμμαχοι, με ερμαφρόδιτους αξιωματικούς και ένα στράτευμα που αντικαθιστά τους όρους πατέρας και μητέρα για να μην νοιώθουν άβολα οι λοάτκι στρατιώτες, οι πιθανότητες νίκης μειώνονται δραματικώς.

Στην Ελλάδα επειδή αντιμετωπίζουμε το ίδιο πρόβλημα, οι Έλληνες πρέπει να απομονώσουν πλήρως την ξενόφερτη woke ιδεολογία των παρηκμασμένων δυτικών κοινωνιών. Και πρέπει να αντιμετωπίζουμε αυτοκτονικές και αυτοκαταστροφικές ιδεοληψίες όπως την προπαγάνδα υπέρ της αλλαγής φύλου ως υπαρξιακή απειλή για το Έθνος.

Δεν αρκεί να καταπολεμούμε καθημερινώς τις μισάνθρωπες μονοθεϊστικές αιρέσεις που μας κατέστρεψαν. Πρέπει να καταπολεμούμε όλες τις μισάνθρωπες αιρέσεις, με όποιο προσωπείο και αν υιοθετούν. Είτε με αυταρχικό, είτε με χαμογελαστό προσωπείο. Είτε αυτοπροβάλλονται με σύμβολα της ερήμου, είτε αυτοπροβάλλονται με την γλώσσα του δικαιωματισμού και της προόδου, είναι εχθροί του Ελληνισμού.

Θα είμαστε ανάξιοι ως Έλληνες αν εγκαταλείψουμε τα μικρά ελληνόπουλα στο έλεος των ψυχανώμαλων δικαιωματιστών που θέλουν να τους κάνουν πλύση εγκεφάλου υπέρ των εγχειρήσεων αλλαγής φύλου. Αυτό πρέπει να είναι casus belli για όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες.

Η νομοθεσία των Ελλήνων πρέπει να αντιμετωπίζει την προπαγάνδα αλλαγής φύλου των λοάτκι ως υπαρξιακή απειλή. Συγχρόνως πρέπει όλοι οι Έλληνες να διεξάγουν καθημερινό αγώνα για τον εξοστρακισμό των αυτοκτονικών και εθνοκτόνων liberal δυτικών αξιών από την Ελληνική κοινωνία.

Και για όσους διαθέτουν αντίληψη για το πώς διεξάγεται ένας μακροχρόνιος εθνοκοινωνικός πόλεμος, woke ιδεολογίες πρέπει να προωθούνται, και να υποστηρίζωνται από τους Έλληνες στρατηγιστές εναντίον εχθρικών κρατών ως μέρος των μακροπρόθεσμων μη-στρατιωτικών πολεμικών επιχειρήσεων που πρέπει να διεξάγουμε για την Ελληνική ηγεμονία. 

Πάντοτε λειτουργούμε με δύο μέτρα και δύο σταθμά. Άλλο τί συμφέρει τον Ελληνισμό, και άλλο τί συμφέρει τους εχθρούς του Ελληνισμού. Η Δύση επέλεξε την αυτοκτονία. Δεν πρέπει να την εμποδίσουμε. Πρέπει να την βοηθήσουμε. Ονομάζεται υποβοηθούμενη αυτοκτονία. 

Αν θέλουμε μία μέρα η Ελλάδα να γίνει μεγάλη, κυρίαρχη, ηγεμονική, παγκόσμια δύναμη, ο,τιδήποτε βλάπτει εμάς δεν σημαίνει ότι πρέπει να το αποτρέπουμε από το να βλάψει τους γεωπολιτικούς ανταγωνιστές μας. 

Οι woke ιδεολογίες είναι δίκοπο μαχαίρι. Αρκεί να ξέρει κάποιος να διαχειριστεί το πότε κάνουν καλό, και πότε κακό.  

Δεν θα μας πείραζε καθόλου αν ο στρατός μίας γείτονος χώρας που μας απειλεί καθημερινώς, υιοθετούσε πλήρως την woke ερμαφρόδιτη ιδεολογία, και μέσα σε 15-20 χρόνια υποσκάπτετο η μαχητική του ικανότητα κατά 50%. Η μάχη εναντίον ενός εχθρικού στρατού δεν αρχίζει και δεν τελειώνει με την απόκτηση οπλικών συστημάτων. 

Αρχίζει και τελειώνει με την σύγκρουση αξιακών συστημάτων. 

No comments:

Post a Comment