Saturday, June 9, 2012

Μία απάντηση στον Γιάννη Μιχελάκη: Την στιγμή που το μαύρο μέτωπο των δωσίλογων ετοιμάζεται να αιματοκυλήσει τον Ελληνικό Λαό με την ευρωπαϊκή στρατοχωροφυλακή, ο εκπρόσωπος της ΝΔ καλεί τους πολίτες να σκύψουν το κεφάλι στο 4ο Ράιχ και στους δωσίλογους του μνημονίου



Οι πληροφορίες δεν επιδέχονται αμφισβήτηση. Ανώτατοι κύκλοι του 4ου Ράιχ αποκαλούν την Ελλάδα διαλυμένο κράτος(failed state), που θα χρειαστεί έξωθεν στρατιωτική συνδρομή για να επιβάλλει την τάξη στο εσωτερικό της. Αυτό είναι το πρόσχημα των ξένων κατακτητών για στρατιωτική εισβολή στην Ελλάδα. Επιπλέον επικεφαλής της Deutsche Bank μιλούν ανοικτά για την επιβολή κατοχικού νομίσματος στην Ελλάδα, μόνον για τις ανάγκες της εσωτερικής αγοράς.

Αυτά συζητούνται ανοικτά, όχι κρυφά. Και τί απαντά ο επικοινωνιολόγος του νεοδημοκρατικού δωσιλογισμού Μιχελάκης σε όλα αυτά; Μήπως είναι σοκαρισμένος; Μήπως ζήτησε ετοιμότητα των ενόπλων μας δυνάμεων;

Όχι. Ζήτησε όμως να καταδικαστούν τα λεγόμενα του Ιφικράτους Αμυρά για την οργάνωση της παλλαϊκής εθνικής αντιστάσεως ενάντια στους ξένους ληστοσυμμορίτες και στους ντόπιους γκαουλάιτερς. 

Ο Γιάννης Μιχελάκης μας καλεί να υποστούμε λοβοτομή, να αφοπλιστούμε ιδεολογικώς και ψυχολογικώς, να δηλώσουμε υποταγή στην κατοχική νομιμότητα. Να παραχωρήσουμε το δικαίωμα στους Γερμανούς να μας γενοκτονήσουν αμαχητί. Να τους παραδώσουμε τα όπλα μας, κυρίως τα ψυχολογικά και ιδεολογικά μας όπλα.

Κυρίως να τους παραχωρήσουμε το μονοπώλιο της βίας. Αυτό είναι που έχει ταρακουνήσει τους ελληνόφωνους γκαουλάϊτερς του μνημονίου.

Ο δωσιλογισμός του κάθε Μιχελάκη βαπτίζεται «ευρωπαϊκή αλληλεγγύη». Ο ραγιαδισμός του «ευρωπαϊκή πορεία της Ελλάδας».

Ας εξετάσουμε καλύτερα τα ιδεολογικά ελατήρια του δωσιλογισμού στον οποίο διαπρέπει η παρέα του κάθε Μιχελάκη.

Ο σημερινός αστικός κοινοβουλευτισμός δεν έχει καμμία απολύτως σχέση με  την Γαλλική Επανάσταση. Αποτελεί μία καρικατούρα της επαναστατικής δημοκρατίας που κατεδάφισε τον απολυταρχισμό. Το κοινοβουλευτικό σύστημα δημιουργεί στον Λαό την αυταπάτη ότι διαχειρίζεται ο ίδιος τις υποθέσεις της χώρας, την στιγμή που η αληθινή εξουσία είναι συγκεντρωμένη σε εξωθεσμικά κέντρα.

Οι στρατηγικοί σχεδιαστές του 4ου Ράιχ επιδιώκοντας την υπεροχή στο επικοινωνιακό πεδίο (information dominance), καθορίζουν το εννοιολογικό πλαίσιο των ελληνόφωνων δελτίων ειδήσεων με σκοπό ο υπόδουλος Ελληνικός Λαός να θεωρεί ότι τα συμφέροντά του είναι ταυτόσημα με τα συμφέροντα των Γερμανών κατακτητών.

Άλλωστε η καθεστηκυία τάξη στην Ελλάδα δεν έχει κανέναν ηθικό ενδοιασμό στο να ξεπουλήσει τα πάντα στους ξένους, διότι τρέφεται, αναπαράγεται και αναδεικνύεται από ξένα συμφέροντα. 

Το μόνο σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι δωσίλογοι εμφανίζεται όταν ο Λαός διαρρηγνύει το μονοπώλιό τους στον καθορισμό των εννοιών.

Έτσι τον τελευταίο καιρό οι δωσίλογοι ανακάλυψαν το πρόβλημα της βίας στην πολιτική ζωή της Ελλάδος. Και μας εγκαλούν να απέχουμε από την βία διότι δεν συνάδει με τον πολιτικό τους πολιτισμό...
  
Εκεί ακριβώς είναι το πρόβλημα. Στον ορισμό της βίας. Βία είναι η υφαρπαγή του μισθού των εργαζομένων, της συντάξεως των γερόντων, των φαρμάκων των ασθενών, η παράνομη διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος, του νερού, της θερμάνσεως, της παιδείας από κάθε οικογένεια. Βία είναι η αναγκαστική ανεργία. Αν ένα κάθαρμα σου κόψει το ρεύμα επειδή δεν πληρώνεις το χαράτσι, διαπράττει μία εγκληματική-βίαιη ενέργεια.

Οι πολίτες νομιμοποιούνται να αντισταθούν με κάθε μέσον και να συντρίψουν τους εγκληματίες, τους ληστοσυμμορίτες του μνημονίου. Το δικαίωμα στην αυτοάμυνα είναι θεσμοθετημένο σε όλα τα πολιτισμένα κράτη του κόσμου. Το ξέρουν οι πάντες πλην του Γιάννη Μιχελάκη που θεωρεί ότι δεν κατοχυρώνεται συνταγματικώς το δικαίωμα στην αυτοάμυνα.  

Ο Γιάννης Μιχελάκης καταφέρθηκε υποκριτικώς εναντίον του γνωστού βίντεο-μηνύματος που καλεί σε εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα, και το οποίο αφορούσε την χούντα του Παπανδρέου. Το μήνυμά του όμως είναι διαχρονικό.

Ας το κατανοήσει ο Μιχελάκης. Όταν η ληστοσυμμορία του μνημονίου δηλώνει ότι «καταδικάζει την βία από οπουδήποτε και αν προέρχεται», εννοεί ότι καταδικάζει την λαϊκή επαναστατική βία που στρέφεται εναντίον της, αλλά ΕΠΙΚΡΟΤΕΙ την βία κάθε μορφής όταν στρέφεται εναντίον του Ελληνικού Λαού. Όταν η βία και η τρομοκρατία των πραιτωριανών προστατεύει τα συμφέροντα των δωσίλογων, τότε ο Μιχελάκης μιλά για «επιβολή του νόμου και της τάξεως».

Η τρομοκρατία των μνημονιακών προδοτών αποκαλείται «νόμος και τάξη».

Ας το καταλάβουν οι εχθροί του Λαού και του Έθνους. Επιβολή του νόμου και της τάξεως διενεργείται όταν οι λαϊκές πατριωτικές πολιτοφυλακές τσακίζουν τους πραιτωριανούς υπερασπιστές του μνημονίου και του 4ου Ράιχ στην Ελλάδα. Οι κουκουλοφόροι του μνημονίου οι οποίοι καταστρέφουν νοσοκομεία, γηροκομεία, σχολεία, επιχειρήσεις, νοικοκυριά, θα παταχθούν αμείλικτα.

Όσοι δημοκράτες μιλούν για ισότητα, και πιστεύουν πραγματικά στην ισότητα είναι αδιανόητο να αρνούνται την ισότητα των όπλων. Είτε στις εκλογές, είτε στον εξοπλισμό, πρέπει να υπάρχει ισότητα.

Δεν μπορεί ο εχθρός να κατέχει μονομερώς περισσότερα όπλα από τον Λαό, είτε μιλάμε για ωργανωμένα ένοπλα τμήματα, είτε για νόμους, είτε για φυλακές, είτε για δικαστήρια. Ο Λαός έχει δικαίωμα και καθήκον να εξισωθεί έναντι της ισχύος του εχθρού. Έτσι και αλλιώς δεν υπάρχει ισότητα στις εκλογές, είτε μιλάμε για χρηματοδότηση, είτε για τηλεοπτικό χρόνο.

Το να αποδέχωνται κάποιοι δημοκράτες όχι μόνον την ανισότητα στα όπλα, αλλά την μονοπωλιακή κατοχή των όπλων από την μνημονιακή ληστοσυμμορία, αυτό ακυρώνει και την δημοκρατία και την ισότητα ως έννοιες.

Τώρα ας επικεντρωθούμε σε ωρισμένους αντιμνημονιακούς διανοουμένους που ζητούν την ανατροπή του προδοτικού πολιτικού συστήματος μέσω κοινοβουλευτικών εκλογών αποσιωπώντας την πραγματικότητα.

Το κέντρο βάρους της πολιτικής ζωής έχει μετακινηθεί οριστικά έξω από το πλαίσιο του κοινοβουλίου. Οι αποφάσεις δεν λαμβάνονται πλέον στα κοινοβουλευτικά έδρανα, ούτε καν στα υπουργικά γραφεία, αλλά στα γραφεία των τραπεζιτών του εξωτερικού. Το αστικό κοινοβούλιο στην Ελλάδα έχει μετατραπεί σε εκτελεστικό όργανο των τραπεζιτών που επικυρώνει προειλημμένες αποφάσεις.

Όσοι αντιμνημονιακοί διανοούμενοι πάσχουν από κοινοβουλευτικό κρετινισμό, έχουν σκοπό της ζωής τους να θέσουν τον Λαό εκτός πολιτικής μάχης, την στιγμή που η επαναστατική διανόηση προσπαθεί να διευρύνει το πεδίο πολιτικής δράσεως του Ελληνικού Λαού μέσα, και κυρίως έξω από το κοινοβούλιο.

Ο κοινοβουλευτικός κρετινισμός απαιτεί κάθε 4 χρόνια συμμετοχή στην κάλπη και παροχή λευκής επιταγής στους βουλευτές. Είναι εχθροί του Ελληνικού Λαού όσοι θέλουν να περιορίσουν την δράση του κάθε 4 χρόνια διότι έτσι ο πολίτης καλείται να αναπαράγει το υπάρχον διεφθαρμένο καθεστώς.

Αν θέλουμε να μιλάμε με εκλογικούς όρους, το καθεστώς θα ανατραπεί εφ’ όσον αναπαράγουμε την δική μας κοσμοαντίληψη. Ήτοι, οργανώνουμε Συντακτική Εθνοσυνέλευση σπάζοντας το νομοθετικό μονοπώλιο των συνδαιτυμόνων του Μιχελάκη, παράλληλες εκλογές διωργανωμένες από τον Λαό, Εκκλησίες του Δήμου, Λαϊκά Δικαστήρια, έκδοση εθνικού νομίσματος με ανάκτηση του εκδοτικού προνομίου. Δημιουργούμε κυβερνητικούς θύλακες σε όλη την Ελλάδα, και ζώνες ελευθερίας, που σταδιακώς παραμερίζουν την ιθύνουσα τάξη από το να καταπιέζει τον Ελληνικό πληθυσμό.

Μόνον αν οι αντιμνημονιακοί δημοσιολόγοι επεκαλούντο την βαθμιαία αντικατάσταση του υπάρχοντος κρατικού μηχανισμού από μία δυαδική εξουσία, θα είχε νόημα να μιλάμε για εκλογικές διαδικασίες. Οι οποίες σε καμμία περίπτωση δεν πρέπει να αποσπούν την προσοχή μας από τα πολιτικά όπλα της μαζικής πολιτικής απεργίας και της πολιτικής ανυπακοής.

Η στρατηγική μας είναι η ανατροπή του σάπιου προδοτικού καθεστώτος που επέβαλε το μνημόνιο και την ξένη κατοχή, και όχι η συνδιαλλαγή μαζί του.

Οι εκκλήσεις του Γιάννη Μιχελάκη για εμπλοκή της δικαιοσύνης στην πολιτική μας διένεξη, και η ποινικοποίηση της πολιτικής ζωής, θα έχει νόημα όταν ο ίδιος αποδεχτεί την ισότητα των όπλων. Όταν οι δικαστές θα μπορούν να δικάσουν τους πραιτωριανούς για τα εγκλήματα που διέπραξαν στην πλατεία Συντάγματος εις βάρος του Ελληνικού Λού. Όταν η ληστοσυμμορία του μνημονίου δικαστεί από τον Λαό για εσχάτη προδοσία, καθότι παρεχώρησε εθνική κυριαρχία αμετακλήτως και άνευ όρων.

Γιάννη Μιχελάκη, το κόμμα σου δηλώνει ότι θα σεβαστεί πλήρως τις υπογραφές του μνημονίου και άρα την εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας, αμετακλήτως και άνευ όρων. Έχει καλώς.  

Και εμείς θα σεβαστούμε τις ιερές παρακαταθήκες των Πατρώων Θεών και των εθνικοαπελευθερωτικών αγώνων του Ελληνικού Λαού.

Ιφικράτης Αμυράς

9-6-«2012»


68 comments:

  1. Έχεις κάψει λάδια, βλαμμενε ΓΑΜΩ το Δια σου ΓΑΜΩ!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Η ποιότης ενός λαού ενδεικνύεται από την στάση του προς τα πολιτιστικά παράγωγά του. Και ναι μεν δεν πιστεύεις –προφανώς– στον Δία, οφείλεις ωστόσο σεβασμό προς τον ύψιστο Θεό που συνεδέθη και εξέφρασε το Ελληνικό Έθνος κατά την πορεία του.
      Δεν είχα καμμία αμφιβολία για την ποιότητα αυτού του λαού. Αποδεικνύεις εμπράκτως πόσο γυφτοειδής ή γυφτόσπορος είσαι.

      Delete
    2. ΑΝΤΕ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΝΑ ΑΝΑΨΕΙΣ ΚΑΝΑ ΚΕΡΙ.

      Delete
  2. Megale kalytera prospathise ligo to sex me alla atoma. To 'xeis kapsei....

    ReplyDelete
  3. Ρε φίλε, πήγαινε να το κοιτάξεις! Η επιστήμη έχει κάνει προόδους. 'Ενα χαπάκι την ημέρα και θα είσαι περδίκι. Μη το αφήσεις γιατί μπορεί να έχει άσχημη εξέλιξη.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ο βήχας και το κλάσιμο δεν κρύβονται φίλε νεοδούλε...

      Delete
    2. Ούτε και η λόξα Γκεβαράκι.

      Delete
    3. Μια χαρά τα λέει ο Ιφικράτης. Βρισκόμαστε σε συνθήκες ολοκληρωτικού πολέμου σε βάρος μας, από τις δυνάμεις της ξένης κατοχής...

      Delete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. Ο ΑΝΔΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΤΥΡΑΝΝΟΥ
    Ή ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΤΗΣ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΑΙΔΟΥΣ

    Όταν βρούν τον τρόπο να επικοινωνήσουν και, ανά 3 ή 4, οι χιλιάδες υποψήφιοι αυτόχειρες καταφέρουν να μετουσιωθούν σε κομμάντος αυτοκτονίας, το φύλλο συκής του παγκόσμιου καθεστώτος θα πέσει αυτόματα, και θα γίνει πασιφανές ότι ο τύραννος δεν είχε φύλο.

