Tuesday, July 30, 2013

Οι ελληνόφωνοι πραιτωριανοί στέκονται αλληλέγγυοι στο πλευρό των ισλαμιστών τρομοκρατών στην Συρία



H σημερινή ενέργεια της ελληνόφωνης πραιτωριανής υπηρεσίας αποδεικνύει ότι πρόκειται όχι απλώς για συνειδητούς ραγιάδες, αλλά για προέκταση του νεο-οθωμανικού καθεστώτος. 

Συνέλαβαν δύο Κούρδους πάνω σε φουσκωτό πρός τα παράλια της κατεχομένης Ιωνίας. Διεπίστωσαν ότι μετακινούσαν φορτίο με όπλα και αντί να κάνουν τα στραβά μάτια και να τους αφήσουν να πάνε ανενόχλητοι στην Ιωνία, ξεκινούν γιγαντιαία επιχείρηση στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη και στα στέκια των Κούρδων για να αποδείξουν στην Άγκυρα ότι όσα όπλα και να στείλει ο Νταβούτογλου στους ισλαμιστές τρομοκράτες στην Συρία, πάντα οι ελληνόφωνοι πραιτωριανοί θα στέκωνται στο πλευρό του νεο-οθωμανισμού. 

Το σημερινό γεγονός αποδεικνύει για μία εισέτι φορά ότι οι ελληνόφωνοι πραιτωριανοί αδιαφορούν πλήρως για τα Εθνικά μας συμφέροντα. Ενδιαφέρονται περισσότερο για τα συμφέροντα του νεο-οθωμανισμού. 

Οι ελληνόφωνοι πραιτωριανοί είναι τόσο αηδιαστικά ηλίθιοι που τρέμουν μήπως ο Νταβούτογλου τους κατηγορήσει ότι υποθάλπουν την τρομοκρατία βοηθώντας τους Κούρδους, ενώ την ίδια στιγμή αποδέχονται αδιαμαρτύρητα το να στέλνει ο Νταβούτογλου όπλα και χρήματα στους ισλαμιστές τρομοκράτες στην Συρία.


1 comment:

  1. Εδώ πέρα δέχονται αδιαμαρτύρητα τους Τούρκους πράκτορες που καίνε όλη την επικράτεια, τι να λέμε τώρα...

    ReplyDelete