Monday, June 18, 2018

Το όραμα της Μεγάλης Ελλάδος: διεκδίκηση και προσάρτηση της Βορείου Μακεδονίας


Όσο οι ρωμιοί συνεχίζουν τους κλαυθμηρισμούς για την (Νότιο)Μακεδονία, οι Έλληνες πρέπει να προετοιμάζωνται για τον μακροχρόνιο αγώνα προσαρτήσεως της Βορείου Μακεδονίας.

Αν παρατηρήσει κάποιος το ψυχογράφημα όσων μεμψιμοιρούν, θα διαπιστώσει ότι η κοινή συνισταμένη, το κοινό νήμα που διαπερνά την σκέψη τους είναι, "ωχ, τί κακό μας βρήκε, η κυβέρνηση πρόδωσε την Μακεδονία, η Μακεδονία εάλω, κλπ, κλπ".

Ήτοι, μία στάση παθητικού θεατού των εξελίξεων, ενός μειονεκτικού και άβουλου όντος που αναμένει βλακωδώς από κάποιους πολιτικούς να πράξουν το πατριωτικό τους καθήκον, αντί να απαιτεί μανιωδώς οι πολίτες να πράξουν το επαναστατικό τους καθήκον.

Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές για τον Ελληνισμό αναδεικνύονται οι καλύτερες και οι χειρότερες πτυχές των ανθρωπίνων χαρακτήρων. Στις δύσκολες στιγμές έρχονται στην επιφάνεια οι μεγάλοι ηγέτες και οι μεγάλοι προδότες. Το πρόβλημα είναι το ποσοστό, δηλαδή να υπερισχύσουν οι κοινωνικο-πολιτικές δυνάμεις που πιστεύουν ακραδάντως στην Συνέχεια του Ελληνισμού, έναντι των μισελλήνων που επιζητούν τον αφανισμό του.

Επομένως φράσεις του τύπου, "κοίτα τί κακό μάς κάνει ο Τσίπρας", ισοδυναμούν με το, "εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε καλό". Η επαναλαμβανόμενη φράση, "οι πολιτικοί είναι προδότες", ισοδυναμεί με το, "οι πολίτες είναι άχρηστοι".

Αντί για αυτομαστίγωμα σε τέτοιες δύσκολες ώρες, το καλύτερο που έχουν να κάνουν οι Έλληνες είναι να ενσωματώσουν στο πολιτικό τους DNA μία κουλτούρα διεκδικήσεως και προσαρτήσεως της Βορείου Μακεδονίας, μία κουλτούρα αντιστάσεως και επαναστάσεως κατά του κατοχικού μισελληνικού καθεστώτος, μία κουλτούρα πλήρους διαχωρισμού από τους μονίμως ηττοπαθείς και κλαυθμηρίζοντες ρωμιούς, μία κουλτούρα εχθρότητος εναντίον οιουδήποτε λειτουργεί ως υστερικός μεσσιανιστής που προβλέπει μονίμως καταστροφές αλλά ουδέποτε εργάζεται για την νίκη σε καθημερινή βάση.

Χρειαζόμαστε μία κουλτούρα αισιοδοξίας για την βέβαιη επιβίωση του Ελληνισμού, ακόμη και υπό τις δυσμενέστερες συνθήκες, βασισμένη στον αριστεχνικό δόλο, στο μίσος για τον εχθρό, στην στρατηγική ευελιξία, στην μακιαβελική ηθική, στην αδιάκοπη μηχανορραφία, στο διαίρει και βασίλευε, στην ακλόνητη πίστη στο Ελληνικό Ιmperium και στην Μεγάλη Ελλάδα.

Τα μεγάλα επιτεύγματα ξεκινούν από μικρές, επαναλαμβανόμενες, καθημερινές, μηδενικού κόστους πράξεις. Όσοι αδημονούν να αντιστραφεί η σημερινή ηττοπαθή ψυχολογία της κοινωνίας, μπορούν να ξεκινήσουν με απλές και φαινομενικώς ασήμαντες πράξεις, αλλά τεραστίας σημασίας αν υλοποιηθούν από μεγάλο αριθμό χρηστών στα κοινωνικά δίκτυα: 

να κοινοποιούν και να αναπαράγουν τα εξής hashtags: #GreaterHellas, #HellenicImperium, #NorthMacedoniaIsGreek

No comments:

Post a Comment