Wednesday, August 28, 2013

H τέχνη της ισλαμικής προβοκάτσιας


Όσο ο Άσσαντ τηρεί αμυντική στάση, σκάβει τον τάφο του. Η στάση του είναι αυτοκτονική. Ήδη έπρεπε να είχε ξεκινήσει προληπτικό κτύπημα κατά Τουρκίας και Ισραήλ σε συνεργασία με την Χεζμπολάχ και το Ιράν.


Όσο παραμένει παθητικός, αναμένων τους νατοϊκούς βομβαρδισμούς θα έχει την τύχη του Καντάφι και του Σαντάμ Χουσείν. Και το άσχημο είναι ότι αν πέσει το καθεστώς Άσσαντ, οι ισλαμιστές θα κατασφάξουν τον Συριακό λαό. 

Τώρα πρέπει να πάρει το ρίσκο. Η καθυστέρηση στην μεταφορά του πολέμου στο έδαφος της Τουρκίας και του Ισραήλ θα κοστίσει στην Συρία τον διαμελισμό της. 

Για εμάς τους Έλληνες η επανάληψη του σεναρίου της Σερβίας, Ιράκ, Λιβύης, Συρίας από το ΝΑΤΟ πρέπει να γίνει μάθημα. Τα τρία καθεστώτα έτσι κατέρρευσαν, διότι δεν μετέφεραν τον πόλεμο στο έδαφος του εχθρού. 

Ασυγχώρητο στρατηγικό λάθος που απαγορεύεται να επαναλάβουν οι Έλληνες. 

Η μεταφορά του πολέμου στο έδαφος του εχθρού, και η εμπλοκή άλλων κρατών με σκοπό την ευρύτερη ανάφλεξη στην περιοχή είναι η μόνη στρατηγική που θα σώσει την Ελλάδα σε περίπτωση παρόμοιας εξωτερικής επεμβάσεως. Ούτε το "ξανθό γένος", ούτε η ομάδα Έψιλον θα μας σώσει. 

Αν είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν συνδυασμό νατοϊκής αεροπορικής εισβολής και ισλαμιστών τρομοκρατών, έπρεπε χωρίς καθυστέρηση να εξαπολύσουμε επιθέσεις σε Τουρκία, Σκόπια, Ισραήλ, Αγγλία, ΗΠΑ, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Βουλγαρία, Αλβανία, Λιβύη, Τυνησία, Κατάρ, Σαουδική Αραβία, φορώντας ισλαμικό μανδύα προκειμένου να αναφλεγεί ολόκληρη η περιοχή και να απομακρυνθεί το κέντρο προσοχής των εχθρών μας από την Ελλάδα.

Αυτή την στιγμή ο Άσσαντ μπορεί να εκμεταλλευθεί την τυφλή γωνία των Αμερικανών και δυτικών τραμπούκων. Οι δυτικοί ιμπεριαλιστές θεωρούν ότι οι ισλαμιστές αντάρτες είναι σύμμαχοί τους, έστω και προσωρινώς. Ο Άσσαντ πρέπει άμεσα να διοργανώσει μία σειρά επιθέσεων στο έδαφος των δυτικών και αράβων εισβολέων, που να δείχνουν ότι προέρχονται από τους ισλαμιστές. 

Αν η επίθεση είναι τόσο τρομακτική ώστε να προκαλέσει σοκ και δέος, ανάλογο της 11ης Σεπτεμβρίου 2001, οι δυτικοί ιμπεριαλιστές θα αναγκαστούν να αλλάξουν στάση εξαιτίας της λαϊκής κατακραυγής. 

Η χρήση της προβοκάτσιας από το καθεστώς Άσσαντ είναι ζήτημα ζωής ή θανάτου. 

Το καθεστώς Άσσαντ υστερεί επικοινωνιακώς σε σχέση με τους ισλαμιστές αντάρτες. Υστερεί όμως και στην τέχνη της προβοκάτσιας. Τώρα πρέπει να ξεπεράσει τον εχθρό στην τέχνη της εξαπατήσεως. Τώρα ή ποτέ. Διακυβεύεται το μέλλον της Συρίας.


No comments:

Post a Comment