    ReplyDelete
  6. Ιφικράτη μαζί σου, κράτα γερά!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ναι. Κράτα γερά μη σου ξεφύγει ...

      Delete
    2. Μη ζορίζεσαι φίλε μου. Η ΝουΔούλα τελείωσε κι αυτή. Προδοσία έδωσε, προδοσία θα λάβει.
      Αποδέξου το, μην τρελαίνεσαι, μετά το ΠΑΣΟΚ, έρχεται κι η σειρά της.

      Delete
  7. Μπράβο μάγκα. Είσαι λίγο υπερβολικός, αλλά πιστεύω ότι χρειάζονται οι 'υπερβολές' σου μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ.
    Δεν τον ψήφισα τον ΣΥΡΙΖΑ, γιατί θεώρησα μεγάλο λάθος την αποπομπή σου.

    ReplyDelete
  8. Πω πω ... Λαστιχο την εχεις κανει .. ελεος.

    ReplyDelete
  9. Μάλλον σου χρειάζεται εξειδικευμένη επιστημονική βοήθεια αλλά χρειάζεται κι εσύ να βοηθήσεις τον εαυτό σου. Ξέρεις το μίσος για τους άλλους ξεκινά από το μίσος προς τον εαυτό μας. Για ψάξ' το λιγάκι. Οδυσσεύς

    ReplyDelete
  10. Θες ενα Haldol?June 9, 2012 at 1:02 PM

    Μιση σφαλιαρα ανθρωπος με φατσα Αβερελ Νταλτον θελει να ιδρυσει επαναστατικο στρατο. Τον τιτλο του αντικαταστατη του Λεβεντη ως το πιο αστειο ατομο στην περιφερεια της πολιτικης τον εχεις στο τσεπακι.
    Για αρχη δοκιμασε Haldol. Αν δε δεις αποτελεσμα δοκιμασε Solian

    ReplyDelete
    Replies
    1. να σου θυμισω οτι ο Λεβεντης μετα απο χρονια δικαιωθηκε για αυτα που ελεγε...

      Delete
    2. Δυστυχώς όχι απλά Δικαιώθηκε.........

      Delete
  11. H επιστημη εχει κανει θαυματα και με τους μικροτσουτσουνους.Αντε αγορι μου σε εναν πλαστικο χειρουργο να στο φτιαξει το μοριο σου και μη ξεσηκωνεισ τους πολιτες για τα χειροτερα.Αρκετα δεινα τραβαμε....

    ReplyDelete
  12. ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΤΕ ΚΑΙ ΚΡΑΖΕΤΕ? ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Φαίνεται φίλε μου πως και συ (σαν την αλεπού) έκανες το ατύχημά σου ιδεολογία.

      Delete
    2. Φαίνεται φίλε πως και συ (σαν την αλεπού) έκανες τη βλάβη σου ιδεολογία.

      Delete
  13. Να'σαι καλά ρε παλικάρι, με έκανες και γέλασα βραδιάτικα...
    Μόνος σου τα σκέφτηκες όλα αυτά;

    ReplyDelete
  14. Φιλάρα έχεις κόψει αλυσίδα μανάρι μου...

    ReplyDelete
  15. Ιφικράτη, το 95% των ανθρώπων είναι και συμπεριφέρονται ως πρόβατα λέει μια επιστημονική μελέτη, αλλά αποδεικνύεται περίτρανα και από τα βελάσματα που βλέπω εδώ μέσα. Μάλλον πρέπει να μαζευτούμε όλες οι μισές σφαλιάρες μαζί μπας και δούμε άσπρη μέρα διότι οι ολόκληρες σφαλιάρες έχουν κάτσει κότες, έχουν κατεβάσει τα βρακιά και απ΄ ότι φαίνεται αρχίζει να τους αρέσει κιόλας!!!

    ReplyDelete
  16. Πολύ φοβάμαι πως τα 18χρονα βλαμμένα που σχολιάζουν παραπάνω, σύντομα θα κλάνουν μέντες μ αυτά που θα επακολουθήσουν στην υπό κατάληψη χώρα μας. Για να δούμε... ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Δεν δοκιμάζεις και συ κανένα από τα χαπάκια που συνιστούν εδώ, μπας και αρχίσει πάλι να κυκλοφορεί οξυγονωμένο αίμα στον εγκέφαλό σου;

      Delete
  17. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!
    Εχουν διαλυθεί τα πάντα,και πασχίζουν με την εικονική πραγματικότητα και την συστηματική προπαγάνδα,να μας πείσουν πως η κατάσταση ενδέχεται να είναι διαχειρίσιμη.
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΜΑς ΕΠΙΦΥΛΛΑΣΟΥΝ ΕΊΝΑΙ ΕΞΑΘΛΊΩΣΗ,ΑΝΈΧΕΙΑ,ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ,ΚΑΤΆΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΓΗ.ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ Ε-Σ-Β-Η-Σ-Α-Ν!
    Δώστε σημασία στο βίντεο του Ιφικράτη,γιατί τους αμέσως επόμενους μήνες,ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ πως θα ξεσπάσει ΣΦΟΔΡΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΚΡΗΞΗ,κάτι το οποίο το γνωρίζει και το καθεστώς των ληστών-τραπεζιτών.Και τότε,όλα αυτά περί οργάνωσης,θα είναι τα μόνα χρήσιμα και αναγκαία.

