Thursday, June 29, 2023

Οι ανθελληνικές και ετεροφοβικές συγκεντρώσεις πρέπει να βρίσκουν όλη την κοινωνία απέναντί τους

 

Άλλη μία ανθελληνική και ετεροφοβική συγκέντρωση.

Πρέπει να πολλαπλασιαστούν οι διαδηλώσεις υπέρ της ελληνικότητος και της παραδοσιακής οικογενείας.

Οι εκδηλώσεις μίσους εναντίον της ετεροφυλοφιλίας πρέπει να αντιμετωπίζωνται με μαχητικότητα.

Η αντικοινωνικές συμπεριφορές και οι ρατσιστικές εκδηλώσεις μισανθρωπισμού που προάγουν τον αυτοενουχισμό δεν έχουν καμμία απολύτως σχέση με τον Ελληνισμό.

Πρόκειται για κατάλοιπα αυτοκρατοριών σε απόλυτη παρακμή. Για παράδειγμα ο ρωμαίος αυτοκράτωρ Ηλιογάβαλος, ήταν παρενδυτικός-ντυνόταν γυναίκα, ήθελε να απαλλαγεί από τα γεννητικά του όργανα, και με τα μέτρα της εποχής, ήταν άξιος εκπρόσωπος των λοάτκι.

Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε στις οργανώσεις λοάτκι να καθορίζουν το περιεχόμενο των σχολικών βιβλίων, και το τί διαπαιδαγώγηση θα λάβουν τα ελληνόπουλα.

Στις ΗΠΑ, όπου ο κοινωνικός ρατσισμός των λοάτκι έχει λάβει απίστευτες διαστάσεις, σε αρκετές πολιτείες οι γονείς δεν δικαιούνται να απαλλάξουν τα παιδιά τους από τα υποχρεωτικά σχολικά μαθήματα υπέρ των λοάτκι που επιβάλλει η woke αμερικανική παιδεία.

Ο καταναγκασμός και ο αυταρχισμός είναι η αλήθεια που κρύβουν, είναι ο πυρήνας της ιδεολογίας των οργανώσεων λοάτκι. Τα περί δικαιωμάτων και ελευθεριών, είναι το περιτύλιγμα, το παραμύθι για τους αφελείς. Εννοούν τις δικές τους ελευθερίες που θέλουν να τις μετατρέψουν σε καταναγκαστικές υποχρεώσεις για την υπόλοιπη κοινωνία.

Πριν ποινικοποιήσουν τα δικαιώματα της υπολοίπου κοινωνίας, η κοινωνία πρέπει να ποινικοποιήσει τα ρατσιστικά τους εγκλήματα, τα οποία γελοιωδώς βαφτίζουν δικαιώματα.

Ο ευνουχισμός μικρών παιδιών, με διάφορα κουτοπόνηρα προσχήματα περί δυσφορίας φύλου, είτε με σύμφωνη γνώμη των γονέων τους, είτε με την βούληση των παιδιών, δεν μπορεί να γίνει ανεκτή από μία κοινωνία έχουσα σώας τας φρένας. Αποτελεί έγκλημα καθοσιώσεως.

Το μακροχρόνιο πάρτι των οργανώσεων λοατκι σύντομα θα τελειώσει Ελλάδα, διότι όπως και σε άλλες δυτικές χώρες, απέναντί τους θα παρατάσσωνται ισλαμικές οργανώσεις ή οργανώσεις μη-ευρωπαίων αλλοεθνών, οι οποίες αντιπαθούν το αξιακό σύστημα των λοάτκι.

Αν κάποιοι αριστεροί διαμαρτύρονται επειδή υπάρχουν «ακροδεξιοί» ή εθνικιστές που οργανώνουν συγκεντρώσεις family pride, αυτός δεν είναι λόγος για να ταυτίζωνται οι αριστεροί πολίτες με την αυτοκτονική και ετεροφοβική ατζέντα των λοατκι. Ας οργανωθούν ξεχωριστές εκδηλώσεις family pride από αριστερές οργανώσεις.

Δεν μπορεί ένας αριστερός να ισχυρίζεται στα σοβαρά ότι επειδή ένας ακροδεξιός δεν θέλει την κανονικοποίηση του ερμαφροδιτισμού, αυτός, ως αριστερός, από ανακλαστική αντίδραση θα πρέπει να υποστηρίζει τον αυτοενουχισμό της νεολαίας στο όνομα της …προόδου, του …αντιφασισμού, και της …δημοκρατίας!  

Όποιος είναι Έλλην σήμερα, πρέπει να υποστηρίζει τριών ειδών pride events στην Ελλάδα:

-Διαδηλώσεις από άντρες και γυναίκες, ασχέτως εθνικότητος, που θα υποστηρίζουν την  παραδοσιακή οικογένεια. Αυτό εντάσσεται στα πλαίσια της στρατηγικής των κοινωνικών συμμαχιών. Στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν μας ενδιαφέρει αν συμμετέχουν αλλοεθνείς στις εκδηλώσεις. Αρκεί να υπηρετείται ο σκοπός της υπερφαλαγγίσεως της αντιπάλου ιδεολογίας, η οποία επιδιώκει την σύμπηξη συμμαχιών από μειονότητες εις βάρος των ετεροφυλόφιλων Ελληνικών ζευγαριών.

