Thursday, November 23, 2023

Οι σιωνιστολάγνοι και οι παλαιστινιολάγνοι ουδέποτε ενδιαφέρθηκαν για τα εθνικά συμφέροντα του Ελληνισμού

 

Όσοι ακροδεξιοί και εθνικιστές σιωνιστολάγνοι υπεστήριξαν την σφαγή των Παλαιστινίων βαφτίζοντάς την "δικαίωμα αυτοάμυνας του Ισραήλ", φέρουν το 100% της ευθύνης για τον εκτοπισμό των χιλιάδων Παλαιστινίων που θα εγκατασταθούν στην Ελλάδα ως πρόσφυγες και σε άλλες χώρες της Ευρώπης, με εντολή της ΕΕ.

Δηλαδή τα ελληνόφωνα φιλοσιωνιστικά μορφώματα υπεστήριξαν την σιωνιστική εισβολή και κατοχή της Γάζας ώστε το παλαιστινιακό πρόβλημα, από τις πλάτες του Ισραήλ να μετακυλιστεί στις πλάτες των Ελλήνων.

Να υπογραμμιστεί ότι δεν υφίσταται στο διεθνές δίκαιο δικαίωμα αυτοάμυνας σε κατεχόμενα εδάφη. Η Γάζα και εκεί που κτύπησε η Χαμάς είναι κατεχόμενο έδαφος σύμφωνα με τις αποφάσεις του ΟΗΕ.

Αν δεχτούμε την διεστραμμένη λογική των σιωνιστολάγνων, αν κάποιοι Κύπριοι μαχητές πλήξουν τους Τούρκους εποίκους στα κατεχόμενα εδάφη, τότε οι Τούρκοι έποικοι έχουν το δικαίωμα στην αυτοάμυνα με βάση το διεθνές δίκαιο.

Οφείλουμε να αναφερθούμε και στους ακροαριστερούς παλαιστινιολάγνους που εδώ και δεκαετίες ενδιαφέρονται σφόδρα για την εθνική ανεξαρτησία της Παλαιστίνης, αλλά ποτέ για την εθνική ανεξαρτησία των κατεχομένων Ελληνικών εδαφών και υποδούλων Ελληνικών πληθυσμών.

No comments:

Post a Comment