    ReplyDelete
  18. φίλε είσαι σίγουρος πως ιδεολογικά ανήκεις στον σύριζα;;; έθνος-πατρίδα αυτές είναι απαγορευμένες λέξεις για τον συριζα και την νεοταξική αριστερά

    ReplyDelete
  19. ΙΦΙΚΡΑΤΗ ΚΑΛΕΣ ΟΙ ΑΝΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΕΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΘΑΥΜΑΣΤΗ ΤΟΥ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟΥ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΣΧΕΣΗ Η ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ,ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ,ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ,ΟΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ,ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ-ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ''ΕΝΟΠΛΩΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ''.ΕΙΣΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΕΝΕΒΗ ΑΚΟΜΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΟΥ.ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΔΕΝ ΑΝΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΜΕ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΙΚΟΥΣ ΤΣΑΠΟΥΚΑΔΕΣ,ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΛΛΑΓΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΩΝ.

    ReplyDelete
    Replies
    1. http://www.zougla.gr/blog/article/513915


      Ιφικράτης Αμυράς: Επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητός μου στην Α' εκλογική περιφέρεια της Αθήνας
      Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 19 Απριλίου 2012, 19:24

      Επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητός μου στην Α' εκλογική περιφέρεια της Αθήνας, με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, στηριζόμενος από το ΔΗΚΚΙ

      Ανακοινώνω και επισήμως σε φίλους και εχθρούς το ψηφοδέλτιο που με ανέδειξε. Θα δώσω την μάχη στις κατοχικές συνθήκες που ζούμε με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στην Α' εκλογική περιφέρεια Αθηνών, στηριζόμενος από το ΔΗΚΚΙ.

      Στο φυλλάδιό μου που θα διανεμηθεί εμπεριέχονται τα εξής:

      Delete
  20. Να δούμε, υποθετικά μιλώντας, αν ένας απ' αυτούς που καλείς να βγουν στο δρόμο με τα όπλα σου τινάξει τα μυαλά στον αέρα, γιατί π.χ. σε πέρασε κατά λάθος για κατακάθι του συστήματος που πρέπει να εξαλειφθεί για να πετύχει η επανάσταση, αν τότε θα αισθανθείς δικαιωμένος από την επιτυχία της λαϊκής επανάστασης. Δυστυχώς, οι φασίζουσες νοοτροπίες και αντιλήψεις δεν είναι αποκλειστικό δικαίωμα των ακροδεξιών, αλλά ανθούν και στην αχ τόσο προοδευτική αριστερά που έχει τόσο μεγάλη παράδοση στην Ελλάδα.

    ReplyDelete
  21. Ιφικράτη αγόρι μου ,δέν πειράζει πού είσαι ψυχωτικός , κάποτε ή επιστήμη θά λυσει τό πρόβλημα σου , τό κακό όμως είναι ότι είσαι τελείως ανιστόρητος καί αγράμματος , μέ ένα μείγμα κακοχωνεμένου παλαιοτροτσκισμού , αρχειομαρξισμού , καί (διάσπαρτα ) μερικά ψήγματα από Μπακούνιν. Ιφικράτη αγόρι μου θέλεις διάβασμα.Ποτέ δέν είναι αργά.Γράψου στήν πρωτη δημοτικού κάποιου καλού σχολείου καί ποιός ξέρει , ίσως σέ μερικές δεκαετίες μάθεις ορθογραφία , γραμματική καί συντακτικό.
    Έπειτα όταν μεγαλωσεις , πατριδογνωσία , γεωγραφία ,Ελληνικά ,ιστορία , πάντα όμως Ιφικράτη μου μέ τή σωστή σειρά , νά αποφεύγεις τό Μαρξισμό σέ κόμικς καί τήν "επανάσταση" στά Εξάρχεια , ίσως κάποτε μετά από μιά πεντηκονταετία καί πολύ διάβασμα (τίποτα δέν αποκλείεται)νά εισαι ένας μέτριος μαθητής τής πρώτης λυκείου

    ReplyDelete
  22. Με ποιούς θα κανεις επανάσταση; με αυτους που βγαίνουν όλη μέρα σε ραδιόφωνα και σάιτ και στηρίζουν τον κασιδιάρη με πολιτικά επιχειρήματα (''...καλά της έκανε της γλωσσούς...")! ; με αυτούς που πιστεύουν ότι ο Σαμαράς θα τους σώσει το νόμισμα τους (ευρώ) και στην τσέπη τους έχουν ίσα με 12€ για να βγάλουν το μήνα ή με αυτούς που κατακλίζουν τις πλατείες κατά περιόδους τρώνε το παγωτάκι τους και την άλλη μέρα πάνε με σκυμένο κεφάλι στη δουλειά και δεν βρίσκουν λόγο να κάνουν απεργία..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σιγα ρε μάγκα! Επαναστάτη του laptop!!!
      Αν θες να κάνεις επανάσταση με πράξεις, να πείσεις όλους του ομοίους σου (ξέρεις μωρέ, αυτούς του κοπρίτες τους Αγανακτισμένους της Πλατείας Συντάγματος με τα στριφτά τσιγαράκια και της μπύρες στο χέρι) και να πάτε στα χωριά σας να καλλιεργήσετε κανένα χωράφι, γιατί μόνο έτσι θα πάρει μπρος η οικονομία τώρα που θα αναλάβει ο Αλέξης.

