Wednesday, June 13, 2018

Περί συνταγματικών αναθεωρήσεων ως εγγυήσεων ειρήνης και ασφαλείας, και άλλων παραμυθιών


Προκόπης Παυλόπουλος και Αλέξης Τσίπρας προσπαθούν να πείσουν εαυτούς και αλλήλους, ότι αν τα Σκόπια προχωρήσουν σε συνταγματική αναθεώρηση, λύθηκε δια παντός και δια μαγείας το αλυτρωτικό πρόβλημα εις βάρος της Ελλάδος.

Λες και μετά από μία τέτοια αναθεώρηση(αν υποθέσουμε ότι την δέχονται οι Σκοπιανοί), δεν μπορεί να υπάρξει νέα αναθεώρηση στο μέλλον, προς το χειρότερο, και να επανέλθουν οι αλυτρωτικές βλέψεις των Σκοπιανών.

Όποιος αποκοιμίζεται με τέτοια παραμύθια, ας γνωρίζει ότι τα συντάγματα αλλάζουν εν ριπή οφθαλμού, από την μία μέρα στην άλλη. Μετά από 5-6 χρόνια, μπορεί να αλλάξει πάλι το σύνταγμα των Σκοπίων. Και τότε τί θα πει το μισελληνικό καθεστώς που κυβερνά την Χώρα; ότι πιά δεν αναγνωρίζουμε μακεδονική γλώσσα και μακεδονική εθνότητα επειδή οι Σκοπιανοί ξανα-άλλαξαν το σύνταγμά τους και επανέφεραν τις αλυτρωτικές τους βλέψεις;

Τα περί συνταγματικής αναθεωρήσεως αποτελούν στάχτη στα μάτια όσων Ελλήνων διαφωνούν με την συμφωνία Τσίπρα-Ζάεφ. Δεν παρέχουν καμμία εγγύηση ασφαλείας για την Μακεδονία μας.

Παρ' όλα αυτά, αφού ο Τσίπρας κόπτεται τόσο πολύ για συνταγματική αναθεώρηση, ως ΙΕΡΑΚΣ δεν θα είχαμε καμμία αντίρρηση να υπάρξει αναθεώρηση στο ρωμέικο σύνταγμα και να ενσωματωθούν στην συνταγματική τάξη της Ελλάδος αλυτρωτικές βλέψεις προς τα Σκόπια.

1 comment:

  1. βαζετε το παντου ως προμετωπιδα

    η βορειος μακεδονια ειναι ελληνικη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    αμεση απελευθερωση της βορειου μακεδονιας απο τους σλαβοσκοπιανους κατακτητες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete