Monday, January 28, 2019

Ο μεγαλύτερος εχθρός του Λαού και της εθνοκοινωνικής επαναστάσεως είναι οι καθεστωτικοί οργανωτές διαδηλώσεων



Μία σειρά άρθρων από την εποχή των "αγανακτισμένων", που εξηγούν τον βρώμικο ρόλο των καθεστωτικών οργανωτών συλλαλητηρίων, οι οποίοι αποσκοπούν εξ αρχής στην ελεγχόμενη εκτόνωση των αντιδράσεων του Ελληνικού Λαού, είτε στα μνημόνια, είτε στην συμφωνία των Πρεσπών. 

Δυστυχώς τα παθήματα, δεν έγιναν μαθήματα.


Τα άρθρα καυτηριάζουν τα λάθη στις αντιλήψεις και τις τακτικές των αντικαθεστωτικών πολιτών, οι οποίοι θέλουν να εξεγερθούν αλλά καταλήγουν στο να εξαπατώνται και να πατρονάρονται από καθεστωτικούς οργανωτές διαδηλώσεων, που εξ αρχής έχουν σκοπό να διαλύσουν τις συγκεντρώσεις.

Αν κάποιος δεν έχει χρόνο να διαβάσει όλα τα άρθρα, η ουσία είναι η εξής:

Το κατοχικό καθεστώς είτε ανέχεται, είτε δημιουργεί οργανωτές διαδηλώσεων οι οποίοι εξ αρχής έχουν σκοπό να ελαχιστοποιήσουν τις λαϊκές αντιδράσεις. Οι συγκεκριμένοι οργανωτές εξ αρχής καταδικάζουν την βία, εννοείται την λαϊκή βία και ποτέ την καθεστωτική. Και καλούν τον Λαό να απομονώσει τα ακραία (επαναστατικά) στοιχεία, ώστε να μπορούν ελεύθερα να μολύνουν την λαϊκή συνείδηση με την ακραία δουλική τους υποταγή στο κατοχικό καθεστώς.

Το βασικό πρόβλημα των συγκεκριμένων οργανωτών διαδηλώσεων είναι οι διαδηλωτές να αναγνωρίσουν εκ προοιμίου το πολιτικό, νομοθετικό, δικαστικό, αστυνομικό μονοπώλιο της κατοχικής ληστοσυμμορίας, και ο κόσμος να εκφράζεται μέσα στα ιδεολογικά όρια που έχει χαράξει το μισελληνικό καθεστώς. Ποτέ πέρα και πάνω από αυτά τα όρια.

Όποιος έχει δεχθεί κτυπήματα από τα ΜΑΤ, και μισεί κυρίως τους πραιτωριανούς, κάνει λάθος στην ιεράρχηση του εχθρού. Ο μεγαλύτερος εχθρός του Λαού είναι οι συγκεκριμένοι οργανωτές διαδηλώσεων. Είναι οι μεγαλύτεροι προδότες και εχθροί του Λαού. Διότι εξ αρχής αποσκοπούν στον κατευνασμό των λαϊκών αντιδράσεων, και στον σταδιακό εκφυλισμό των διαδηλώσεων. Αυτοί δένουν χειροπόδαρα τον Ελληνικό Λαό. Αυτοί τον αφοπλίζουν ιδεολογικώς και οργανωτικώς, ώστε μετά οι πραιτωριανοί να τον κτυπούν αλύπητα, χωρίς να μπορεί να αντιδράσει.

Όποιος συμμετέχει σε συλλαλητήρια με την λογική, "εγώ πάω για την Μακεδονία μας, όχι για τους ομιλητές", μετά να μην παραπονείται για τις απανωτές ήττες που υφίσταται το λαϊκό κίνημα.

Οι οργανωτές και οι ομιλητές συλλαλητηρίων είναι αυτοί που καθορίζουν σε μεγάλο βαθμό τα όρια των αντιδράσεων, και χαράσσουν στρατηγική για τα επόμενα βήματα.

Όσοι πολίτες ανέχονται καθεστωτικούς ψευτοπατριώτες να οργανώνουν κατ' επανάληψιν αποτυχημένα συλλαλητήρια, τα οποία εξ αρχής έχουν σχεδιάσει να διαλυθούν αμέσως και ησύχως, έχουν σοβαρό μερίδιο ευθύνης για την ήττα.

6 comments:

  1. Μια μάχη χάθηκε και όχι ο πόλεμος. Συλλαλητήρια για την μακεδονία μας δεν θα μπορούσε να τα είχε οργανώσει ο κώστας ο μήτσος ή και εγώ.
    Οργανωμένες ομάδες μόνο θα μπορούσαν και τι καλύτερο από τους προέδρους των μακεδονικών πολιτιστικών συλλόγων αλλά και των μικρασιατικών και ποντιακών.
    Οι πολιτιστικοί σύλλογοι είναι αυτοί που ασχολούνται με τα ήθη, έθιμα και την ιστορία της κάθε περιοχής της Ελλάδος μας.

    Όχι πως δεν έγιναν και από ομάδες στο facebook ή από απλές παρέες που απλά κοινοποιούσαν στο διαδίκτυο ότι την τάδε μέρα θα έχουν πορεία ή συγκέντρωση στο λευκό πύργο.
    Εγώ πήγα και σε αυτές τις πορείες και στις πορείες με μοτοσυκλέτες που είχαν γίνει. Έχω δηλαδή άποψη γιατί ήμουν παρών σε όλες αυτές.
    Μπορεί να μην είχαν αυτές οι συγκεντρώσεις τον παρα πολύ κόσμο όσο οι «επίσημες» αλλά ήταν και αυτές δυναμικές και είχανε και ντράβαλα και επεισόδια.

