Friday, August 30, 2013

Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, το χειρότερο rogue state σε όλο τον κόσμο. Θέλει να επαναλάβει στην Συρία την επιχείρηση Northwoods


Το Αμερικανικό rogue state ετοιμάζεται να δώσει στην δημοσιότητα υλικό από παρακολουθήσεις των μυστικών του υπηρεσιών που δήθεν αποδεικνύουν χρήση χημικών όπλων από την Συριακή κυβέρνηση Άσσαντ.

Ουδείς πιστεύει τα ψεύδη των κατ' επαγγέλμα τρομοκρατών και απατεώνων της Ουάσινγκτον. Έχουν πει τόσα ψεύδη για τόσα πράγματα που έχουν χάσει κάθε αξιοπιστία. Όπως έχουν πράξει στο παρελθόν, είναι εύκολο γι' αυτούς να δημιουργήσουν πλαστά στοιχεία, με ψεύτικες φωτογραφίες, και παραποιημένες τηλεφωνικές συνδιαλέξεις ώστε να "αποδεικνύουν" αυτό που θέλουν. 

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Επιχείρηση Northwoods. Οι ΗΠΑ σχεδίασαν τρομοκρατικές επιθέσεις εις βάρος αθώων πολιτών με σκοπό να επιρρίψουν την ευθύνη στην Κούβα. 



Όπως και στην Επιχείρηση Northwoods πρέπει να αναμένουμε προβοκατόρικες ενέργειες των ΗΠΑ, ήτοι ρίψη χημικών ουσιών σε διάφορες περιοχές της Συρίας από δικούς τους πράκτορες και φίλα προσκείμενους ισλαμιστές, με σκοπό να κατηγορήσουν την κυβέρνηση Άσσαντ για τις δικές τους τρομοκρατικές ενέργειες, ώστε να εκβιάσουν την διεθνή κοινή γνώμη να συμφωνήσει με την στρατιωτική εισβολή των ΗΠΑ.

Καμμία εμπιστοσύνη στα ψεύδη του Μπαράκ Ομπάμα ότι δήθεν οι βομβαρδισμοί δεν έχουν σκοπό να αλλάξουν το καθεστώς, και ότι θα είναι περιωρισμένης κλίμακος. Τα ίδια έλεγαν στην αρχή και για το καθεστώς Καντάφι στην Λιβύη, ότι δεν σκοπεύουν να ανατρέψουν το καθεστώς. 

Το rogue state των ΗΠΑ πρέπει να καταδικαστεί απ' όλα τα κράτη του κόσμου ως τρομοκρατικό, ως απάνθρωπο, ως διαπράττον γενοκτονία, ως αποικιοκρατικό, ως βάρβαρο. 

Αφού αρέσκεται τόσο πολύ στις παρεμβάσεις στα εσωτερικά άλλων κρατών με στρατιωτικά μέσα, σύντομα θα γευτεί το ίδιο πικρό ποτήρι. Πρέπει να δημιουργηθεί μία παγκόσμια αντι-ιμπεριαλιστική συμμαχία από λαούς, φυλές, θρησκείες, κινήματα, κράτη που όλα μαζί να απειλούν με στρατιωτική επέμβαση τις ΗΠΑ με αίτημα την αποκατάσταση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Οι ΗΠΑ έχουν περάσει εδώ και πολλά χρόνια από το σημείο μη-επιστροφής. Το χειρότερο όλων που διαπράττει το αμερικανικό rogue state είναι ότι προσπαθεί να κλωνοποιήσει την πολιτική του δομή, και να δημιουργήσει αντίγραφα μικρών ηνωμένων πολιτειών.

Πρόκειται για καρκίνωμα που πρέπει να ξερριζωθεί. Δεν επιτρέπεται να το αφήσουμε να κάνει μετάσταση στα σπλάχνα του Ελληνισμού.

Για το Ελληνικό Έθνος η εισαγωγή θεσμών και αντιλήψεων από τις ΗΠΑ αποτελεί συλλογική αυτοκτονία.

Οι ΗΠΑ προωθούν ως πρότυπα και ως στάση ζωής τον πολυπολιτισμό, την φυλετική επιμειξία, την ομοφυλοφιλία, τον νεοφιλελευθερισμό, την λαθρομετανάστευση, τον εξισλαμισμό. 

Ο,τιδήποτε καταστρέφει ένα Έθνος, οι ΗΠΑ το εξάγουν. Και αρκετοί προδότες πολιτικοί στην Ευρώπη εισάγουν και καταναλώνουν τα αμερικανικά ιδεολογικά απορρίμματα.

Οι ΗΠΑ θα αφανιστούν από το ιστορικό προσκήνιο. Έχουν ροκανίσει σε σημαντικό βαθμό τους τρεις βασικούς πυλώνες μίας κοινωνίας: την δημογραφική τους καθαρότητα, την πολιτισμική τους ταυτότητα, και την πραγματική τους οικονομία. Και είναι πανευτυχείς για το επίτευγμά τους.

Πρέπει πάση θυσία να απομακρυνθούμε από την φιλελεύθερη ιδεολογική πανώλη των ΗΠΑ. Δεν πρέπει να μας πάρει στον τάφο της. 


No comments:

Post a Comment