Saturday, June 16, 2018

Η τακτική της Ιερακς για το Σκοπιανό μετά την πρόσφατη συμφωνία Τσίπρα-Ζάεφ


Μετά την δημοσιοποίηση της προδοτικής συμφωνίας Τσίπρα-Ζάεφ, η προπαγανδιστική τακτική της ΙΕΡΑΚΣ έχει ως εξής:

-Να μην επικυρωθεί η συμφωνία Ελλάδος-Σκοπίων, αλλά για τελείως διαφορετικούς λόγους απ' αυτούς που θέλουν οι ρωμιοί. Οι ρωμιοί θεωρούν τα Σκόπια σλαβική γη, η ΙΕΡΑΚΣ τα θεωρεί υπόδουλη Ελληνική Γή.

-Να υποστηριχθούν δυναμικά συλλαλητήρια και στις δύο χώρες, ώστε να μην γίνει δεκτή από καμμία πλευρά η προτεινόμενη κατάπτυστη συμφωνία.

-Να παγιωθεί μία κατάσταση διαρκούς ασταθείας στα Σκόπια, ώστε όταν γκρεμιστεί το προδοτικό καθεστώς στην Ελλάδα, να είμαστε σε θέση να διεκδικήσουμε την ενσωμάτωση πληθυσμών και εδαφών στην Ελληνική επικράτεια.

-Η καλύτερη λύση αυτή την χρονική στιγμή, είναι το να μην υπάρξει λύση. Να σέρνεται το βορειομακεδονικό ζήτημα και να παραμένει ανοικτό, μέχρι να έρθουν οι Έλληνες στην εξουσία.

-Να μην επιτραπεί στην κατοχική κυβέρνηση Τσίπρα να περάσει νόμους που θα ποινικοποιούν τον Ελληνικό αλυτρωτισμό, είτε προς τον Βορρά, είτε προς την Ανατολή, είτε προς την Δύση, είτε προς τον Νότο.

-Ως πολιτικό κίνημα, θα συμμετάσχουμε σε διαδηλώσεις και πορείες, αλλά πάντα με ξεχωριστά εθνικά σύμβολα, πάντα σε διακριτό μπλοκ διαδηλωτών, πάντοτε διαχωρισμένοι από τους ρωμιούς, πάντα με τα δικά μας αλυτρωτικά συνθήματα, κολυμπώντας αντίθετα στο ρεύμα του ψευτοπατριωτισμού και του εθνομηδενισμού.

-Διεξάγουμε διμέτωπο αγώνα. Τηρούμε εχθρική στάση ταυτοχρόνως, και κατά των δεξιόστροφων ρωμιών που απαιτούν οι Σκοπιανοί να θεωρηθούν σλαβικός πληθυσμός, και κατά των αριστερόστροφων ρωμιών που απαιτούν οι Σκοπιανοί να αναγνωριστούν ως ξεχωριστή μακεδονική εθνότητα.

-Η θέση της ΙΕΡΑΚΣ είναι ξεκάθαρη: σε μεγάλο ποσοστό είναι εκσλαβισμένοι ελληνογενείς πληθυσμοί, τους οποίους θέλουμε να επανελληνίσουμε σταδιακώς, και να τους επανεντάξουμε στο Ελληνικό Έθνος. Όσοι είναι φυλετικώς Σλάβοι και όχι απλώς σλαβόφωνοι, προφανώς δεν έχουν καμμία θέση στο Ελληνικό Έθνος, και δεν θέλουμε να τους εξελληνίσουμε.

No comments:

Post a Comment