      Delete
    2. μάλλον δεν κατάλαβες τι έγραψα αν και ήμουν σαφής νομίζω. συμφωνώ με την άποψη σου απόλυτα. ρητορικά ήταν τα ερωτήματα μου.

      Delete
  23. Ρε Ιφικράτη αγόρι μου, δεν αφήνει κανείς εύκολα τους φραπέδες και τις παραλίες για να το ρίξει στο αντάρτικο. Ούτε οι αφισσοκολλήσεις, η αναγραφή συνθημάτων, ούτε οι μαλακίες των blog συνιστούν αξιόλογη στρατιωτική εμπειρία για ένα αποτελεσματικό αντάρτικο. Ούτε και τα σχετικά βιβλία του τύπου "Πώς θα γίνετε αντάρτης άνευ διδασκάλου". Πάντως αν επιμένεις, άσε να τελειώσει το Euro, να κάνουμε κανένα μπανάκι, να δούμε και τους Ολυμπιακούς και από Σεπτέμβρη - Οκτώβρη που θα έχει δροσίσει λιγάκι το ξαναβλέπουμε. Μέχρι τότε παίρνε και κανένα από τα χαπάκια που συνιστούν παραπάνω για να χαλαρώσεις.

    ReplyDelete
  24. Άκουγα κι εγώ για τις απόψεις αυτού του λόγιου Αμυρά!
    Αλλα τελικά ένα ...τσαντήρι είναι κι αυτό σαν αυτά που στήνονται πλάι του παραλιακού δρόμου και χαλάνε το τοπίο!
    Και σαν τα άλλα, τα τηλεοπτικά όπως του Λάκη-Τσιπράκι που μόνο να κάνουν λίγο σαματά θέλουν, όπως εξάλλου όλα τα ....ΤΣΙΠΡΑ-ΓΚΑΛΑ!
    Σαν πολύ αξία δεν δώσαμε στον ..ανάξιο λόγου!

    walker

    ReplyDelete
  25. Ένα τεκμηριωμένο κείμενο που αναδεικνύει τη σαπίλα και τη μεταμόρφωση της πατρίδας μας σε οίκο ανοχής του τυχοδιωκτισμού και της εξουσίας.

    Αλλά του μαντριού και του συστήματος τα βόδια, βρίζουν μπας και εξορκίσουν το κακό!!!

    Ιφικράτη μαζί σου.

    ReplyDelete
    Replies
    1. καλό ναυάγιο θα είσαι κι εσύ!!!

      Delete
    2. Τσούζει - τσούζει;

      Delete
    3. Μπράβο ωραία απάντηση!
      Επίπεδο μεταξύ Α' και Β' Γυμνασίου!
      Με αποστόμωσες!

      Delete
    4. Έτσουξε!!!

      Delete
  26. δοσίλογος, όχι δωσίλογος...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ονομαστική, δωσίλογος, δωσίλογοι. γενική, δωσιλόγου ή δωσίλογου, δωσιλόγων ή δωσίλογων. αιτιατική, δωσίλογο, δωσιλόγους ... κλητική, δωσίλογε, δωσίλογοι ...
      Για όσους προτιμούν τη προ-πασόκια σφαγή της γλώσσας, κύριε διορθωτά. Ακούς εκεί αυγό με β. [Αβγό]. Που σας χαλάνε οι δίφθογγοι ρε βλαμμένα; Τόσο δύσκολο σας πέφτει να τους κατανοήσετε και τους απορρίψατε; Αλλά με παρόμοιες ντρίπλες, χάσατε τα αυγά και τα καλάθια και φέρατε τη χώρα στα χάλια που είναι. Εκσυγχρονιστές της πλάκας.
      Όσο για τους υπόλοιπους. Εσείς ρε επιστήμονες, πώς γνωρίζετε τόσα πολλά για τα ψυχοφάρμακα;

      Delete
  27. Μπράβο μεγάλε! Μαζί σου!
    Με τον γιό του μεγαλοκατασκευαστή της Χούντας Ηρακλή Τσίπρα είμαι κι εγώ!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σωστός!!!!
      Πόσο δίκαιο έχεις φίλε μου!

