Tuesday, August 27, 2013

ΗΠΑ και ΝΑΤΟ φτύνουν πάνω στους τάφους των 3000 θυμάτων της 11ης Σεπτεμβρίου


Αν οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ ανατρέψουν την κυβέρνηση Άσσαντ, όποια κυβέρνηση και αν αναλάβει θα είναι παράνομη και επιρρεπής σε ανατροπή με τα ίδια μέσα, διότι θα έχει προέλθει από ξένη στρατιωτική επέμβαση. 

Δεν θα έχει καμμία λαϊκή νομιμοποίηση ούτε θα δικαιούται να επικαλεστεί το επαναστατικό δίκαιο. Αντιθέτως θα αποτελεί μόνιμο στόχο για ανατροπή από ξένες στρατιωτικές δυνάμεις. 

Όσοι Ευρωπαίοι και Αμερικανοί πολιτικοί υποστηρίξουν τους ισλαμιστές τρομοκράτες στην Συρία δια της Αμερικανο-Νατοϊκής στρατιωτικής επεμβάσεως δεν μπορούν πιά να ζητούν την συμμαχία άλλων λαών για τον "πόλεμο κατά τρομοκρατίας". 

Και το χειρότερο γι' αυτούς, που δεν το έχουν συνειδητοποιήσει ακόμη, είναι ότι με την στάση τους νομιμοποιούν πιά ισλαμικές τρομοκρατικές ενέργειες στο έδαφος της Ευρώπης και της Αμερικής. Εκτός και αν είναι τόσο ηλίθιοι που θεωρούν ότι οι ισλαμιστές τρομοκράτες μετά την Συρία δεν θα στραφούν εναντίον των πρώην συμμάχων τους.

ΗΠΑ και ΝΑΤΟ φτύνουν πάνω στους τάφους των 3000 θυμάτων της 11ης Σεπτεμβρίου 2001.

Από εδώ και πέρα ό,τι και να πάθουν οι ΗΠΑ από τους ισλαμιστές τρομοκράτες τους αξίζει. Το προκαλούν με την απάνθρωπη πολιτική τους στάση. 

Οι ΗΠΑ πρέπει να ανακηρυχθούν και επισήμως σε rogue state-κράτος που υποθάλπει την διεθνή τρομοκρατία. 

No comments:

Post a Comment