-Διαδηλώσεις family pride events, υπέρ της Eλληνικής ενδογαμίας. Έλληνες και Ελληνίδες όλων των ηλικιών και μορφωτικών επιπέδων, να υποστηρίζουν την Ελληνική βιολογική συνέχεια. Και συγχρόνως να καυτηριάζουν την επιμειξία ως διαρκές ειδεχθές έγκλημα, ως αναίμακτη γενοκτονία του Ελληνικού Έθνους.

-Εκδηλώσεις family pride events υπέρ της αριστοκρατικής πολυτεκνίας. Πρέπει να προωθείται μία ενδοεθνοτική δημογραφική διαφοροποίηση, όπου οι ευφυέστεροι και οι υγιέστεροι πρέπει να κάνουν περισσότερα παιδιά από τους λιγώτερο ευφυείς και υγιείς.  

Επειδή ένα σωρό θρασύδειλοι ρατσιστές επιτίθενται συνεχώς στην ετεροφυλοφιλική ταυτότητα, η τακτική των Ελλήνων σε αυτή την πτυχή του κοινωνικού πολέμου, πρέπει να είναι το διαίρει και βασίλευε. Να υπάρξει σύγκρουση μειονοτικών ταυτοτήτων.

Το ετεροφοβικό στρατόπεδο χρησιμοποιεί τον όρο «φασίστες» για να εκφοβίζει τους διαδηλωτές των family pride events. Διότι αυτός ο όρος τους συμφέρει. Οι εχθροί της παραδοσιακής οικογένειας, μόνον εναντίον αυτού του υποτιθέμενου αντιπάλου μπορούν να παραταχθούν. Έχοντας ομαδοποιήσει τον αντίπαλο κάτω από αυτή την ταμπέλα, διοργανώνουν αντισυγκεντρώσεις. Θεωρούν ότι αν χαρακτηρίζουν έτσι τον αντίπαλο, στην συγκεκριμένη περίπτωση το στρατόπεδο της παραδοσιακής οικογένειας, ο αντίπαλος θα υποχωρήσει φοβούμενος μην αποκληθεί φασίστας.

Οι θρασύδειλοι ετεροφοβικοί δεν χρησιμοποιούν τον όρο ισλαμιστές για τον αντίπαλο. Δεν τολμούν να αποκαλέσουν τους διαφωνούντες με τα gay prides, ισλαμιστές. Διότι φοβούνται μήπως υπάρξουν δυναμικές κοινωνικές αντιδράσεις. Όπως το κίνημα των metooύδων, το οποίο πάντοτε θέλει να έχει απέναντί του κάποιον λευκό αυτόχθονα για στόχο. Ποτέ δεν θέλει να επιτεθεί σε λαθρομετανάστη βιαστή, διότι φοβάται κοινωνικές αντιδράσεις από αντιρατσιστικά κινήματα.

Αυτό ακριβώς πρέπει να αλλάξει. Όταν το ετεροφοβικό στρατόπεδο, καταφέρεται εναντίον των «φασιστών» για τα family pride events, η ελληνική προπαγάνδα πρέπει να αναφέρει ότι καταφέρονται εναντίον των μουσουλμάνων και άλλων θρησκειών και πολιτισμών, έτσι ώστε να διευρυνθεί το μέτωπο συγκρούσεως.

Τέλος, οι μυαλοφυγόδικοι ελληνόφωνοι αριστεροί, όφειλαν να γνωρίζουν ότι υπάρχει και η κομμουνιστική Αριστερά της Ασίας, η οποία έχει τελείως διαφορετική αντίληψη από την Αριστερά της Δύσεως. Το ΚΚ της Κίνας απαγορεύει την διάδοση του αξιακού συστήματος των λοάτκι, το θεωρεί καταστρεπτικό για την κινεζική κοινωνία. Μήπως είναι και αυτοί φασίστες; Μαοϊστές είναι. 

Όποιος είναι αριστερός, δεν σημαίνει ότι πρέπει να ταυτίζεται με τις γελοίες αντιλήψεις της ροζουλί δυτικογενούς Αριστεράς. 

Χανιά: Δυναμική αντιφασιστική συγκέντρωση στην πλατεία Αγοράς 

1 comment:

  1. στην Ελλάδα η μεταπολίτευση καλλιέργησε μια σοβιετική λατρεία του κράτους καθεαυτού που όσο ελεϊνό και να είναι πρέπει να θεωρείς ότι χωρίς αυτό δεν μπορείς να υπάρξεις πράγμα το οποίο ενισχύθηκε με την καταστροφή της πρωτογενούς παραγωγής και της εξάρτησης από επιδόματα όπως και με την αποδοχή της ιδέας ότι δεν έχεις δικαίωμς στην αυτοάμυνα και αυτοοργάνωση αλλά όλα γίνονται με ανάθεση στο κράτος, οπότε για να λέει το κράτος λοάτκι θα έχεθ δίκιο, να σε όλη την Ευρώπη έτσι είναι, πρόοδος, μην μας πουν ναζί και τέτοια...

    ReplyDelete