      Delete
  28. Holla amigos! Τι πάθατε εσείς οι Έλληνες και φανατίζεστε τόσο; Πάτε να καταστρέψετε τη χώρα σας με τη διχόνια. Ζείτε σ'ένα απ'τα ομορφότερα μέρη του πλανήτη και αντί να συνεργάζεστε, όλο φωνάζετε. Τόσο οι δεξιοί όσο και οι αριστεροί. Κύριε Ιφικράτη, το μίσος και η βία δεν είναι η λύση. Εάν αγαπούσαμε και σεβόμασταν τους συνανθρώπους μας, εννοείτε και τους εχθρούς μας θα υπήρχε πολιτισμός, κατανόηση και όλα θα λύνονταν με τη συνεργασία. Ο Κύριος μας έδωσε απλές εντολές που αν τις τηρούσαμε δεν θα είχαμε κανένα πρόβλημα. Εύχομαι ο Θεός να σας φωτίσει να γαληνέψει η ψυχή σας και να διώξει το μίσος. Δεν φαντάζεστε πόσο καλύτερα θα νιώσετε. Αυτά είχα να γράψω και με συγχωρείτε και για τυχόν ορθγραφικά λάθη.
    Ένας αλλοδαπός που του αρέσει η Ελλάδα!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Se escrcribe "hola" ¡idiota!

      Delete
    2. καλά ψώνια είστε και οι δύο!

      Delete
  29. Μπορεί να μη σας αρέσει αλλά ο τύπος σε πολλά έχει απόλυτο, κυριολεκτικά, δίκαιο...

    ReplyDelete
  30. Ο άνθρωπος εκφράζει την άποψή του τεκμηριωμένα για τα καθέκαστα.

    Πρόκειται για ένα ξεβράκωμα της "πολιτικής" σαπίλας.

    Η αλήθεια αποδεικνύεται από τα "Reply" των περισσότερων, που χλευάζουν, ειρωνεύονται και βρίζουν, χωρίς την παραμικρή κριτική επί του κειμένου!!!

    Είτε πρόκειται περί κλασικών ηλίθιων είτε καθεστωτικών, που τρομάζουν στην ιδέα της κοινωνικής έγερσης...

    ReplyDelete
  31. Μπράβο ρε φίλε είσαι σπουδαίος! Σε επικροτώ και να σου πω το γιατί. Έχεις αναγάγει σε επιστήμη την ΜΑΛΑΚΙΑ.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Μη ζορίζεσαι φίλε μου. Η ΝουΔούλα τελείωσε κι αυτή. Προδοσία έδωσε, προδοσία θα λάβει.
      Αποδέξου το, μην τρελαίνεσαι, μετά το ΠΑΣΟΚ, έρχεται κι η σειρά της.

      Delete
    2. Ναι σωστός!!!
      Τώρα κυβερνάνε τα ...ΤΣΙΠΡΑΓΚΑΛΑ!!!!!!!!

      Delete
  32. Η Δημοκρατία (δυστυχώς ή ευτυχώς) έχει χώρο και αντοχή για όλες τις απόψεις. Ακόμα και για τις πιο ακραίες σαν και τις δικές σου ''κύριε'' Αρμυρά.
    Όμως όταν τέτοιες απόψεις γίνονται εξαιρετικά επικίνδυνες, και εν δυνάμει μπορούν να εξελιχθούν όπως έγινε στην Νορβηγία με τον Μπρέιβικ, που είναι το ίδιο βαριά άρρωστος σαν και σένα, τότε μην απορείς για την γιγάντωση του φαινομένων όπως η Χρυσή Αυγή, και γενικά ό,τι εσύ ονομάζεις φασισμό.
    Εύχομαι να φας μια πολύ γερή μπάτσα, να σου διαλυθεί το πρόσωπο, μπας και συνέλθεις. Ίσως είναι η μόνη σου ελπίδα, γιατί τα φάρμακα μερικές φορές δεν επιδρούν...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Η διπολική διαταραχή (γνωστή και ως μανιοκατάθλιψη) είναι μια ψυχιατρική ασθένεια που χαρακτηρίζεται από δύο συναισθηματικές διαταραχές, τη μανία και την κατάθλιψη.

      Αυτές οι διαταραχές μπορούν να συμβούν σε ένα φάσμα που διακυμαίνεται από εξαντλητική κατάθλιψη μέχρι και αδιάκοπη μανία. Άτομα που υποφέρουν από διπολική διαταραχή συνήθως βιώνουν καταστάσεις μανίας ή υπομανίας ή μια μικτή κατάσταση μανίας και κατάθλιψης.

      Η εκδήλωση των συμπτωμάτων συνήθως συμβαίνει σε νεαρή ηλικία. Τα επεισόδια της ασθένειας σχετίζονται με τη θλίψη, την αναστάτωση και με έναν σχετικά υψηλό κίνδυνο αυτοκτονίας. Διάφορες έρευνες υποδεικνύουν ότι η γενετική, το περιβάλλον, η νευροβιολογία καθώς ψυχολογικοί και κοινωνικοί παράγοντες είναι σημαντικοί στην ανάπτυξη διπολικής διαταραχής. Ψυχιατρικές έρευνες έχουν εστιάσει στους νευροβιολογικούς παράγοντες, ωστόσο ένα ξεκάθαρο οργανικό αίτιο δεν έχει ακόμα βρεθεί. Η διπολική διαταραχή "θεραπεύεται" με φάρμακα και/ή ψυχοθεραπεία. Για τη "θεραπεία" της διπολικής διαταραχής χρησιμοποιούνται διάφορα φάρμακα όπως αντιψυχωτικά, λίθιο και βενζοδιαζεπίνες. Σε σοβαρές περιπτώσεις, δηλαδή όταν υπάρχει κίνδυνος για τον ασθενή ή και για άλλα άτομα, η νοσηλεία είναι απαραίτητη. Θεραπεία με την έννοια της ίασης θεωρείται πως δεν υπάρχει στη διπολική διαταραχή. Η διπολική διαταραχή έχει συνδεθεί με την δημιουργικότητα και πολλοί καλλιτέχνες, όπως ο ζωγράφος Βίνσεντ Βαν Γκογκ και η συγγραφέας Βιρτζίνια Γουλφ, έπασχαν από αυτή.
      Η διπολική διαταραχή είναι μια ``κυκλική`` διαταραχή όπου οι ασθενείς βιώνουν περιοδικά επεισόδια μανίας και κατάθλιψης. Οι περισσότεροι άνθρωποι θα βιώσουν αρκετά επεισόδια (μέσος όρος: 0.4 με 0.7 τον χρόνο) που το καθένα θα διαρκεί για 3 με 6 μήνες.
      Συνέχισε έτσι ιφικράτη αμυρα!!!

