Sunday, December 3, 2023

Η λύση για το Παλαιστινιακό ζήτημα είναι ένα ενιαίο κράτος, πολυπολιτισμικό, αντισιωνιστικό, με ανοιχτά σύνορα, χωρίς εθνοφυλετικούς διαχωρισμούς

  

Οι ακροδεξιοί και δεξιοί υποστηρικτές του σιωνιστικού Ισραήλ, δεν φαίνεται να διαθέτουν πολιτική μνήμη και κρίση.

Το Ισραήλ πάντα εστέκετο εχθρικό προς όσα κόμματα και κινήματα στην Δύση αντετίθεντο στην λαθρομετανάστευση. Οι εβραϊκές οργανώσεις της διασποράς, πάντα έκρουαν τον κώδωνα του κινδύνου όταν ενεμφανίζετο ένα εθνικιστικό κίνημα στην Δύση.

Οι περισσότερες εβραϊκές οργανώσεις στην Δύση υποστηρίζουν τον πολυπολιτισμό, τα ανοικτά σύνορα, και τους λαθρομετανάστες, διότι αφ' ενός φοβούνται μήπως επενεμφανιστεί ένα εθνικιστικό κόμμα σαν αυτά της δεκαετίας του 1930, αφ' ετέρου πιστεύουν ότι έτσι διασφαλίζεται η δική τους παρουσία και ηγεμονική θέση στην Δύση.

Με αποτέλεσμα όλοι οι σημερινοί υποστηρικτές του Ισραήλ να αποκαλούνται συλλήβδην ως ρατσιστές, φασίστες, νεοναζί κλπ, από τα φιλοϊσραηλινά μμε.

Τους αξίζει τέτοια αντιμετώπιση διότι είναι νοητικώς ανεπαρκείς. Αντί να υποστηρίζουν αναφανδόν τον σιωνισμό, θα έπρεπε να ανταποδίδουν τα ίσα. Θα έπρεπε να υποστηρίζουν ένα πολυπολιτισμικό, αντισιωνιστικό Ισραήλ, με ανοικτά σύνορα, το οποίο να καλοδέχεται εκατομμύρια "προσφύγων" από κάθε γωνιά της γής.

Μία τέτοια προσέγγιση, δεν μπορεί να υιοθετηθεί από άτομα με νοητική, πολιτική, και ιδεολογική ανεπάρκεια. Όμως πρέπει να υιοθετηθεί από όσους υφίστανται την πίεση από την καθημερινή σιωνιστική προπαγάνδα.

Η καλύτερη απάντηση στο σιωνιστικό Ισραήλ το οποίο δεν θέλει την λύση των δύο κρατών, είναι να δημιουργηθεί ένα ενιαίο παλαιστινιακό κράτος, το οποίο να είναι πολυπολιτισμικό, αντιεθνικιστικό, αντιρατσιστικό, με ανοικτά σύνορα για όλους τους κατατρεγμένους του κόσμου, χωρίς επίσημη κρατική θρησκεία, και χωρίς εθνοφυλετικούς διαχωρισμούς.

No comments:

Post a Comment