Sunday, December 3, 2023

Ισότητα στο κλέψιμο με κρατική σφραγίδα, το αίτημα των ραγιάδων

 

Στο ζήτημα της φορολογίας των ελευθέρων επαγγελματιών η ΝΔ χρησιμοποιεί την παλιά και γνωστή τακτική του κοινωνικού αυτοματισμού.

Η ΝΔ λέει, "δεν είναι δυνατόν να πληρώνουν οι μισθωτοί περισσότερους φόρους από τους ελεύθερους επαγγελματίες".

Και αμέσως εμφανίζονται ένα σωρό αφελείς και θύματα της γελοίας καθεστωτικής προπαγάνδας και λένε, "ναι, γιατί εγώ ο μισθωτός να πληρώνω περισσότερο φόρο από τον ελεύθερο επαγγελματία;".

Η περίπτωση οι μισθωτοί να διεκδικούν να μειωθεί ή να μηδενιστεί η δική τους φορολογία, δεν περνά από το μυαλό των ανεγκέφαλων που άγονται και φέρονται από την καθεστωτική προπαγάνδα. Η μόνη σκέψη που περνά από το μυαλό τους, είναι ότι θα πρέπει να αυξηθεί η φορολογία των ελευθέρων επαγγελματιών.

Συνεπώς, αν στο μέλλον αυξηθεί κατά 50% ο φόρος μισθωτών υπηρεσιών, θα πρέπει να ξανα-αυξηθεί κατά 50% και ο φόρος των ελευθέρων επαγγελματιών, για να αισθάνωνται οι μισθωτοί μία νομική και συναισθηματική ισότητα στο κλέψιμο με κρατική σφραγίδα.

Σου λέει ο κουτοπόνηρος μισθωτός, "αφού με κλέβει εμένα το κράτος, γιατί δεν κάθεσαι και εσύ να σε κλέψει; Τί είμαι εγώ; χαζός;"

Απάντηση: είσαι αυτοκτονικός βλάξ, ραγιάς, και άμισθος συνεργός της κρατικής ληστοσυμμορίας.

Όποιος υπερασπίζεται το εισόδημά του από τους κρατικούς ληστές είναι μέγας πατριώτης και ελεύθερος άνθρωπος, ενώ όποιος απλόχερα επιτρέπει στους κρατικούς ληστές να τον ληστεύουν είναι εθελόδουλος και ανθέλλην.

No comments:

Post a Comment