Sunday, December 20, 2020

Μήπως οι χαρτορίχτρες της Pfizer ενημέρωσαν την Βρετανική κυβέρνηση ότι το κορωνο-εμβόλιο είναι αποτελεσματικό για όλες τις μεταλλάξεις;

 

Ασχέτως της τρομολαγνείας με την οποία διανθίζεται η κάτωθι είδηση, τίθενται τα εξής ερωτήματα:

Αν εξαπλώνεται μία τόσο επικίνδυνη μετάλλαξη του κορωνοϊού, τί νόημα έχει ο εμβολιασμός; Ο εμβολιασμός καλύπτει όλες τις μεταλλάξεις του κορωνοϊού; Δηλαδή η Pfizer κατάφερε να φτιάξει ένα μαγικό εμβόλιο για όλες τις μεταλλάξεις;;; Και μάλιστα χωρίς να μας το έχει ανακοινώσει;!

Ο ανεκδιήγητος Boris Johnson διαισθανόμενος τα εύλογα ερωτήματα που θα τεθούν, εν είδει πλασιέ της Pfizer, έσπευσε να δηλώσει ότι η νέα μετάλλαξη του ιού δεν περιορίζει την αποτελεσματικότητα των εμβολίων... Πώς το ξέρει; Του το είπαν οι χαρτορίχτρες της Pfizer;

…………….

Τρόμος από την μετάλλαξη του κορονοϊού στην Βρετανία – Σε «αναμμένα κάρβουνα» ο ΠΟΥ

"Πανικός έχει δημιουργηθεί στην Ευρώπη μετά την ανακάλυψη μιας νέας μετάλλαξης του κορονοϊού σε διάφορα τμήματα της Βρετανίας. Έχει εντοπιστεί επίσης στις Κάτω Χώρες, τη Δανία και την Αυστραλία. Απαγορεύσεις μετακινήσεων στο Ηνωμένο Βασίλειο.

«Φαίνεται ότι αυτή η εξάπλωση (της επιδημίας) τροφοδοτείται πλέον από μία νέα παραλλαγή του ιού», που μεταδίδεται «πολύ ευκολότερα», «μέχρι και κατά 70%», δήλωσε ο Μπόρις Τζόνσον κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου, σπεύδοντας ωστόσο να διευκρινίσει ότι τίποτε δεν δείχνει ότι «αυτή η παραλλαγή είναι περισσότερο θανατηφόρα» ή περιορίζει την αποτελεσματικότητα των εμβολίων."

……………….

Από την αρχή της πλαν-δημίας είχαμε τονίσει ότι είναι απαράδεκτο να θεωρούνται πανάκεια τα εμβόλια διότι ο κορωνοϊός μπορεί να μεταλλάσσεται όπως ο ιός της γρίππης, οπότε η όποια αποτελεσματικότητά τους θα είναι μικρή, αν όχι καταστρεπτική για την υγεία.

Τώρα εμφανίζονται ειδήσεις στα καθεστωτικά μμε ότι έχουν εντοπιστεί πολλές μεταλλάξεις του κορωνοϊού. Οπότε τί νόημα έχει ο εμβολιασμός;

Εκτός και αν θεωρεί ο διεφθαρμένος Π.Ο.Υ ότι οι πολίτες κάθε 2-3 μήνες θα πρέπει να κάνουν 10-15 διαφορετικά εμβόλια για να καλύπτωνται από όλες τις μεταλλάξεις του κορωνοϊού.

Oι ανά τον κόσμο κυβερνήσεις άγονται και φέρονται από ένα δίλημμα, και ήδη έχουν κατασταλάξει:

Καλύτερα 10πλάσιοι θάνατοι από άλλες ασθένειες εξ αιτίας της μαζικής καραντίνας, παρά χίλιοι θάνατοι από κορωνοϊό με ανοικτά τα πάντα.

Το πρώτο το θεωρούν επικοινωνιακώς διαχειρίσιμο δια της αποσιωπήσεως. Ενώ το δεύτερο το θεωρούν πολιτική καταστροφή.

2 comments:

  1. Είναι το τίμημα που πληρώνουν οι Άγγλοι για την τόλμη τους στο brexit.

    ReplyDelete
  2. Ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος με αφορμή τη νέα μετάλλαξη του ιού, δήλωσε πως δεν αποκλείεται οι πολίτες να πρέπει να εμβολιάζονται κάθε χρόνο με mRNA για τον κορωνοϊό.
    https://www.pronews.gr/ygeia/946554_aexadaktylos-pithanos-o-emvoliasmos-kathe-hrono-den-epireazei-emvolio-i-metallaxi
    Βρήκαν μεγάλη "φάμπρικα" με τα εμβόλια. Όσο για την μετάλλαξη μάλλον είναι μπαρούφα γιατί μεταλλάξεις γίνονται σε όλους τους ιούς, πως όμως είναι τόσο πολύ θανατηφόρα; Μήπως είναι για να φοβάται ο κόσμος και να μην αντιδρά και φυσικά να μην ακούγονται ειδήσεις σχετικές με τις παρενέργειες του εμβολίου:
    ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ: Centers for Disease Control and Prevention: 3.150 που εμβολιάστηκαν κατά covid19 παρουσιάζουν: αδυναμία επιτέλεσης καθημερινών τους δραστηριοτήτων, ανικανότητα για εργασία, χρήζουν ιατρικής φροντίδας!!!!
    Στους 112.807 εμβολιασμένους οι 3.150 έγιναν ανίκανοι για εργασία και χρειάζονται συνεχή ιατρική φροντίδα, ποσοστό: 2,79%!
    https://dimpenews.com/2020/12/20/%cf%83%ce%bf%ce%ba%ce%b1%cf%81%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%b1-%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%b9%cf%87%ce%b5%ce%b9%ce%b1-centers-for-disease-control-and-prevention-3-150-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%b5%ce%bc/
    Όσο για την Κίνα που όλα δουλεύουν κανονικά γιατί δεν ακούγεται τίποτα; Ούτε εμβόλια κάνανε, ούτε τίποτα! Γρίπη ήταν και πέρασε! Οι νεκροί ήταν από λάθος αντιμετώπιση (διασωληνώσεις, λάθος φάρμακα κ.λ.π.) Κοροϊδοϊός τέρμα!

    ReplyDelete