      Delete
  33. ΚΑΤΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ ΤΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ.ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΚΟΨΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΛΙΣΜΑ ΚΑΙ ΓΕΡΟ ΚΑΘΑΡΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΤΑΚΑ-ΤΑΚΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΑΛΑΚΑ

    ReplyDelete
    Replies
    1. ΙΦΙΚΡΑΤΗ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΤΑ ΛΕΣ ΕΣΥ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΑΝ ΤΑ ΛΕΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΦΑΣΙΣΜΟΣ.ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΕΞΕ ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΒΓΑΛΕ ΤΟ ΚΑΛΤΣΟΝ ΜΗ ΤΟ ΣΚΙΣΕΙΣ

      Delete
    2. ΦΙΛΕ ΙΦΙΚΡΑΤΗ ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΣΤΟ ΧΟΛΥΓΟΥΝΤ;ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΑΘΑΝΑΤΟΥΣ ΛΟΥΙ ΝΤΕ ΦΙΝΕΣ,ΠΗΤΕΡ ΣΕΛΛΕΡΣ,ΜΠΕΝΥ ΧΙΛ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΣ ΔΙΑΔΟΧΟΣ. Υ.Γ. ΣΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΗΛΙΘΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΥ (ΔΥΟ ΣΕ ΕΝΑ)ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ.ΤΡΕΜΕΤΑΙ ΣΤΑΛΟΝΕ ΚΑΙ ΣΒΑΡΤΣΕΝΕΓΚΕΡ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ πουΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ

      Delete
  34. Καλά, δεν υπάρχουν κάποιοι συγγενείς, κάποιοι πραγματικοί φίλοι να βοηθήσουν τον άνθρωπο και να πατήσουν καμιά μήνυση σε όσους επωφελούνται από την κατάστασή του; Πώς κατάντησε έτσι η Ελληνική κοινωνία;

    ReplyDelete
    Replies
    1. οι ελληνες που φουνταρουν καθημερινα δεν σε χαλανε σε χαλασε αυτος ε; κατσε στα αυγα σου ρε κλώσα

      Delete
  35. Επειγόντως στο Ψυχίατρο. Αυτός ή θα σκοτώσει ή θα αυτοκτονήσει. !!!

    ReplyDelete
  36. Η θεόρατη προσπάθεια που κάνει η φίλη μας κα μέρκελ να μας οδηγήσει στο σωστό δρόμο, το δρόμο της δημοσιονομικής εξυγίανσης πρέπει να βρει επιπλέον υποστηρικτές στη χώρα μας(εκτός των Σαμαρά-Βενιζέλου). Γι' αυτό θα σας παρακαλούσα να μην υπακούσεται στα κελεύσματα του κου Αμυρά αλλά να βοηθήσετε όλοι μαζί δίνοντας οικειοθελώς(για να μην σας τα πάρουν με άλλο τρόπο) μέρος του μισθού σας ή των κερδών σας υπέρ της τραπεζικής εξυγίανσης της χώρας. Οι γερμανοί είναι φίλοι μας θέλουν το καλό μας-πόσο μπροστά από την εποχή του ήταν ο Δημήτρης Σταρένιος. ΄
    ΥΓ. Και φυσικά να μη βγει ο Σύριζα γιατί δεν θα έχουμε δουλειές, φάρμακα, πετρέλαιο που τώρα μας τα παρέχουν σε αφθονία και θα γεμίσουμε λαθρομετανάστες, ενώ με τις προηγούμενες πολιτικές τα σύνορά μας ήταν αδιάβατα.

    Γεωργός-γιδοβοσκός

    ReplyDelete
  37. To blog αυτό δεν ανήκει στον Αμυρά.
    Έχει κατασκευαστεί από την ομάδα "αλήθειας..." της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
    Αγαπητοί Νεοδημοκράτες,
    προσπαθήστε λίγο περισσότερο.
    Αποτύχατε στη συκοφάντηση του ΣΥΡΙΖΑ όπως αποτύχατε και στη διακυβέρνηση της χώρα, όπως θα αποτύχετε και στις 17/6.

    ReplyDelete
  38. Εντάξει Ιφικράτη, δεν ξαναγράφουμε στο blog σου...

    ReplyDelete