Wednesday, August 28, 2013

Πριν απαλλοτριώσεις χρήματα τραπεζών, απαλλοτρίωσε τις κολαστήριες λέξεις του εχθρού


Πριν ο εχθρός αποκαλέσει την ενέργειά σου ληστεία, αποκάλεσέ την επαναστατική φορολογία.
Πριν ο εχθρός σε αποκαλέσει συμμορία του κοινού ποινικού δικαίου, αποκάλεσε την ομάδα σου Επαναστατικό Σώμα Διώξεως Οικονομικού Εγκλήματος.
Πριν σου καταλογήσει το αδίκημα της «ένοπλης ληστείας», αποκάλεσε τα ρευστά διαθέσιμα των τραπεζών προϊόν εγκλήματος, και την πράξη σου πάταξη της τραπεζικής φοροδιαφυγής.
Πριν ο εχθρός δώσει τα στοιχεία σου από τις βιντεοκάμερες στην δημοσιότητα και κάνει έκκληση να σε καταδώσουν οι ρουφιάνοι, δώσε στην δημοσιότητα φωτογραφίες και βίντεο πραιτωριανών και ζήτα από τον Λαό να σου δώσει στοιχεία και διευθύνσεις κατοικιών τους.
Πριν ο εχθρός σε πιάσει αιχμάλωτο, συνέλαβε δωσίλογους, τραπεζίτες, πραιτωριανούς, προδότες, και οδήγησέ τους σε απόμερα σημεία τα οποία αποκαλείς ανακριτικά γραφεία και βιντεοσκόπησε την ανάκρισή τους.
Πίεσέ τους να ομολογήσουν την προδοτική τους στάση απέναντι στον Λαό και την Πατρίδα. Απάγγειλέ τους την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας. Βιντεοσκόπησε τις ομολογίες τους και διαπόμπευσέ τους.
Απόκτησε την ψυχολογία του διώκτου, αντί του διωκομένου ληστού. Είσαι ανακριτής. Είναι ληστές. Είσαι δικαστής. Είναι προδότες.
Απόκτησε την ψυχολογία του κυνηγού, και ενστάλλαξε ενοχή στους εχθρούς του Λαού αποκαλώντας τους ληστές.

