Thursday, August 1, 2013

Σταυρόλεξο για γερούς ακροδεξιούς λύτες



Σήμερα παρουσιάζουμε το διπλωματικό μας σταυρόλεξο για ακροδεξιούς λύτες. 

Έστω ότι ισχύουν οι δημοσιευμένες πληροφορίες, και το φορτίο με τα όπλα και τους Κουρδικής καταγωγής Τούρκους που έπιασαν οι ελληνόφωνοι πραιτωριανοί ανοιχτά στην Χίο ανήκουν στην κομμουνιστική οργάνωση DHKP/C(Επαναστατικό Λαϊκό Απελευθερωτικό Μέτωπο).

Αν λοιπόν το φορτίο με τα όπλα ανήκε στην Dev Sol, τί στάση προτίθενται να κρατήσουν οι ελληνόφωνοι ακροδεξιοί στην Ελλάδα; 

Δηλώνουν τουρκοφάγοι και αντικομμουνιστές. Ναι, αλλά τώρα μία Τουρκική κομμουνιστική οργάνωση φαίνεται ότι ετοίμαζε επιθέσεις εναντίον του μισητού για τους ακροδεξιούς καθεστώτος στην Άγκυρα. 

Τί στάση θα κρατήσουν; Σιωπή-ουδετερότητα; Καλά έκαναν στα παλιοκομμούνια της Devsol; Αλληλεγγύη στους Τούρκους επαναστάτες; 

Αν σιωπήσουν, ομολογούν την πολιτική τους ανεπάρκεια. Αν καταδικάσουν, ομολογούν την νοητική τους ανεπάρκεια. 

Όταν δηλώνεις εναντίος στο Τουρκικό καθεστώς, και ονειρεύεσαι την Πόλη, δεν μπορείς να αντιστρατεύεσαι αυτούς που κτυπούν το Τουρκικό καθεστώς, έστω και αν ιδεολογικώς είναι εχθροί σου. 

Άλλως, αν δηλαδή καταδικάσεις την ενέργεια που πήγαν να κάνουν, ευθυγραμμίζεσαι με το Τουρκικό καθεστώς και τους Τούρκους ακροδεξιούς επειδή είναι ομοϊδεάτες σου. 

Ακροδεξιέ, τί κάνεις σε αυτό το δίλημμα; Τάσσεσαι με τους Τούρκους κομμουνιστές εναντίον των ομοϊδεατών σου, ή τάσσεσαι με τους ιδεολογικούς σου εχθρούς για το καλό του Τουρκικού λαού και της Ελλάδος; 

Το σταυρόλεξο για ακροδεξιούς λύτες έχει σκοπό να ακονίσει το απηρχαιωμένο μυαλό τους. Είναι εύκολο να παριστάνουν τους πατριώτες στην Ελλάδα όταν επιχειρηματολογούν πάνω στον ευθύγραμμο άξονα εθνικόφρονες-κομμουνιστές. 

Όταν όμως έχουν να αντιμετωπίσουν μία τριγωνική σχέση (Τουρκικό καθεστώς-Ελλάδα-Τούρκοι κομμουνιστές) εκεί το μυαλό τους θολώνει. Όταν αντιμετωπίζουν μία συνάρτηση πολλαπλών μεταβλητών, δεν μπορούν να αρθρώσουν λέξη. 

Αν στην συγκεκριμένη συνάρτηση προστεθεί η σαλαφική και η κεμαλική μεταβλητή, δηλαδή να κτυπηθεί το καθεστώς Ερντογάν από σαλαφιστές και κεμαλιστές(έκαστος εχθρός για διαφορετικούς λόγους), φοβάμαι ότι οι ακροδεξιοί "πατριώτες" στην Ελλάδα θα υποστούν βραχυκύκλωμα, καθότι αδιανόητο για αυτούς να εκτιμήσουν μία πολιτική κατάσταση πολλαπλών μεταβλητών.

Στην παρούσα φάση, η τακτική των Ελλήνων πατριωτών για την κατεχομένη Ιωνία πρέπει να είναι ένα κλασσικό σχέδιο τύπου Yinon. Διαμελισμός της νεοθωμανικής Τουρκίας κατά μήκος εθνοτικών, ταξικών, και θρησκευτικών γραμμών. 

Ένα κομμάτι να πάρουν οι Κούρδοι, ένα οι Αρμένιοι, ένα οι Ασσύριοι, ένα οι Σλάβοι, ένα οι Πέρσες, ένα οι Κεμαλιστές, ένα οι κομμουνιστές, ένα οι Σαλαφιστές, ένα οι Σιίτες, ένα οι μετριοπαθείς Σουνίτες, και φυσικά το μεγαλύτερο - την Ιωνία - οι Έλληνες. 

Κάθε μέρα που περνά η Ελλάδα κινδυνεύει με δορυφοροποίηση υπό το νεο-οθωμανικό καθεστώς. Υφίσταται οικονομική, πολιτική και στρατιωτική εισβολή από το καθεστώς Ερντογάν. Είναι αδήριτη ανάγκη, να προωθούμε κάθε αποσχιστική κίνηση μέσα στην Τουρκία, ασχέτως ιδεολογικών καταβολών. 

Και για να μην λησμονούν οι νεώτεροι. 

Αντίγραφο του αλητήριου-συλλυπητήριου τηλεγραφήματος που απέστειλε ο Ι. Μεταξάς στην τουρκική ηγεσία όταν πέθανε ο Κεμάλ Ατατούρκ:

«Αποτίουσα φόρον τιμής εις την μνήμην του περιφανούς αρχηγού, του γενναίου στρατιώτου, του πεφωτισμένου αναμορφωτού της Τουρκίας, η Ελλάς ουδέποτε θα λησμονήσει ότι ο πρόεδρος Κεμάλ Ατατούρκ υπήρξε ο κύριος θεμελιωτής της Ελληνοτουρκικής συνεννοήσεως και ότι σφυρηλάτησε τους δεσμούς της αδιαλύτου φιλίας, ήτις ενώνει τις δύο χώρες μας εν τω κοινώ ιδεώδες της ειρηνικής συνεργασίας. Θα διατηρήσει πιστώς την συγκινημένην ανάμνησιν του μεγάλου εκλιπόντος, του οποίου το κραταιόν έργον θα κατευθύνη δια παντός τας τύχας του ευγενικού τουρκικού έθνους.»




Μετά απ' αυτό το κατάπτυστο τηλεγράφημα, ειλικρινώς αδυνατώ να κατανοήσω γιατί οι ακροδεξιοί εχθρεύονται τον τουρκολάγνο δήμαρχο Μπουτάρη; 

Εκτός και αν η τουρκολαγνεία και ο ραγιαδισμός για τους ακροδεξιούς εξαρτάται από τον άξονα αριστερός-δεξιός.

*Η πρόταση για μετονομασία οδού στην Θεσσαλονίκη προς τιμήν του Κεμάλ Ατατούρκ, έγινε επί Μεταξά. Ο Μπουτάρης έρχεται δεύτερος. 


Ιφικράτης Αμυράς

1-8-2013

21 comments:

  1. Ο μπαρουτοκαπνισμένος Μεταξάς ρίχνει νερό στο κρασί του . Γνωρίζει ότι σε λίγο καιρό ξεκάνει ο μεγάλος Γολγοθάς του δευτέρου παγκόσμιου πολέμου και χαϊδεύει τα αυτιά των τούρκων .
    Μην τον αδικείς ήταν ένας και μοναδικός .

    ReplyDelete
  2. Ιφικράτη , βρήκα τη λύση του σταυρόλεξου σου , αν και δεν είμαι ακροδεξιός. "Τούρκος καλός , μόνο νεκρός". Το λέει πολύς κόσμος.
    Αυτό είχε κατα νου και ο Εθνάρχης Εθνικοσοσιαλιστής / φασίστας Μεταξάς και δήλωσε συμπάθεια προς τον καλό νεκρό τούρκο.
    Να σου βάλω κι εγώ ένα δικό μου σταυρόλεξο ; Αν μπορείς λύσε το.
    Γιατί ενώ εχθρέυεσαι τον κοινοβουλευτισμό και τις εκλογικές δημοκρατικές διαδικασίες των κομμάτων εν τούτοις έβαζες υποψήφιος πριν ενάμιση χρόνο με κοινοβουλευτικό κόμμα (ΣΥΡΙΖΑ) μέσω κοινοβουλευτικής οδού και κάλπης οέο;