    Ο κόσμος ειδικά εδώ πάνω στη θεσσαλονίκη τα έδωσε όλα και σε αυτά τα «ανεξέρτητα» συλλαλητήρια. Και πολλοί, παρα πολλοί από εμάς φάγαμε ξύλο, καπνογόνα, μας μπουζούριασαν στο τμήμα. Όχι απλά προσαγωγές αλλά και πολλές συλλήψεις.

    Οι οργανωτές των επισήμων συλλαλητηρίων έκαναν ότι το καλύτερο μπορούσαν όπως και οι οργανωτές των ανεξάρτητων που χωρίς να υπάρχουν ομιλίες, βήμα και ομιλητές απλά μαζεύομασταν πότε στο εμπορικό κέντρο της γιαννιτσών και μετά πορεία στο κέντρο ή και σε όλες τις άλλες πορείες.

    Σε λίγο που θα εξαφανίσουμε τον συριζα απο τον εκλογικό χάρτη και θα ψάχνει ακόμη και το 4% που έπαιρνε κάποτε θα αρχίσουν τα ωραία.
    Πολύ θα ήθελα να διαβάσω την απόψη σου-και την κριτική σου- για τα πολλά ανεξάρτητα συλλαλητήρια και πορείες που έγιναν τους τελευταίους μήνες εδώ στη θεσσαλονίκη αλλά και στις υπόλοιπες πόλεις.
    Ανεξάρτητα= δεν τα διοργάνωναν πολιτιστικοί σύλλογοι και δεν είχαν ομιλητές αλλά συγκεντρώσεις, συνθήματα, μπινελίκια.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Τα ανεξάρτητα συλλαλητήρια είναι οι "πελταστές" ή οι βοηθοί-μαχητές των βαρέων (μαζικών-επίσήμων) συλλαλητηρίων. Πολλές μάχες όπως εκείνη του Μαραθώνος κερδίθηκαν κυρίως από τους ελαφρά οπλισμένους.
      Πάνω απ' όλα αυτό που μετράει είναι η σωστή στρατηγική. ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ που απεγνωσμένα χρειαζόμαστε και παταγωδώς δεν έχομε.
      Δυστυχώς, εκείνοι που αναγνωρισμένα μπορούν να σχεδιάζουν στρατηγικές κινήσεις ΕΚΒΙΑΖΟΝΤΑΙ και αδυνατούν να προσφέρουν την ζητουμένη στρατηγική https://www.youtube.com/watch?v=eWQWKbTdg1s.
      Ίσως η λύση να είναι η πλήρης αφάνεια των αρχηγών μας. Δηλαδή να εφαρμόσουμε την τακτική των εχθρών μας σε αυτό το θέμα.
      Έρρωσο κι ευδαιμόνει

      Delete
    2. Άστο...καταλάβαμε Πολύδωρος January 30, 2019 at 1:27 PM

      Ενώ ο μεγαλύτερος εχθρός του λαού είναι ο συριζα, οι ανελ, η νουδούλα, το πασοκ...ενώ αυτά τα κόμματα είναι ο μεγαλύτερος εχθρός του λαού...ενώ αυτά τα κόμματα ευθύνονται 100% για την προδοσία της Μακεδονίας...

      Καθόμαστε 2-3 άτομα το πολύ και συζητάμε αν τα ΕΠΊΣΗΜΑ συλλαλητήρια ή τα ΑΝΕΠΙΣΗΜΑ πέτυχαν 100% τον σκοπό τους ή 99%.
      Γιατί τον σκοπό τους τον πέτυχαν σχεδόν στο άριστο. Σχεδόν.
      Ευτυχώς όλος ο λαός στρέφει την οργή-απάντηση του προς το κατοχικό καθεστώς του συριζα.
      Ας είμαστε και εμείς οι 2-3 να συζητάμε για τα συλλαλητήρια.Κακό δεν είναι, αλίμονο.

      Το λοιπόν..περί οργανωτών διαδηλώσεων το άρθρο. Περιμένω κριτική για τους διοργανωτές των ανεπίσημων διαδηλώσεων. Πήγα σε όλες[στη Θεσσαλονίκη].

      Delete
  2. Απ' το να μη συμβαίνει τίποτα απολύτως, καλά είναι και αυτά τα συλλαλητήρια! Βοηθούν τον κόσμο ν' ανέβει ψυχολογικά, έστω και για λίγο!...

    ReplyDelete
  3. Γι' αυτό "ενσωματώσαμε" Β. Ήπειρο, Αν. Θράκη κλπ.; Ούτε Κύπρο (την Ελληνική) δεν μπορούμε να ενσωματώσουμε. Γιατί τους ρωτήσαμε στα Σκόπια αν θέλουν να ενωθούν με την Ελλάδα και είπαν ναι; Δηλ. όλοι οι Έλληνες που ζούσαν εκεί κάποτε έμειναν εκεί; Δεν εκδιώχθηκαν από τους Σλάβους; Πόσο είναι το ποσοστό των Ελλήνων σήμερα στο κράτος των Σκοπίων;

    ReplyDelete
    Replies
    1. Για αυτό πρέπει το συριζα και γενικότερα την αριστερά να τους εξαφανίσουμε από τον εκλογικό χάρτη.
      Πως είναι γραφικός και περίγελος ο σώρρας και τα 600 δις του? Έτσι γραφική να την καταντήσουμε την αριστερά.
      Και όταν στις εκλογές πάρει 10κάτι%
      που σιγά μη πάρει και παραπάνω δηλαδή να έχουμε καταργήσει τη συμφωνία αυτή σρτην πράξη που θα έχει μείνει στα χαρτιά.

      Delete