Monday, December 4, 2023

Η μάχη ενάντια στις πράσινες αυτοκτονικές και οπισθοδρομικές πολιτικές πρέπει να είναι ανηλεής

  

Ο συνδυασμός των παρανοϊκών και αυτοκτονικών πολιτικών που προσπαθούν να εφαρμόσουν οι σημερινές πολιτικές ψευτοελίτ, θα οδηγήσει σε παγκόσμια καταστροφή.

Ο συνδυασμός υγειονομικών λοκντάουν, καταργήσεως των μετρητών, πράσινης μεταβάσεως με απαγόρευση χρήσεως υδρογονανθράκων, καταργήσεως του κρέατος (αυτομάτως εκλείπει το γάλα και το τυρί αφού δεν θα υπάρχουν ζώα εκτροφής), μαζικής εκτροφής εντόμων προς αντικατάσταση της ανθρώπινης διατροφής, αποεπενδύσεως και υποεπενδύσεως σε έργα υποδομής (δίκτυα ηλεκτροδοτήσεως, αποχετεύσεως, και υδροδοτήσεως, αντιπλημμυρικά και αντιπυρικά έργα, διότι η «κλιματική αλλαγή» στοχεύει σε άλλου είδους έργα-ανεμογεννήτριες), θα προξενήσει λιμούς και λοιμούς.

Η μαζική καταστροφή των ηλεκτρικών δικτύων λόγω των πράσινων απατεωνίστικων και αυτοκτονικών πολιτικών, θα γυρίσει την ανθρωπότητα αρκετούς αιώνες πίσω, και θα επιφέρει πολλούς θανάτους, διότι ούτε τα τρόφιμα θα συντηρούνται σωστά, ούτε οι άνθρωποι θα θερμαίνονται.

Η μαζική εκτροφή εντόμων για διατροφή θα καταστρέψει την υγεία των ανθρώπων. Η επί δεκαετίες πρακτική των απεντομώσεων που αποτελούσε βασική υγειονομική πρακτική, μάλλον θα καταργηθεί αφού τα έντομα πιά θα θεωρούνται παραδοσιακό έδεσμα των βλαμμένων που θέλουν να μας σώσουν από την κλιματική αλλαγή.

Και η επειδή η κλιματική αλλαγή είναι μόνιμο φυσικό φαινόμενο, οι ψευτοελίτ προσανατολίζονται σε μόνιμη οικιστική συνύπαρξη ανθρώπων και εντόμων. Αν εξαιτίας αυτής της συνυπάρξεως ξεσπάσουν λοιμοί, θα εφεύρουν άλλο ένα «σωτήριο» σκεύασμα, όπως οι κορωνοφόλες, για να επιδεινώσουν έτι περαιτέρω την δημόσια υγεία.

Η κατάργηση του κρέατος, του γάλακτος, και του τυριού από την ανθρώπινη διατροφή, θα επιφέρει βαρύτατες συνέπειες στην υγεία των ανθρώπων και στις οικονομίες.

Η κατάργηση των μετρητών θα καταστρέψει δισεκατομμύρια φτωχούς ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, οι οποίοι βιοπορίζονται στην παράλληλη και ανεπίσημη αγορά εργασίας, αυτό που ονομάζουν κάποιοι μαύρη εργασία.

Αλλά αυτή η ανεπίσημη αγορά εργασίας βοηθά στην επιβίωση δισεκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον πλανήτη, οι οποίοι ούτε έχουν τραπεζικό λογαριασμό, ούτε μπορούν να αποκτήσουν διότι είναι πάμπτωχοι ή καταχρεωμένοι.

Επειδή η κλιματική αλλαγή βασίζεται σε αστρονομικούς κύκλους, όταν αυξάνουν οι βροχοπτώσεις και αυξομειώνεται η θερμοκρασία, όπως είναι φυσιολογικό, φροντίζουμε να υλοποιήσουμε τα κατάλληλα τεχνικά έργα ώστε να αντιμετωπίσουμε τα καιρικά φαινόμενα. Δεν παριστάνουμε τους μάγους που τάχα θα αλλάξουν την θερμοκρασία της γης με ένα σωρό ψευδεπιστημονικές πομφόλυγες για να πλουτίζουν οι πράσινοι απατεώνες.

Αν αυξάνουν οι βροχοπτώσεις, φροντίζουμε για τα κατάλληλα έργα συλλογής και διοχετεύσεως των οβρίων υδάτων. Δεν ακούμε τα ψεύδη των ψυχοπαθών πράσινων απατεώνων που απαιτούν να καταργήσουμε την χρήση υδρογονανθράκων, ώστε δήθεν να μειωθεί η ένταση των βροχοπτώσεων.

Αν σε όλους αυτούς τους τομείς δεν δώσουμε μάχες, η ανθρωπότητα θα υποστεί μεγάλες καταστροφές.

No comments:

Post a Comment