    ReplyDelete
  3. Προς AnonymousAugust 1, 2013 at 4:09 PM
    Να δώσω μια μικρή βοήθεια στο στο σταυρόλεξό σου: Το ίδιο ακριβώς έκανε και το ΕΠαΜ (απο το οποίο πέρασε ο Ιφικράτης) στις πρώτες εκλογές του 2012, συνεργάστηκε με Παπαθεμελή και πήρε το συντριπτικό 0,9%!!!
    Διεμβολισμός του εχθρού εκ των έσω.... Κι όποιος καταλάβει, ας μου το εξηγήσει και εμένα!!

    ReplyDelete
  4. οσο για τη σταση που πρεπει να τηρησει ενας εστω και ολιγον πατριωτης σχετικα με την παρ ολιγον τρομοκρατικη ενεργια εις τουρκιαν ενα εχω να ειπω ο εχθρος του εχθρου μου πρεπει εστω και προσωρινα να καταστει φιλος μου δηλ. υποστηρηξη και αλληλεγγυη σε οτι μπορει να προκαλεσει αναταραχη-χαος στον μισητο γειτωνα μου,αλλα απο τη χ.α. και λοιπους εθνικοφρονες αγκιλωμενους αντικομμουνιστες δεν αναμενω και πολλα.οσο για το καθεστως μεταξα ας βγαλουν επιτελους τις κομματικες-ιδεολογικες τσιμπλες τα μαυροφωρουμενα παληκαρια του κυρ νικολα-συντοπιτη μου(χ.α.)και ας αντικρυσουν την ιστορικη πραγματικοτητα,δηλαδη πως ο μεταξας-παπαδημος του μεσοπολεμου-φυτευτος απο το παλατι και την αστικη ταξη της τοτε εποχης απλουστατα εξυπηρετουσε αλλωτρια(αγγλικα)προς το εθνικο συμφερον κελευσματα με σκοπο να αποτρεψει τυχουσα κομμουνιστικη εξεγερση-καθ ολα δικαιολογημενη παρ αυτα ελεω των μεσαιονικων εργασιακων συνθηκων-13ωρη εργασια με μισθους πεινας και τσιφλικιστικη νοοτροπια των εργοδοτων-και δι αυτο τον λογο η αγγλια δια του πειθηνειου οργανου της βασιλεως γεωργιου γλυξμπουργκ επεβαλε το μεταξα ο οποιος αιματοκυλησε ουκ ολιγες φορες εργατικους αγωνες και εξαπελυσε αποινη διωγμο κατα αντιφρωνουντων απλα εριξε ενα καθρεφτακι για τους τοτε ιθαγενεις-8ωρο-ικα- που ποτε πραγματικα δεν εφαρμοστηκε μιας και οποιος εργατης τολμουσε να προβει σε καταγγελια συμβασεως εστιγματιζοτω ως κομμ/στης και φυσικα επερνε την αγουσα για ξερονησια και ρετσινολαδα.
    απλα ο μεταξας εναν σκοπο ειχε,την εξοδο της ελλαδος στον β παγκ.πολεμο με το πλευρο της βρετανιας και την παταξη των κομμουνιστων!
    αυτα για καποια παιδια με διωγκομενους δικεφαλους που δηλωνουν εθνοσοσιαλιστες μα παραλληλα νοσταλγουν μεταξαδες-παπαδοπουλους και εορταζουν βιτσι και γραμμους δηλ.την επισημη υποταγη του εθνους ημων στον αμερικανοβρετανικο αξωνα!φρονω πως η αλογιστη ληψη πρωτεινων με μονοεδρικη κρεατινη προκαλει συμφωρηση εγκεφαλικων κεντρων κυριοι της χ.α.
    α!και μη ξεχνουμε πως ο μεταξας απο την αρχη του αλυτρωτικου πολεμου εις μ.ασιαν σαμποταριζε ευθεως τον αγωνα....

