Sunday, June 18, 2023

Η αυτοκτονική ιδεοληψία που διακατέχει το εισαγόμενο κίνημα metoo έχει τραγικές συνέπειες για τον γυναικείο πληθυσμό

 

Δεν υπάρχει περίπτωση οι διάφορες metοoύδες να διαρρήξουν τα ιμάτιά τους για το ζήτημα της εισβολής και του εποικισμού της Ελλάδος, και τα προβλήματα εγκληματικότητος που δημιουργεί, επ' αφορμή της προσφάτου δολοφονίας στην Κώ.

Θα αναφερθούν πάλι γενικώς και αορίστως στον νεολογισμό "γυναικοκτονία", προσπαθώντας ανεπιτυχώς να συγκαλύψουν την εθνομηδενιστική τους ατζέντα.

Τα metoο-σούργελα θα μας πούν, "τί σημασία έχει αν ο δολοφόνος είναι ημεδαπός ή αλλοδαπός;".

Έχει και παραέχει μεγάλη σημασία αγαπητά μας σούργελα, αν όντως ενδιαφέρεστε για την ασφάλεια του γυναικείου φύλου.

Στην Ελλάδα υπάρχουν αρκετοί ημεδαποί εγκληματίες που έχουν κακοποιήσει ή σκοτώσει γυναίκες. Γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο δεν χρειάζεται να κάνουμε εισαγωγές επιπλέον βιαστών και δολοφόνων από το εξωτερικό.

Η κουτοπόνηρη απάλειψη της διαφοράς ημεδαπού-αλλοδαπού, αποσκοπεί στο να αποσιωπήσει τελείως την εκθετική αύξηση της εγκληματικότητος όπου στην συντριπτική πλειοψηφία των εγκλημάτων, οι δράστες είναι αλλοδαποί.

Αν για παράδειγμα υπάρχουν 1.000 ημεδαποί βιαστές και δολοφόνοι γυναικών, είναι αδιανόητο να υποστηρίζεται ότι δεν μας ενδιαφέρει αν έχουμε και άλλους 50.000 αλλοδαπούς. Διότι τάχα αυτό που έχει σημασία είναι η γυναικοκτονία, και όχι η εθνικότητα του βιαστού και του δολοφόνου.

Μόνον αυτοκτονικός ηλίθιος θα μπορούσε να σκέφτεται έτσι.

Αποδεδειγμένα το εισαγόμενο ελληνόφωνο κίνημα metoo προκειμένου να δικαιολογήσει την μίσανδρη ατζέντα του, αδιαφορεί για την ζωή και την ασφάλεια των γυναικών.

1 comment:

  1. είναι η ίδια ρητορική εθνομηδενισμού που χρησιμοποιεί ο φιλελές και λέει ότι είναι κατά των ολοκληρωτισμών(εκτός των Google, Apple, Microsoft κλπ) άρα γι'αυτόν εθνικισμός και κομμουνισμός είναι το ίδιο απεχθή

    βέβαια οι metoo μιας και πιστεύουν μόνο στην γυναικεία φυλή πρέπει να μας εξηγήσουν αν υπάρχουν φύλα, πόσα είναι και πώς διακρίνεται το φύλο κάποιου, αν αλλάζει, πώς αλλάζει και αν το γυναικείο φύλο είναι πιο ευπαθές ή πιο ανώτερο ή πιο καταπιεσμένο από τα υπόλοιπα

    βάζω πολύπλοκα ερωτήματα ε;

    ReplyDelete