Thursday, November 30, 2023

Σε μία Ευρωπαϊκή Ένωση των εθνών, η σημερινή εθνικίζουσα ευρωπαϊστική δεξιά θα είναι ο αυριανός μας αντίπαλος, και η σημερινή woke ευρωπαϊστική αριστερά ο αυριανός μας σύμμαχος

 

Όπως γίνεται συχνά, αρκετοί συμπολίτες μας έχουν κάποια άποψη-εντύπωση για έναν πολιτικό της Ευρώπης, και την διατηρούν για αρκετό καιρό, ασχέτως αν αυτός έχει αλλάξει άρδην τις απόψεις του, και έχει μετατοπίσει τις πολιτικές του θέσεις.

Ο λόγος για τον Ολλανδό Βίλντερς που προσφάτως ήρθε πρώτος στις εθνικές εκλογές της Ολλανδίας. Πρόκειται για το μοτίβο ΛεΠέν, Σαλβίνι, Όρμπαν, Μελόνι, Κίκλ, Μοραβιέτσκι. Κάποτε παρίσταναν ότι ανήκουν στην αντισυστημική και αντι-ΕΕ δεξιά, και ζητούσαν δημοψηφίσματα για έξοδο από την ΕΕ.

Σήμερα έχουν πάρει στροφή 180 μοιρών. Θέλουν παραμονή μέσα στην ΕΕ, όλοι τους, με την λογική ότι θα αλλάξουν τα πράγματα από μέσα. Αυτό ήταν και το επιχείρημα που χρησιμοποιούσαν οι ευρωπαϊστές Τόρις στην Βρετανία: "καλύτερα να παραμείνουμε στην ΕΕ, και να αλλάξουμε τα πράγματα εκ των έσω, παρά να φύγουμε".

Αυτό ακριβώς κάνει και ο Βίλντερς. Ενώ το πρόγραμμα του κόμματός του προβλέπει δημοψήφισμα για έξοδο από την ΕΕ, εν τούτοις ακολουθώντας τους Όρμπαν, Μελόνι, ΛεΠέν, θέλει αλλαγές εκ των έσω. Θέλουν μία συντηρητική ΕΕ, μία Ευρώπη των εθνών, όπως την αποκαλούν. Δεν πρόκειται για καινούρια τάση, ήταν πάντα η αντίληψη του Όρμπαν.

Το ζήτημα που τίθεται είναι τί κάνουμε εμείς.

Διακινδυνεύω την πρόβλεψη ότι αν συνεχιστεί αυτή η τάση, δηλαδή να παίρνουν την εξουσία στην Ευρώπη κόμματα της εθνικίζουσας δεξιάς, τα σημερινά λίμπεραλ, φιλελέφτ, woke, σοσιαληστρικά κόμματα που υποστηρίζουν μετά μανίας την ΕΕ, θα θέλουν να αποχωρήσουν, διότι πιά θα θεωρούν την ΕΕ φασιστική, ρατσιστική, κλπ.

Ε τότε ακριβώς, είμαι σίγουρος ότι ένα σωρό ηλίθιοι "εθνικιστές" και ζητωπατριώτες, θα υποστηρίξουν την παραμονή της Ελλάδος στην ΕΕ, διότι τάχα πιά η ΕΕ είναι πατριωτική, και όχι εθνομηδενιστική.

Μα τότε ακριβώς είναι που πρέπει να κάνουμε στροφή 180 μοιρών, και να συγκρουστούμε με όλα τα "πατριωτικά" σούργελα που θα ζητούν παραμονή της Ελλάδος στην ΕΕ, και μαζί με όλους τους μελλοντικούς αντιφρονούντες (φιλελεφτ, woke, κλπ) να ζητάμε την έξοδο της Ελλάδος από την ΕΕ.

Μας είναι τελείως αδιάφορο αν η ΕΕ είναι κομμουνιστική, φασιστική, ή καπιταλιστική. Δεν θέλουμε να υπάρχει η ΕΕ. Πρέπει να διαλυθεί πάση θυσία.

Είναι αδιανόητο για έναν Έλληνα πατριώτη που ενδιαφέρεται για την συνέχεια του Ελληνικού Έθνους, να λησμονεί το βασικό μας δόγμα: Δεν υπάρχουν μόνιμοι σύμμαχοι, υπάρχουν μόνιμα εθνικά συμφέροντα.

Αν σήμερα, διάφορα αντισυστημικά κόμματα της εθνικίζουσας δεξιάς, όπως το Brexit του Nigel Farage, ζητούν έξοδο από την ΕΕ, συμμαχούμε ΠΡΟΣΩΡΙΝΩΣ μαζί τους. Τονίζουμε το προσωρινώς. Αν αύριο, αυτά τα κόμματα μετατραπούν σε θιασώτες της ΕΕ, εν ριπή οφθαλμού κάνουμε στροφή 180 μοιρών και συμμαχούμε ΠΡΟΣΩΡΙΝΩΣ με οιοδήποτε κίνημα ή κόμμα είναι κατά της ΕΕ, έστω και αν αυτό το κίνημα μέχρι χθες υποστήριζε την ΕΕ επειδή τότε η ΕΕ ήταν φιλελεφτ/woke, ενώ σήμερα/αύριο θα είναι "εθνικιστική".

Η μεγαλύτερη πρόκληση που θα αντιμετωπίσουν οι Έλληνες πατριώτες είναι όταν οι διάφοροι Βίλντερς κυριαρχούν στις κυβερνήσεις των χωρών της ΕΕ, και τότε θα πρέπει να διεξάγουμε αδυσώπητο αγώνα εναντίον τους, διότι τότε αυτοί θα είναι οι εχθροί της εθνικής ανεξαρτησίας της Ελλάδος, μαζί με τους εγχώριους ευρωπαϊστές αντι-woke ζητωπατριώτες.

Αν συνεχιστεί η σημερινή τάση με την άνοδο της εθνικίζουσας ευρωπαϊστικής δεξιάς, αυτοί που θα ζητούν δημοψηφίσματα για έξοδο από μία φασιστική ΕΕ, θα είναι οι σημερινοί woke, φιλελεφτ ευρωπαϊστές.

Γι' αυτό πρέπει να προετοιμαστούμε από τώρα για μία πολιτική ιλαροτραγωδία με πρωταγωνιστές για μία ακόμη φορά τους ευρωπαϊστές ζητωπατριώτες.

No comments:

Post a Comment