    ReplyDelete
  5. Με αυτό το σκεπτικό που είναι και σωστό. Θα πρέπει και εσύ να επιδιώξεις συμμαχίες με ορθόδοξους χριστιανούς.

    ReplyDelete
  6. O Μεταξάς παρευρέθη στην κηδεία του Κεμάλ ως Αρχηγός Κράτους (1938). Δεν πιστεύω να θέλατε ο αρχηγός του κράτους κι ενώ τα σύννεφα του παγκοσμίου πολέμου απλωνόταν στην Ευρώπη να πάει στην κηδεία και να λέει διάφορα εναντίον του Κεμάλ; Ο Μεταξάς ήξερε πολύ καλά τί πρόκειται να γίνει στην Ευρώπη (διαβάστε το ημερολόγιό του και τα τεράδια των σκέψεών του) και ασκούσε εξωτερική πολιτική με τον πλέον ενδεδειγμένο τρόπο. Όσον αφορά τους Τούρκους φρόντισε λίγα χρόνια πριν να τους δώσει το μάθημά τους όταν έμπαινε θριαμβευτής στα Γιάννενα (ήταν αυτός μάλιστα που διαπραγματεύτηκε την παράδοση των Ιωαννίνων στον ελληνικό στρατό) και στην Θεσσαλονίκη.

    ReplyDelete
  7. ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΣ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΝΕΑ 4Η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ. ΣΕ ΕΝΑΝ ΝΕΟ ΕΘΝΙΚΟ ΗΓΕΤΗ , ΣΕ ΕΝΑΝ ΝΕΟ ΜΕΤΑΞΑ ΧΩΡΙΣ ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΤΡΟΚΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ. ΖΗΤΩ Η 4Η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ.

    ReplyDelete
  8. http://anemosantistasis.blogspot.gr/2013/08/video.html
    To βιντεακι ας προβληματισει οσους πιστευουν οτι η Χ.Α ειναι αντισυστημικη

    ReplyDelete
    Replies
    1. Δε λεει κατι διαφορετικο απο τον Ιφικρατη.Λεει οτι λαικες εξεγερσεις χωρις ηγεσια ειναι παντα υποπτες,και οτι μια εξεγερση πρεπει να οδηγηται απο τις ανωτερες ταξεις,εννοωντας φυσικα την ηγεσια της χα και οχι τους πλουσιους.

      Delete
    2. Δηλαδή αν κάποιος πάει να κάνει ζημιά στην κατοχική κυβέρνηση να μην συμπαρασταθούμε ;
      Εγω λεω ας πέσει η κυβέρνηση γιατί δεν πάει άλλο, ας γίνει κάτι γρήγορα δεν μπορεί να μας πάει έτσι για χρόνια,

      Delete
    3. Πρέπει να βλάπτει την κυβέρνηση, αλλά,
      να προσέχει ώστε να μην την ηρωοποιεί
      και να βλάπτει τις δομές της όσο χρειάζεται για να καταρρεύσει το συντομότερο δυνατόν.
      Επίσης πρέπει να παραλάβει κάποιες δομές (φερ' ειπείν: Νοσοκομεία, εργοστάσια κτλ) ώστε να αντιμετωπίσει ύστερα ενδεχόμενη εξωτερική επέμβαση (τύπου Λιβύης).

      Delete
  9. ΕΓΩ ΚΑΤ ΑΡΧΑΣ ΕΙΜΑΙ ΚΕΝΤΡΩΟΣ ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΩΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΚΦΥΓΗ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΣ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΟ ΠΟΛΟΙ, ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΕ ΜΕ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΕΣΥ, ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΣΟΥΛΕΓΑ ΟΤΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ (ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ) ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ΜΟΥ(ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΕΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΟΣ) ΘΑ ΣΟΥΛΕΓΑ ΑΒΛΕΠΕΙ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ,ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ ΟΤΑΝ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΠΡΑΞΕΙΣ ΕΧΕΙΣ ΤΟΣΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ(ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΙΣΑΙ Η ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΛΕΥΡΑ)ΤΟΤΕ ΕΙΛΗΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟΣ ΝΑ ΞΕΡΩ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΟΜΩΣ..... ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΝ ΤΗΝ ΞΕΡΕΙΣ..