Δεν παίρνεις ομήρους. Συλλαμβάνεις ληστές του λαϊκού εισοδήματος και του δημοσίου πλούτου. Δεν ληστεύεις. Κατάσχεις χρήματα των τραπεζών ως προϊόν εγκλήματος. Δεν απαγάγεις, ούτε εκβιάζεις. Ανακρίνεις και δικάζεις τους πραιτωριανούς.
Όταν ανακρίνεις δωσίλογους, τραπεζίτες, πραιτωριανούς, και προδότες, πρέπει να ακολουθείς ένα προσυμφωνημένο σχεδιάγραμμα ανακρίσεως που θα καταλήγει σε ομολογία.
Οι συλληφθέντες πραιτωριανοί και λοιποί προδότες πρέπει να περιγράφουν λεπτομερώς τις εγκληματικές τους πράξεις, να παρουσιάζουν ως προβληματική την παιδική τους ηλικία, να δηλώνουν ότι απεχθάνονται την κατοχική κυβέρνηση, να επιρρίπτουν όλες τις ευθύνες στους επικεφαλής του καθεστώτος, να αποκαλύπτουν όλες τις τεχνικές παρακολουθήσεως και συλλογής πληροφοριών της κατοχικής ληστοσυμμορίας, να ομολογούν πού βρίσκονται οι κρατικές γιάφκες και τί είδους όπλα εμπεριέχουν, να υπογράφουν δήλωση μεταμέλειας, αποκήρυξη της ιδεολογίας τους, ένταξη στον ΕθνικοΑπελευθερωτικό Αγώνα, και αίτηση επιείκιας από το Επαναστατικό Δικαστήριο.
Η πρώτη μορφή της επαναστάσεως είναι η αποδόμηση της φρασεολογίας που χρησιμοποιεί ο εχθρός. Η πρώτη μορφή απαλλοτριώσεως είναι η απαλλοτρίωση των λέξεων. Όταν οι δικές μας λέξεις γίνουν κτήμα του Λαού, ο εχθρός έχει αφοπλιστεί ιδεολογικώς. Απομένει να τον αφοπλίσουμε από την υλική του ισχύ.
Οι έννοιες των λέξεων καθορίζουν νικητές και ηττημένους. Οι λέξεις μετουσιώνονται σε υλική ισχύ. «Τρομοκρατία», «ληστείες», «δικαιοσύνη», «νομιμότητα», «συμμορίες», αποτελούν λεκτικά πεδία μαχών που πρέπει να κερδίσουμε.
Γι’ αυτό πριν απαλλοτριώσουμε την περιουσία των τραπεζών, απαλλοτριώνουμε λέξεις όπως φορολογία, νόμος, δικαιοσύνη, τρομοκρατία, και τους προσδίδουμε το δικό μας περιεχόμενο.
Και λίγα τεχνικά ζητήματα για την πρόσφατη κατάσχεση χρημάτων από τραπεζικό υποκατάστημα στο Βελεστίνο. Η βεβαίωση και είσπραξη των επαναστατικών φόρων έγινε με απόλυτη ηρεμία. Ουδείς εκ των πελατών της τραπέζης κινήθηκε εναντίον των εφοριακών. Τήρησαν άψογη στάση. Αισθάνθηκαν το πατριωτικό τους καθήκον.
Οι εφοριακοί πυρπόλησαν το πρώτο όχημα διαφυγής. Να προσέξουν όμως διότι αφήνουν ίχνη δια επαναλαμβανομένων κινήσεων.
Δεν πρέπει να μιλούν άπταιστα ελληνικά, πρέπει να υποδύωνται ξένη προφορά. Να αφήνουν εσκεμμένως παραπλανητικά ίχνη, πχ άσχετο DNA από τρίχες ή καπνισμένα τσιγάρα από άσχετα άτομα ώστε να μπευρδεύωνται οι πραιτωριανοί. Αν δεν μπορούν να απενεργοποιήσουν το κλειστό κύκλωμα της τραπέζης, τουλάχιστον σε κάθε είσπραξη να φέρουν διαφορετικά εξωτερικά χαρακτηριστικά. Να μην κουβαλούν κινητά επάνω τους κατά την πράξη βεβαιώσεως της φορολογικής παραβάσεως, και αν έχουν κινητά, να μην έχουν καταγράψει αριθμούς επαφών από συναδέλφους εφοριακούς. Τα κινητά της υπηρεσίας να είναι μίας χρήσεως, και ποτέ να μην τα αφήνουν σε κρυσφήγετα όπου ενδεχομένως οι κατοχικές ληστοσυμμορίες μπορεί να τα ανακαλύψουν.
Κατά την επιχείρηση καταλογισμού και εισπράξεως φόρων σε μία τράπεζα, οι εφοριακοί της Επαναστάσεως δεν πρέπει να κουβαλούν επάνω τους κλειδιά σπιτιών, καταστημάτων, θυρίδων, μοτοσυκλετών, ή αυτοκινήτων, πλην του υπηρεσιακού οχήματος που έχει επιλεγεί εκείνη την ημέρα, και το οποίο μετά την επιχείρηση εισπράξεως φόρων θα καταστραφεί.
Σε κάθε πράξη καταλογισμού και εισπράξεως φόρων από μία τράπεζα, οι εφοριακοί δεν πρέπει να φορούν τα ίδια ή παρόμοια ρούχα, ούτε να κουβαλούν τα ίδια ή παρόμοια σακκίδια.
Κατά τις ημέρες πριν την είσοδο στο τραπεζικό υποκατάστημα η συλλογή πληροφοριών πρέπει να γίνει από εφοριακό που δεν θα λάβει μέρος στην κατάσχεση χρημάτων, ώστε οι πραιτωριανοί να μην συνδέσουν την παρακολούθηση με την μετέπειτα ενέργεια.
Μετά την φορολόγηση της τραπέζης, στον δρόμο της επιστροφής οι εφοριακοί πρέπει να αποφύγουν να περάσουν από δρόμους με διόδια, καθότι διαθέτουν κάμερες και καταγράφουν όσους περνούν, και οι πραιτωριανοί συνδέουν πρόσωπα, με ημερομηνίες και περιοχές.
Αν παρ’ όλα αυτά οι πραιτωριανοί σταθούν τυχεροί, και οδηγήσουν κάποιον εφοριακό στην κατοχική δικαιοσύνη με αδιάσειστα στοιχεία, αυτός με απόλυτα φυσικό ύφος πρέπει να δηλώσει: «Κάναμε κούρεμα στο ενεργητικό των τραπεζών για να μειώσουμε το χρέος, να σωθεί η Πατρίδα και η οικονομία της». 

No comments:

Post a Comment