    ReplyDelete
  10. Φιλτατε Ιφικρατη,εχω και εγω μια ερωτηση,αν επιτρεπεις.
    Μια εθνικιστικη οργανωση,της οποιας η ηγεσια ανηκει στην Πατρωα ,θα επρεπε να συμμαχησει με τους χριστιανους,ακομα και κρυβωντας το γεγονος οτι ανηκει στην Πατρωα,ουτως ωστε να ανατρεψει τη σημερινη πολιτικη ελιτ,η οποια ειναι και αντιεθνικη και αντιχριστιανικη?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Αν διέπραττε μία τέτοια ενέργεια δεν θα ήτο οργάνωση της Πατρώας Θρησκείας. Θα ήτο χριστιανική οργάνωση. Άλλο πράγμα οι προσωρινές συμμαχίες και άλλο η μετάλλαξη μίας οργανώσεως της Πατρώας Θρησκείας σε χριστιανική, άρα ανθελληνική, με πρόσχημα την σωτηρία της Πατρίδος.

      Και αν μία εθνικιστική οργάνωση πρόκειται να συμμαχήσει με μονοθεϊστές, ακολουθώντας τις υποδείξεις του άρθρου μου, γιατί να μην συμμαχήσει με μουσουλμάνους, ή/και εβραίους, και να περιοριστεί σε χριστιανούς; Γιατί η ιδιαίτερη προτίμηση στους χριστιανούς μονοθεϊστές;

      Το άρθρο μου δεν είχε σκοπό να υποδείξει στους εθνικιστές ή στους ακροδεξιούς, να κρύψουν ότι είναι εθνικιστές ή ακροδεξιοί, προκειμένου να συμμαχήσουν με Τούρκους κομμουνιστές. Πρόκειται για λάθος ανάγνωση του νοήματος.

      Προσωρινή συμμαχία δεν σημαίνει αποκρύπτω την δική μου ταυτότητα, ούτε αφομοιώνομαι στις γραμμές του αντιπάλου, ούτε υποβαθμίζω την δική μου ιδεολογία προς χάριν του προσωρινού συμμάχου.

      Αν πάντως το ενδιαφέρον των χριστιανών για την Πατρίδα είναι τόσο αληθινό, θα μπορούσες να τους ρωτήσεις αν θα έπρατταν το αντίστροφο. Να υποκρίνωνται ότι είναι Έλληνες στο θρήσκευμα, και να αποκρύπτουν την δική τους ταυτότητα ώστε να ανατρέψουν την σημερινή ελίτ η οποία είναι αντεθνική και ανθελληνική.

      Ιφικράτης

      Delete
    2. Καταρχας φιλτατε συναγωνιστη θα ηθελα να ξεκαθαρισω οτι η οργανωση που υπονοω δεν ειναι η ΙΕΡΑΚΣ (μας) αλλα η χρυση αυγη.
      Σου δηλωνω οτι ο πυρηνας της χα ειναι ΞΕΚΑΘΑΡΑ δικοι μας(οσον αφορα την Πατρωα)και αυτο ειναι κατι το οποιο εχω διαπιστωσει προσωπικως.Τολμω μαλιστα να σου δηλωσω οτι μια απο τις ΠΡΩΤΕΣ κινησεις της χα ως κυβερνησης θα ειναι η ΕΠΙΣΗΜΗ αναγνωριση της Πατρωας.
      Τωρα οσον αφορα την υποστηριξη των χριστιανων εκ μερους της χα νομιζω οτι μπορω να το εξηγησω με κατι που εχω διαβασει προσφατως "Η παραπλανηση\εξαπατηση του εχθρου στο πεδιο της μαχης δεν ειναι ανηθικο αλλα απαραιτητο".Εξαλλου μην ξεχνας οτι το ιδιο προσπαθησες και εσυ σε προηγουμενες εκλογες,κινηση την οποια επικροτω 100%.
      Με Αγωνιστικους Χαιρετισμους
      Πανικος

      Delete
  11. Η Χ.Α. είναι δική σας εσάς των ιουδαιοχριστιανών, αλλά δεν είναι δική μας εμάς των Ελλήνων:

    Δηλώσεις Τατσόπουλου (τί βαρβαρόνομα κι αυτό) για τον δεκαπενταύγουστο:
    ''Είθε η Μεγαλόχαρη των Ελλήνων να φωτίζει το Έθνος μας''
    και
    ''Σύσσωμος ο Ελληνισμός υμνεί την Υπεραγία Θεοτόκο της Πίστεώς μας, την Υπέρμαχο Στρατηγό της Ιστορίας μας'', αναφέρει σε ευχετήριο μήνυμά του ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή για το Δεκαπενταύγουστο.
    ''Είθε'', συνεχίζει, ''η Μεγαλόχαρη των Ελλήνων να φωτίζει το Έθνος μας αυτούς τους δύσκολους καιρούς που ο Αγώνας για Εθνική Ανεξαρτησία είναι περισσότερο επίκαιρος από ποτέ. Η Χρυσή Αυγή εύχεται χρόνια καλά και ελεύθερα σε όλους τους Έλληνες''.

    Οι Έλληνες δεν επιτρέπεται να μπλέκονται με τα σκατά των ρωμιών.

    Πηγή:
    http://www.defencenet.gr/defence/item/%CE%B5%CE%AF%CE%B8%CE%B5-%CE%B7-%CE%BC%CE%B5%CE%B3%CE%B1%CE%BB%CF%8C%CF%87%CE%B1%CF%81%CE%B7-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CF%89%CE%BD-%CE%BD%CE%B1-%CF%86%CF%89%CF%84%CE%AF%CE%B6%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%BF-%CE%AD%CE%B8%CE%BD%CE%BF%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CF%82

    Αθήναιος Αλέξανδρος Άμβραξ

    ReplyDelete
  12. ΕιδωλολάτρηςAugust 23, 2013 at 6:57 AM

    Τι σχέση έχει ο Τατσόπουλος βρε μαλθάκα;

    ReplyDelete
  13. Λάθος όνομα. Έχω δεκάδες (70+) αρχεία ανοιχτά μπροστά μου ανά πάσα στιγμή.

    Μίλα μου με σεβασμό, ανώνυμε, μας είναι πολύ εύκολο να σε εντοπίσουμε και να έρθουμε να βλάψουμε ανεπανόρθωτα εσένα και την οικογένειά σου.

    Α.Α.Α.

    ReplyDelete
    Replies
    1. είσαστε πολλές;;;September 11, 2013 at 3:07 AM

      Δεν είμαι ανώνυμος βρε μαλθάκα, και το πιθανότερο είναι να έρθω να 'σας' βρω εγώ πρώτος. Γι αυτό πρόσεχε πως κυκλοφορείς με τα τρία ονόματα, υπάρχουν και ειδωλολάτρες που γαμάνε στα σοβαρά κάτι νούμερα σαν κι εσένα με τα 3Α σαν τα καρπούζια και τα όσπρια.

      Delete
  14. Ὁ συλλογισμὸς ποὺ χρησιμοποιεῖς, παρομοιάζοντας τὸν Ἰωάννη Μεταξᾶ μὲ τὸν Μπουτάρη, θὰ μποροῦσε κάλλιστα νὰ ἀντιστραφεῖ καὶ νὰ χρησιμοποιηθεῖ γιὰ σένα. Τὸ γεγονὸς ὅτι συνέπλευσες μὲ τὸ ΣΥΡΙΖΑ, ποὺ πρεσβεύει ἀρκετές ἀντεθνικές θέσεις, πῶς κατὰ τὴν γνώμη σου θὰ ἔπρεπε νὰ σὲ χαρακτηρίσει ;

    ReplyDelete
  15. Ἐπίσης θὰ ἤθελα - ἐάν εἶναι δυνατὸν - νὰ ἔβλεπα ὁλόκληρο τὸ φύλλον τῆς ἐφημερίδος καὶ ὄχι ἀποκόμματα. Δὲν ἀπορρίπτω, ἀλλά οὔτε καὶ ἀποδέχομαι. Ζητῶ πληρέστερα στοιχεῖα.

    ReplyDelete